Derimot: NRK som talsorgan for den korrupte Biden-familien. Ikke et ord i NRK om den mulige riksrettssaken som er under oppseiling i USA.

Derimot.no

derimot.no:

SKANDALØST dårlig av NRK om Joe Biden

Dette innlegget er hentet fra Hva Mener Partiene

Republikanerne i representantenes hus vil nå gjennomføre en riksrettsak mot president Joe Biden. NRK hadde en stund en overskrift med 1 (en) linje på nrk.no der det ble henvist til nyhetsfeeden. Ikke et ord ble nevnt om hva saken gjelder. Etter kort tid ble linjen fjernet. For dem som ønsker vite hva som er bakgrunnen for riksrettsaken: her er kortversjonen:

  • Joe Biden har mottatt minst 20 millioner dollar gjennom sin sønn Hunter Biden fra «land vi ikke liker å sammenligne oss med», som Russland, Kina, Kashakstan, Romania og Ukraina da han var visepresident. Dersom dette er bestikkelse, har Biden et problem fortsatt.
  • Pengene er gått inn i et 20-talls stråselskaper uten virksomhet som Joe Biden og familien opprettet med ett eneste formål: Å hindre sporing av pengene som til slutt ble fordelt hos familien Biden.
  • Republikanerne vet ikke hva Biden har levert som er verdt så mye penger, om det er politiske løfter, hemmelig informasjon eller annet. Dette bekymrer dem, og de søker å finne dette ut.
  • Det viser seg at FBI og DOJ (justisdepartementet) har vært vanskelig få svar fra, og saker er blitt trenert så til de grader at noen av dem har blitt foreldet.
  • The House Oversight Committee i den amerikanske kongressen har derfor selv stevnet banker og vitner og har fått ut forklaringer og dokumentasjon som kontoutskrifter, telefonlogger osv.
  • President Joe Biden har også brukt «aliaser» i offisielle e-poster (igjen: fra tiden som visepresident) som han nekter The House Oversight Committee å få innsyn i.
  • Saken ikke dekket i Norge. Over 4 måneder har vi andre fulgt denne saken på AP (Associated Press) og Fox News. NRK har knapt nevnt saken som noen kaller «den største skandalen i USAs historie».

NRK ser ut til å ha blitt et talerør for stuerene meninger i USA. Lenger nede på denne siden er et eksempel fra Afghanistan, vi har tidligere skrevet om 11. september 2001, dagens eksempel gjelder president Joe Biden og dem som styrer ham, og vi ser den samme ensporete dekningen av Ukraina. Journalister fremstår som «influencere» og meninger dikteres ovenfra. Det må være flaut å være journalist i et slikt medium. Vi har ikke hørt det siste om Joe Biden.

Forsidebilde: Ocean Biggshott

Les artikkelen direkte på derimot.no