Derimot: Er dette mulig? Ble naturkreftene opphevet? – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Hvordan kan flertallet av det amerikanske folket akseptere den offisielle versjonen av 9/11? Den er som en maktdemonstrasjon, som vestlig presse og media (MSM), som har samme finansielle eiere som den amerikanske krigsvåpenindustrien, har fremstilt likt på samme tid i alle tv-kanaler og andre medier.

Regjeringene, eller administrasjonene som styrer på vegne av Wall Street, vet at så lenge flertallet av befolkningen kun lar seg informere av MSM, vil befolkningen bli så hjernevasket og indoktrinert av utallige repetisjoner av samme informasjon hele døgnet, at de ukritisk aksepterer den offisielle versjonen, selv om det er basert på noe som er fysisk umulig.

Som de offisielle bildene av jetmotorene, hvordan kan det være så mye igjen av dem etter de har truffet bygninger bestående av stålprofiler? Bygningene hadde også en indre struktur av vertikale stålprofiler som rommet, personheis og vareheis, trapper, sjakter for telekommunikasjon og strømkabler, og sjakter for vann og avløp og ventilasjon.

Kan jetmotorer være så intakte etter å ha truffet bygningene i 800 km/t, gått gjennom ytterveggene på begge sider av stålprofiler, gjennom den indre strukturen som nevnt, og etter å ha falt 150 meter ned i asfalten? Umulig, de ville blitt oppløst til splinter og støv.

Hvordan kunne flyene ha flydd i 800 km/t i over 2 minutter i en høyde på 200 meter over bakken, de kan ikke fly så fort i så tett luft, det er på 10 000 meters høyde de kan holde en så høy fart. I 200 meters høyde vill de i den farten ha falt fra hverandre. Den høyeste farten et fly kan ha som samtidig ikke truer flyets strukturelle integritet, VMO, er ikke 800 km/t i 200 meters høyde for passasjerfly.

De angivelig 19 flykaprerne sto ikke i passasjerlistene, hvordan kunne de ubemerket komme seg forbi sikkerhetskontrollen, passkontrollen, og kontrollen ved gate? Hvordan kunne kaprerne fly passasjer-flyene, etter kun noen timer bak spakene i småfly? Det er som om et par timer bak rattet i en olabil, kvalifiserer for å kjøre Formel 1 biler.

Hvorfor var det ingen kampfly klart til avgang på østkysten av USA denne dagen, når det har vært det alle dager hele døgnet siden 1945? Er det tilfeldig av alle kampfly på østkysten var på øvelse i det nordvestre USA denne dagen? Hvordan kunne passasjerene ringe med mobiltelefoner fra flyene når det var teknisk umulig på den tiden i 2001?

Folk flest er slik innrettet at de bøyer seg for autoriteter, og MSM har stor autoritet. Nyhetsankerne blir folkekjære, de er fast daglig innslag på tv-skjermene, de er plukket ut for de de er tillitvekkende, overbevisende, ser ærlige og oppriktige ut, enda de må vite som journalister at det de formidler ikke tåler granskning. MSM-journalister driver ikke journalistikk, de skal formidle makthavernes versjon, som er storkapitalen som eier MSM.

MSM presse og media er integrert som en sentral del i det maktapparatet den globale storkapitalen styrer verden med. Befolkningene styres og kontrolleres med en presse og media som omgir dem i all deres våkne tid, og som er eiet av de samme kapitalkreftene. Det er bare alternativpressen som driver journalistikk i dag om de viktige sakene, men som bare leses av kanskje 5 prosent av befolkningene, som er de eneste som kan avsette dagens regimer med regjeringer som representerer nasjoner, folk og land, og ikke tjener den globalistiske agendaen til storkapitalen.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar