Derimot: Sprekker løgnene nå?Vaksinene fører til overdødelighet. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Innrømmelsene kommer: «Vaksinene har ført til overdødelighet»

Av red. PSt

Bevisene har ligget i dagen lenge, men nå innrømmer også forskningstidsskrifter og hovedstrømsmediene at «vaksinene» har ført til overdødelighet. Nå skriver både det medisinske tidsskriftet BMJ og britiske Telegraph dette.

Telegraph skriver:

Covid-vaksiner kan være delvis skylden for økningen i flere dødsfall siden pandemien, har forskere antydet.

Forskere fra Nederland analyserte data fra 47 vestlige land og oppdaget at det hadde vært mer enn tre millioner dødsfall siden 2020, med trenden som fortsetter til tross for utrulling av vaksiner og begrensningsstiltak.

De sa at de «enestående» tallene «vakte alvorlig bekymring» og ba regjeringer om å undersøke de underliggende årsakene, inkludert mulige vaksineskader.

Forfatterne fra Vrije Universiteit, Amsterdam, skrev i BMJ Public Health: «Selv om Covid-19-vaksiner ble gitt for å beskytte sivile mot å lide sykelighet og dødelighet av Covid-19-viruset, har mistenkte bivirkninger også blitt dokumentert».

«Både medisinske fagfolk og borgere har rapportert alvorlige skader og dødsfall etter vaksinasjon til forskjellige offisielle databaser i den vestlige verden».

De la til: «Under pandemien ble det understreket av politikere og media på daglig basis at hvert Covid-19-dødsfall betydde noe og hvert liv fortjente beskyttelse gjennom inneslutningstiltak og Covid-19-vaksiner. I kjølvannet av pandemien bør den samme moralen gjelde».

Studien fant at over hele Europa, USA og Australia hadde det vært mer enn én million ekstra dødsfall i 2020, på høyden av pandemien, men også 1,2 millioner i 2021 og 800 000 og 2022 etter at tiltak ble implementert.

Forskere sa at tallet inkluderte dødsfall fra Covid-19, men også de «indirekte effektene av helsestrategiene for å håndtere virusspredningen og infeksjonen».

De advarte om at bivirkninger knyttet til Covid-vaksinen hadde inkludert hjerneslag, akutt koronarsyndrom og hjerneblødning, kardiovaskulære sykdommer, koagulasjon, blødninger, skader i fordøyelsessystemet og blodpropp.

En rystende innrømmelse

Denne studien viser det som kritikere har påvist i lang tid allerede at de såkalte «vaksinene» er livsfarlige og tar livet av folk. Vi har fått en svært bølge av «plutselige dødsfall» der unge og forholdsvis unge mennesker som er veltrente og i god form plutselig dør i såkalt «uforklarlige» dødsfall. Alt tyder på at dette er «vaksinenes» verk.

De «vaksinene» som alle toppolitikerne fra alle partier og alle medier har pusjet så energisk og skapt hets og hat mot enhver kritiker, har høyst sannsynlig ført til millioner av dødsfall. Forskerne i Amsterdam antyder en million vaksinedøde, men tallene er langt verre.

Mange millioner «vaksine»-døde

En studie medforfattet av Dr. Peter McCullough har funnet at det var en økning på 1236 prosent i dødsfall i King County, Washington mellom 2020 og 2023. Fylket har en høy vaksinasjonsrate, da 98 prosent av innbyggerne mottatt minst én Covid-injeksjon innen 2023.

«Vår analyse avslørte en 25,7 % økning i totale hjertestans og en 25,4 % økning i dødelighet av hjerte- og lungestans fra 2020 til 2023 i King County, WA. Flere dødsfall ved hjerte- og lungestans ble anslått å ha økt med 1 236 % fra 2020 til 2023, og steg fra 11 overskytende dødsfall (95 % KI: -12, 34) i 2020 til 147 overflødige dødsfall (95 % KI: 123, 1703) i 2020. En kvadratisk økning i overskytende dødelighet av hjerte- og lungestans ble observert med høyere covid-19-vaksinasjonsrater, heter det i studien i avsnittet ‘Resultater’.

Japansk politiker: Så mange døde – det skulle ikke ha skjedd»

Kazuhiro Haraguchi, Japans tidligere innenriksminister, ble den første framstående politikeren som ba anti-vaxxers om unnskyldning for de mange dødsfallene og skadene blant den vaksinerte befolkninga:

«Dere hadde rett, vaksiner dreper millioner av våre kjære».

«Som medlem av den japanske lovgivende forsamlinga vil jeg be dere alle om unnskyldning, hver og en av dere. Så mange mennesker døde. Dette burde ikke ha skjedd».

17 millioner døde?

Tall på dødelighet i Malaysia.

Det vil fortsatt ta tid å finne ut hvor mange som er blitt livsvarig skadd eller drept av «vaksinene», men vi vet allerede nok til å slå fast at dette er en katastrofe av verdenshistorisk omfang, og vi vet at de skyldige fortsatt sitter ved makta og ikke har tenkt å gi seg med det.

Dette hadde naturligvis heller ikke vært mulig uten en totalt ensrettet og uhederlig presse og en woke-ideologi som gjorde enhver kritiker til et hatobjekt.

Dr. Fauci Getting DESTROYED in Congress LIVE Right NOW Under OATH

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar