Derimot: Vaksinemotstand skal nedkjempes. «Vaksine-skepsis», skal det bli en ny psykiatrisk diagnose?

Derimot.no

derimot.no:

Folk som er skeptiske til covid-vaksinene skal avvises som «psykisk syke».

EU og Verdens Helseorganisasjon fremmer psykologiske triks fra betalte»vitenskapsmenn» for å manipulere vaksinekritiske borgere.

Av Dr. Rudolf Hänsel.

Den velkjente tysk journalisten Dr. Norbert Häring har rapportert at EU-prosjektet «Jitsuvax» vil bli finansiert med 3,1 millioner euro over en periode på fire år, for å utvikle psykologiske metoder for å bekjempe skepsis mot vaksinasjoner. Artikkelen med tittelen «Jitsuvax: Psykologiske metoder mot folk som er skeptiske til mRNA-vaksiner» har i mellomtiden også dukket opp på den uavhengige internettplattformen «apolut».

Härings vurdering av prosjektet høres slik ut: «’Vitenskapsmenn’ som lar seg betale av myndighetene for å utvikle psykologiske metoder som myndighetene kan bruke for å manipulere innbyggerne med, er en skam for vitenskapen. De gjør stor skade på demokratiet».

Dr. Norbert Häring

Jeg tror ikke bare at vitenskap og demokrati er i fare, men også de utallige forskningsfunnene og artiklene om internasjonal Corona-politikk og de mest dødelige covid-vaksineringene, som bidragene fra den kanadiske økonomiprofessoren Michel Chossudovsky, redaktør og direktør for «Centre for Research on Globalization» og nettstedet «globalresearch». Den nye EU-forordningen skal stemple ærlig opplysning som useriøs og skadelig desinformasjon i nær fremtid.

EU-prosjekt ved University of Bristol.

I to år har University of Bristol ledet et EU-prosjekt som utvikler psykologiske metoder for å overvinne vegring mot vaksinering. Cornelia Betsch, en psykolog og professor i helsekommunikasjon, leder den tyske delen av femlands-prosjektet kalt «Jitsuvax». Hele prosjektet er tvilsomt fordi folk som er skeptiske til eksperimentelle mRNA-vaksinasjoner, blir behandlet som motstandere og anklaget for å ha useriøse motiver. Metoden som brukes er psykologisk manipulasjon.

Disse «manipulasjonsforskerne», ifølge Häring, identifiserer personlighetstrekk hos skeptikere til vaksinene: Konspirasjonstro, mistillit til autoriteter, religiøs holdning og insistering på å bestemme selv over egen kropp. For disse forskerne er dette psykologiske «defekter» som grunner til skepsis mot vaksiner. Legitime saklige grunner for å nekte å vaksinere seg er ikke beskrevet av disse såkalte forskerne.

Om innholdet i prosjektet skriver Häring: «Den forsker på og formidler psykologiske triks for leger som skal bruke dem for å overvinne motvilje mot vaksinasjon».

Forslag om obligatorisk vaksinasjon for å berolige befolkningen.

Häring skriver: «Regimevennlige «vitenskapsmenn» foreslår seriøst obligatorisk vaksinasjon for å berolige befolkningen. Tvangsvaksinering vil bidra til å redusere polarisering av samfunnet, skriver fem tyske samfunnsvitere i tidsskriftet Nature Human Behaviour. Hvordan kommer de frem til dette? Det har ingenting med vitenskap å gjøre, men mye med en akademisk løsrivelse fra livet».

Covid-vaksinene hjelper ikke mot å smitte andre.

Häring gir et eksempel: «Så hvis noen kommer til konklusjonen om ikke å få sitt eget barn vaksinert mot covid fordi det har vist seg at vaksinasjonen ikke hjelper mot smitte, og fordi risikoen for alvorlige bivirkninger for barn er større enn risikoen for alvorlige helseskader fra covid, må en av de psykiske «defektene» identifiseres som årsak. Fordi muligheten for at myndighetene tok feil om anbefalingen om å vaksinere for barn er utelukket. For forskerne på manipulasjon er sannhet en fleksibel ting som alltid avhenger av hva myndighetene sier for øyeblikket».

Andre organisasjoner anerkjent av befolkningene deltar i de alarmerende planene.
Under overskriften «WHO-medlemmer godkjenner vedtak om manipulasjon av opinionen”, skriver Häring: «Verdens Helseforsamling i Genève vedtok en resolusjon som oppfordrer alle regjeringer og Verdens helseorganisasjon (WHO), til å ta i bruk mer systematisk bruk av atferdsvitenskap for å motvirke «feilinformasjon og desinformasjon om helse», og sikre at befolkningene vil ha vaksiner”.

Verdifull vitenskapelig utdanning bli karakterisert og straffet som skadelig desinformasjon i nær fremtid, og covid-vaksineskeptikere avvist som psykisk syke. Som tatt fra Aldous Huxleys roman Brave New World!

Fra Global Research, publisert 3 september 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Hänsel er rektor, psykoterapist og forfatter.
Orginalartikkel: Discredit COVID Vaccine Sceptics as “Mentally Ill”.

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no