Derimot: Nok en løgn faller. Barna var ikke kidnappet likevel. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Saken er ikke viktig for annet enn som en illustrasjon av de mange løgnhistoriene som nå produseres på løpende bånd i Natozonen. Vi vet alle at Putin er etterlyst av den internasjonale straffedomstolen for å ha medvirket til bortføring av ukrainske barn. Men så viser det seg altså at den saken også er en oppblåst politiske propagandaballong med sannsynlig hensikt å bidra til demoniseringen av Russland i vår del av verden.

Desperasjonen er nå stor i vest og denne historien er også et uttrykk for nettopp dette. Når en ikke kan ramme motparten på andre måter er det løgner som må serveres. Men det vil bare fungere så lenge de blir trodd av publikum. Men våre medier vil ikke stikke hull på denne ballongen. De har selv servert den til befolkningen. Dermed fungerer de i praksis i dag servitører for Natos løgnproduksjon i den propagandakrigen som pågår mellom Nato og Russland/Kina/Iran og de tre konfliktområdene i verden som brenner mest: Ukraina, Gaza/Midtøsten/Taiwan/Sørkinahavet.

Knut Lindtner
Redaktør

Ukrainske barn «kidnappet» av Moskva funnet i Tyskland

Avsløringen avslører Kievs «myter», har en russisk tjenesteperson anklaget for massebortføringer sagt.

Over 160 ukrainske barn som angivelig er «kidnappet av Russland» har blitt oppdaget bosatt i Tyskland, har landets føderale kriminalpoliti (BKA) bekreftet.

Ivan Vygovsky

Sjefen for ukrainsk nasjonalt politi, Ivan Vygovsky, hyllet onsdag oppdagelsen, og fortalte nasjonale medier at han hadde diskutert saken med Holger Munch, president for BKA, under et møte tidligere denne uken.

Påstander fra Kiev om at Moskva har kidnappet ukrainske barn i massevis har blitt avslørt som en løgn etter at noen av de påståtte ofrene er funnet i EU, ifølge den russiske barnerettighetskommissæren Maria Lvova-Belova. Hun er blant tjenestepersonene som har blitt anklaget for å ha bortført ungdommer fra Ukraina midt i konflikten mellom Moskva og Kiev.

Da BKA ble bedt om en avklaring fra RT Deutsch, sa BKA at deres offiserer hadde identifisert barna etter at de ble flagget som «kidnapping»-ofre av Kiev. Deres personlige detaljer ble sjekket mot tysk informasjon.

Flertallet av ungdommene hadde reist inn i Tyskland som flyktninger i følge med sine foreldre eller foresatte, sa politiet. I en håndfull tilfeller var det fortsatt mistanke om «ulovlig overføring», la uttalelsen til, uten å gi ytterligere detaljer.

Maria Lvova-Belova

Som svar på avsløringene sa Lvova-Belova at Moskva «lenge har trukket oppmerksomheten til det internasjonale samfunnet på det faktum at Ukraina har skapt en systemisk myte om barna, som de hevder hadde blitt «deportert» til Russland.

I fjor ble Lvova-Belova utnevnt sammen med Russlands president Vladimir Putin av Den internasjonale straffedomstolen (ICC) som de viktigste mistenkte i etterforskningen av den påståtte ulovlige deportasjonen og overføringen av mindreårige under Ukraina-konflikten. Moskva avfeide påstanden som politisk motivert, og hevdet at Kiev hadde løyet for retten om det som i realiteten var en evakuering av sivile fra områder som var berørt av fiendtlighetene.

I sine kommentarer om de tyske oppdagelsene sa Lvova-Belova at kontoret hennes hadde identifisert flere tilfeller der barn beskrevet av Kiev som bortførte faktisk bodde sammen med foreldrene sine hjemme eller i andre nasjoner.

Hun uttrykte håp om at den ukrainske «globale desinformasjonskampanjen» til slutt ville stoppe og at sannheten ville seire.

https://www.rt.com/russia/596195-ukrainian-children-kidnapped-germany

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar