Derimot: Studie fra Saudi-Arabia:Covid-vaksiner førte til at én av fire Saudi-arabere fikk hjerteproblemer – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Ethan Huff.

Ny forskning fra Saudi-Arabia har funnet at sjokkerende 27,11 prosent, eller litt mer enn én av fire personer som ble covid-«vaksinert», fikk hjerterelaterte komplikasjoner i løpet av en måned til mer enn et år etter injeksjonen.

Mikrobiolog og immunolog Muazzam M. Sheriff, og kolleger ved Ibn Sina National College for Medical Studies og King Faisal General Hospital, sier at mer enn en fjerdedel av de som fikk covid-vaksinene, led en eller annen form for hjertekomplikasjon etter å ha fått covid-vaksinene, enten de var fra Pfizer, BioNTech eller Moderna. Nesten 15 prosent av de covid-vaksinerte rapporterte at de opplevde hjerterelaterte symptomer innen én måned etter injeksjon, mens andre rapporterte hjerteproblemer etter et år eller mer.

TrialSite News kaller Sheriffs studie et «bombe», med grunnlegger Daniel O’Connor som sa til The Defender, at «frekvensen av sykehusinnleggelser var absolutt bemerkelsesverdig, spesielt med hjertemyokarditt- og perikarditt assosiert med vaksinene».

Hjertet ødelegges av covid-vaksinene.
I følge Dr. Peter McCullough måtte nesten 16 prosent av alle covid-vaksinerte som utviklet kardiovaskulære symptomer haste til en intensivavdeling (ICU) for behandling – så ille var symptomene deres. «Mer enn halvparten av pasientene sa at de ble påvirket av helsepersonell eller offentlige myndigheter til å vaksinere seg», sa McCullough. «Aldri i nyere tid har det vært gitt en vaksine som har en så ødeleggende effekt på hjertet til befolkningene».

Når det gjelder den langsiktige effekten av injeksjonene, la O’Connor til at mange tilfeller av hjerteproblemer rapporteres noen ganger flere år etter injeksjonen. «Økningen i hjerterelaterte hendelser i nyhetene det siste eller to året er heller ingen trøst for de som blir syke,» la han til.

Studien ble publisert i det medisinske tidsskriftet Cureus. Den nye studien fra Saudi-Arabia hadde 804 deltakere, 379 menn og 425 kvinner. Alle fikk minst én covid-vaksine. Omtrent 40 prosent av deltakerne tok bare en covid-vaksine, noe som betyr at de ikke fullførte engang den første to-dose serien med covid-vaksiner, eller fikk «booster»-injeksjoner.

Nesten 10 prosent av deltakerne måtte ha medisinsk behandling for helseskadene sine i mer enn 12 måneder, mens 7,11 prosent gjennomgikk en form for kontinuerlig og pågående behandling på tidspunktet for undersøkelsen.

Utrolig nok sa bare rundt 20 prosent av deltakerne i studien, at de trodde at deres hjertesymptomer var «sterkt relatert» eller «noe relatert» til covid-vaksinene. Hele 65 prosent var enten «nøytrale», «noe usikre», eller «ikke sikre i det hele tatt» på at covid-vaksinene var årsaken. Nesten halvparten av deltakerne har diabetes eller høyt blodtrykk, og rundt 40 prosent er overvektige. Litt over 22 prosent rapporterte om andre stillesittende livsstils-relaterte helseproblemer.

«Til tross for skjevheten i strategien for å finne pasienter med kardiovaskulære bivirkninger fra mRNA, er dette store prosenter som krever sykehus- og eller ICU-behandling», kommenterte McCullough. «Mer data er nødvendig om disse tilfellene, som diagnose, behandling og virkninger som gjentatte sykehusinnleggelser og død».

Mer etterforskning er nødvendig, hevder studieforfatterne, for å komme med definitive erklæringer om saken. Dette er alltid det de sier for å unngå å legge direkte skyld på covid-vaksinene. TrialSite News kalte det «en sterk studie med hensyn til metodikk, relevans og etiske hensyn,» men bemerket at forfatterne av studien så ut til å «nedtone omfanget av undersøkelsen» til tross for det er «et forferdelig høyt antall» av hjertekomplikasjoner.

Alle som ble tok covid-vaksinen vil til slutt angre på den avgjørelsen. Finn ut mer på ChemicalViolence com.

Fra Natural News, publisert 9 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: mRNA COVID jabs caused one in four Saudis to suffer heart issues, “bombshell” study finds.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar