Derimot: Tucker Carlson: USA er på vei mot en åpen krig med Russland.

Derimot.no

derimot.no:

Av RT

Washington går etter en åpen konflikt av politiske årsaker, sier den tidligere Fox News-verten Tucker Carlson.

Den amerikanske proxy-krigen mot Russland vil sannsynligvis bli en åpen krig i løpet av det neste året, sa tidligere Fox News-vert Tucker Carlson onsdag da han ble intervjuet av Adam Carolla. De regjerende demokratene trenger krigen for å beholde makten, og mange republikanere er villige til å gå med på det, la han til.

«De vil gjøre alt for å vinne», sa Carlson i et timelangt intervju. Han hevdet at det er usannsynlig med en ny omgang med koronavirus-nedstengninger, ettersom for mange mennesker vil nekte å følge det, så «de kommer til å gå til krig med Russland».

«Det vil være en åpen krig mellom USA og Russland det neste året,» sa Carlson. – Jeg tror ikke vi vinner.

«Vi er allerede i krig med Russland, selvfølgelig, vi finansierer fiendene deres», la han til. USA har bevilget over 130 milliarder dollar til Kiev de siste 18 månedene til våpen, militært utstyr, ammunisjon og lønn til statsansatte.

«Jeg tror det lett kan skje», fortsatte den tidligere kabel-TV-verten. «En «Tonkin-bukten» falsk flagg operasjon kan bli vår vei inn i en åpen krig, hvor missiler plutselig lander i Polen, «Russerne gjorde det»! Vår NATO-allierte har blitt angrepet! Vi går til krig’! Jeg kan se at det veldig enkelt kan skje».

I august 1964 fabrikkerte USA en hendelse med den nordvietnamesiske marinen i Tonkinbukta som et påskudd for å utplassere bakketropper i Sør-Vietnam. Scenariet Carlson beskrev skjedde allerede da et ukrainsk luftvernmissil, slo ned i en landsby nær den polske grensen i november i fjor og drepte to sivile. Warszawa og Washington var imidlertid raskt ute med å avkrefte Kievs påstand om at det hadde vært et russisk angrep.

Carlson hevder at USA kunne «tvinge fram fred i Ukraina i kveld» ved å kutte av Kievs finansiering. «Ellers, og jeg ville satset huset mitt på at vi går vi til krig med Russland,» sa han, og selvfølgelig er innsatsen alt livet på planeten. Dette er de to største atomarsenalene i verden som står mot hverandre».

USA har «allerede mistet kontrollen over verden – det amerikanske imperiet er i fritt fall akkurat nå – og vi kommer til å miste det amerikanske dollaren, og når det skjer vil vi ha stor fattigdom her, som fattigdommen under depresjonen. Og det på grunn av denne krigen, sa Carlson. Han la til at de fleste amerikanere kanskje ikke kan se det nå, men det er «helt klart» når man forlater USA, selv for en kort stund.

Dessuten, hevdet han, USA knuste den tyske økonomien «da Biden-administrasjonen sprengte Nord Stream» i september i fjor, og politikken med krigen i Ukraina har gjort mye for å undergrave Vest-Europa, Washingtons eneste virkelige allierte i verden.

Carlson har nettopp kommet tilbake fra Ungarn, hvor han deltok på en konferanse og intervjuet statsminister Viktor Orban, for sitt nye show på X, tidligere Twitter. Carlson gjorde Elon Musk’s sosiale medieplattform til sitt nye hjem, etter at Fox News tok ned hans topprangerte kveldsshow i april, av grunner som aldri har blitt offentliggjort.


Fra RT, publisert 30. august 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: US headed for ‘hot war’ with Russia – Tucker Carlson.

Les artikkelen direkte på derimot.no