Derimot: Verdens største forskningstudie:mRNA-vaksiner forårsaker hjerne-, blod- og hjerteproblemer

Derimot.no

derimot.no:

Av Sean Adl-Tabatabai.

Verdens største studie av covid-vaksiner har bekreftet det uavhengige medier har rapportert i årevis: mRNA-vaksinene forårsaker faktisk nevrologiske, blod- og hjerteproblemer hos ellers friske mennesker.

I følge en forskningsstudie fra Global Vaccine Data Network, den «største globale studien av vaksinesikkerhet til dags dato», ble mRNA-injeksjoner produsert av Pfizer og Moderna funnet å ha høyere risiko for «hjerterelatert betennelse», og viral-vektorvaksiner som f.eks. AstraZeneca-vaksinen var knyttet til «en økning av en type blodpropp i hjernen».

Infowars skriver: «Viral-vektor-injesjonene var også knyttet til en økt risiko for Guillain-Barré syndrom, en nevrologisk lidelse der immunsystemet feilaktig angriper det perifere nervesystemet», rapporterte Bloomberg mandag.

Forskere gikk gjennom data som fremhevet 13 «uønskede bivirkninger av spesiell interesse», hos over 99 millioner vaksinerte mennesker i åtte land, og skilte ut antatt sjeldne «høyere enn forventet» faresignaler. Vaksiner har normalt en viss grad av forventede bivirkninger; imidlertid observerte studien høyere forekomst av flere bivirkninger enn forventet.

For eksempel ble myokarditt, eller betennelse i hjertet, «konsekvent identifisert etter en første, andre og tredje dose av mRNA-vaksiner», rapporterer Bloomberg, og legger til: «Den høyeste økningen i forholdet observert til forventet, ble sett etter en andre injeksjon med Moderna-vaksinen».

«En første og fjerde dose av den samme vaksinen var også knyttet til en økning i perikarditt, eller betennelse i hjerteposen», legger Bloomberg til, ifølge forskningstudien.

I tilfelle av Guillain-Barré syndrom, eller hjernebetennelse knyttet til dårlig muskelkoordinasjon, forventet forskere som undersøkte de første 42-dagene etter vaksineringen med Oxfords Vaxzevria (ChAdOx1) covid-vaksine omtrent 66 tilfeller, men fant 190 alvorlige bivirkninger.

Videre, «ChAdOx1 covid-vaksinen var knyttet til en tredobling av cerebral venøs sinus trombose, en type blodpropp i hjernen, identifisert i 69 tilfeller, sammenlignet med 21 som var forventet», bemerker Bloomberg, og legger til at Danmark og andre land har avbrutt distribusjonen av vaksinen, etter at risikoen for blodpropp ble identifisert.

Studien fant også forskjellige tilfeller av myelitt, eller betennelse i ryggmargen, blant de som hadde fått både viral-vektor og mRNA-vaksiner. Mulige faresignaler for tverrgående myelitt – ryggmargsbetennelse – etter at virusvektorvaksiner ble identifisert i studien. Det samme var akutt disseminert encefalomyelitt – betennelse og hevelse i hjernen og ryggmargen – etter både viral-vektor- og mRNA-vaksiner. Syv tilfeller av akutt disseminert encefalomyelitt etter vaksinasjon med Pfizer-BioNTech-vaksinen ble observert, mot en forventning om bare to.

Studien, som stadfester hva utallige vaksineskeptikere mistenkte, og som tidlig etterlyste sikkerhetsdata, ser ikke ut til å ha undersøkt den store mengden dødsfall som potensielt kan være knyttet til vaksinene.

Den alarmerende informasjonen kommer dessverre for sent for de som blindt stolte på det medisinske etablissementet, og nå må leve med permanente ødeleggende helsekonsekvenser, eller har mistet kjære. Til dags dato har over 13,5 milliarder doser covid-vaksiner blitt injisert i armene til mennesker over hele kloden.

Fra The Peoples Voice, publisert 20 februar 2024.
Oversatt fra enegelsk. Linker, link til studie og X-meldinger i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: World’s Largest Study Concludes mRNA Jabs Cause Brain, Blood and Heart Issues.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar