Derimot: Ukorrekte meninger skal strupes.Ytringsfriheten under angrep i hele Nato-zonen. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Slutt med liberalt demokrati.

Av Jan Hårstad

Vi har nå her på Derimot forsøkt å forklare gjennom mange år at det aller viktigste i USAs imperium, også omtalt som Nato, er storkrigen mot Kina og Russland. 

I Norge er det knapt folk som leser de militærstrategiske tenketankene som heter RAND, BROOKINGS og ATLANTIC COUNCIL og de sentrale artiklene der handler om hvordan splitte Russland fra Kina og hvordan føre økonomisk krig og shooting WARs. Her på derimot har vi flere ganger løftet fram RANDs oppskrift for senkingen av Russland fra 2019.

Bortsett fra disse nevnte finnes det et dusin webber som bare handler om militære saker og hvor tonen alltid er denne: med så gode våpen seirer vi på alle fronter. Og en journalist derfra spurte en Pentagon-general for mange år siden i avslappede forhold: Hva gjør dere i Pentagon om dagen? Generalen svarte: Vi driver å forbereder krig mot Kina og Russland samtidig.

Eisenhowers siste tv tale er berømt. Han advarte mot den uhyrlige makten som det militærindustrielle kompleks hadde fått. Kennedy ville temme det og vi så hvordan det gikk. 

Våpenindustrien er i dag aksen, ikke bare i USAs økonomi, men også i UK, Tyskland, Frankrike. I Norge er man stolt over at Kongsberggruppen og Nammo deltar på øverste toppmøter i Nato og tjener penger som gress. Vi så hvem som ilte til og kjøpte aksjer.

Her var det en tysk spaltist som nå skrev: Ein Land im Abgrund. En står ved stupet, men slik er det i alle stormakter i Nato. Les Macrons eller Sumaks siste jamringer.

Problemet er dette. Det er dønn umulig å sparke i gang den tredje verdenskrig med så mye intern turbulens i folket, så mye økende fattigdom og polarisering.

Krigspropaganda fra 1. verdenskrig

En omfattende krig krever krigsøkonomi som gjør vondt verre. Og den krever at Nato-statene kvitter seg med det gammeldagse liberale demokrati med ingredienser av ytringsfrihet. En trenger monolittiske stater hvor dissens er kvalt, en kan godt kalle det politi-militærstater som ikke nødvendigvis er kopier av de gamle fra 1930-tallet. Kunstig intelligens kan gjøre mye av jobben.

Hver dag – som vi faktisk har forutsagt her på Derimot – kommer det nye meldinger om krig mot ytringsfriheten. Frau Ursula vil ha et «demokratisk skjold» som jobber i forkant av skadelige ytringer (pre-bunking) og i USA er det meldt at Alex Jones «Infowars» skal stoppes av FBI. Tyske AFD-partiet er statsovervåket fordi det vil ha fredsforhandlinger om Ukraina.

Listen over aktuelle innstramninger kan gjøres lang og tro nå ikke at Norge står på sidelinja. Fra 1 juni skal det være straffbart å» bidra i skadelige påvirkningsoperasjoner. « De få opposisjonelle blogger som finnes i Norge har jo lenge fått høre at de er «PUTINISTER» ene og alene fordi de forsøker å se saken fra flere vinkler.

Så om noen korte uker må de selvtenkende i Norge belage seg på at deres virksomhet er statsfiendtlig og de vil bli holdt under oppsikt.

Den liberal demokratiske epoken er nå over.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar