Derimot: Seymour Hersh sin avsløring må avledes. Hvis USA avsløres som ansvarlig revner Nato.

Derimot.no

derimot.no:

Falsk flagg om Nord Stream sabotasjen

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

I motsetning til Seymour Hersh sin historie som ble totalt fortiet, har flere medier samtidig hevet seg på en false flag historie som frikjenner USA – en smule påfallende.

Denne historien sier at seks dykkere leide en Bavaria C50 yacht, en 15 meters luksus motorseiler med førsteklasses bekvemmeligheter til 10 – 12 personer. Dette er IKKE en dykker-båt selv om den har en liten badeplattform akter.

Et 5 minutters dykk til 80 meter krever 4 timers dekompresjon, enten ved langsom oppstigning eller bruk av avansert dykkerklokke som kan kobles til et trykk-kammer. Bavaria har ikke kran for å sette ut dykkerklokke, heller ikke kran som kan brukes til å senke ned 500 kilo sprengstoff til hver av de 4 rørledningene, tilsammen 2 tonn. Båten har ikke plass til kompressorer for avansert dykking og er ikke designet for å lagre og vedlikeholde dykkerutstyr til 6 mann.

Dersom et mannskap på 6 reiste på tur til Bornholm med en Bavaria, har det vært en avledning fra virkeligheten, en litt mislykket false flag operasjon, for å trekke oppmerksomheten vekk fra USA og Norge, ledet av falske medier. Det er all grunn til å tro at USA brukte en båt fra egen eller alliert marine med avansert dykkerutstyr og med anledning til dekompresjon i trykk-kammer. Denne røverhistorien så villig publisert flere steder bekrefter at Seymour Hersh har rett i sin reportasje.

Divers used chartered yacht to sabotage Nord Stream pipelines (guardian)

Kilde for dekompresjon 4 min 40 sek. ut i denne videoen

Forsidebilde: Pablo Rebolledo

Les artikkelen direkte på derimot.no