Derimot: Stadig flere forstår det.Nato/USA vil tape en bakkekrig mot Russland. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Tidligere offiser i den amerikanske hæren: Amerikanske tropper vil bli utslettet i Ukraina.

Av Natural News nyhetsredaktører.

Amerikanske tropper som blir sendt til Ukraina for å støtte Kiev i krigen mot Russland, ville ende opp med å bli «utslettet», sa Stanislav Krapivnik, tidligere offiser i den amerikanske hæren til RT torsdag.

Det amerikanske militæret i sin nåværende tilstand er ikke skikket til å møte Russland i en konvensjonell krig, hevdet Krapivnik. Selv i den kalde krigen ville hele NATO bare ha vært i stand til å bremse en potensiell fremmarsj av den sovjetiske blokken, i stedet for å sette i gang et fullstendig bakkeangrep mot den, sa han.

Stanislav Krapivnik

«Hvis du lytter til rasjonelle eksperter i Vesten, vil de fortelle deg at den amerikanske hæren har aldri vært i stand til å møte Russland i en bakkekrig, og kan det heller ikke nå i dag. For NATO som helhet – under den kalde krigen – var oppdraget først og fremst å blokkere Warszawapaktens styrker og kjøpe tid, ikke en massiv offensiv», forklarte Krapivnik.

Siden den gang har kapasitetene til krigføring for Vesten blitt kraftig forverret, hovedsakelig på grunn av de militære krigene USA selv har utført de siste tiårene, antydet han.

«Akkurat nå er det mye verre. De endeløse krigene som Amerika har utkjempet, de endeløse geriljakrigene har totalt tappet USAs evne til å kjempe en konvensjonell krig. De prøver å få bygget det opp igjen akkurat nå, men det tar lang tid å gjenoppbygge styrkene deres, sa Krapivnik.

Den tidligere amerikanske offiseren kommenterte også også nylige medieoppslag om at skulle USAs president Joe Biden bli gjenvalgt, kan han, eller «administrasjonen Biden, de som faktisk tar avgjørelsene», sende amerikanske tropper til Ukraina.

«Problemet er at folket i Washington, Biden-regimet, er absolutt blottet for enhver riktig oppfattelse av virkeligheten», sa Krapivnik. Selv om det er nødt til å resultere i et knusende nederlag for det amerikanske militæret, kan en ikke utelukke helt at de vil sende tropper, sa han.

«Dette er fullstendig virkelighetsfjernt. Den amerikanske hæren kommer til å bli utslettet hvis de sendes til Ukraina».

Fra Natural News, publisert 10 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: American military would be wiped out in Ukraine – former US Army officer.

Forsidebilde: alex lauzon

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar