Derimot: Opprør i TrondheimKlassekamp er noe AP-ledelsen ikke forstår.

Derimot.no

derimot.no:

Støre sender AP ned for telling

Av Jan Hårstad

Skal vi tro NTB har Støre sagt om konflikten i Trondheim AP at «Nå må de få slutt på bråket». Det er da man begynner å lure på om Støre og hans folk er tjukke i hue.

Det som skjer i Trondheim i de siste årene er at arbeiderklassen har kommet på banen. «Bråket» som Støre snakker om er kampen mellom de to linjer i dagens AP. Du har den globalistiske kosmopolitiske fraksjonen ledet av Støre som utgjør et kompradorborgerskap. Steigan bruker uttrykket «koloniadministrasjon» og det er akkurat det samme som et kompradorborgerskap.

Her har vi på Derimot og på Steigan gjennom mange år analysert hvordan denne eliten ter seg innen absolutt alle sektorer: krig, våpen, jordbruk, energi, vindmøller etc og vi tar ingen ny runde på dette. Hovedprosjektet er å avskaffe nasjonalstaten Norge og legge den under USA-Nato Og Tyskland.

Vi som er gamle radikalere har i mange år lurt på hva som i all verden har foregått i den norske arbeiderklassen som til helt opp til 60-70 tallet var aktivister innen fagforeninger, idrettslag, boliglag og sto for noe. Plutselig så det ut som om den var fornøyd med livet og trakk seg tilbake til sofaen og tv-apparatet.

Bøndene protesterer ikke bare i Europa. Her fra India.

Som vi ser over hele Europa. Globaliseringsmaskineriet gjør bønder og arbeiderklasse fatttigere og den begynner igjen å røre på seg. Den har faktisk ikke noe annet valg skal den ikke havne i nærheten  av fattigdom som allerede er tilfellet i England.

Nå ser jeg det i forbindelse med «bråket» i Trondheim at Østbyens lag av AP melder seg på i maktkampene. Østbyen i Trondheim har i hundre år vært kjerneområdet for arbeiderklassen i Trondheim. Kaiarbeidere, TMV-folk i hundrevis, smelteverksarbeidere, hermetikk og sjokoladejenter og dette miljøet frambrakte med stolthet og pasjon slike størrelser som FALKEN ,ØRN ,RBK og ATIF.

Det er helt misvisende å lage dette til en intrige maktkamp mellom Støre-fraksjonen og Trond Giske. Giske hadde aldri seilt opp til noe nestledervalg om ikke Østbyen AP skjønte at globalistene rundt Støre ikke ivaretok deres daglige interesser. Stor uro hersker på Youngstorget. Kan Intifadaen i Trondheim spre seg utover det ganske Land?

Det er ikke lenge siden lokallagene i NordNorge var iferd med å bli nedlagt på grunn av sykehus-stridene.

Nå er det klassekamp som hersker inni AP og Støre-folkene er de som skjønner minst av det.

Forsidebilde: Adrian Fleur

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar