Derimot: Nederlandske forskere:Mer enn tre millioner ekstra døde etter at vaksinene ble rullet ut. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Denne artikkelen er interessant på flere måter, men jeg vil henlede oppmerksomheten på grafen når det gjelder dødeligheten i Skandinavia. Den viser med all tydelighet at Sverige er det landet som kommer best ut, som har den laveste overdødeligheten. Vi vet at Sverige hadde langt mindre sosiale restriksjoner i tilknytning tl pandemitiltakene.

Dette kan bety at det ikke bare er vaksinene som har forårsaket overdødligheten, men også nedstengningstiltakene. Vi har hevdet dette hele tiden og vist til at disse hadde en rekke uønskete effekter, feks forsinkelser i helseutredninger og seinere behandlingstiltak. Men all sosial isolering skaper psykisk og fysisk uhelse. Dette er noe vi vet fra før.

Men når helsemyndigheter ikke vil undersøke overdødligheten i etterkant av covid-tiltakene hvor vaksineringen var et av flere, får vi naturligvis ikke svar på slike problemstillinger.

Knut Lindtner
Redaktør

Britiske medierapporter bekrefter skyhøye dødstall i alle sterkt covid-19-vaksinerte land

Dr. William Makis

Utdrag fra The Telegraph-reportasje

Covid-vaksiner kan være delvis skylden for økningen i flere dødsfall siden pandemien, har forskere antydet.

Forskere fra Nederland analyserte data fra 47 vestlige land og oppdaget at det hadde vært mer enn tre millioner dødsfall siden 2020, med trenden som fortsetter til tross for utrulling av vaksiner og inneslutningstiltak.

De sa at de «enestående» tallene «vakte alvorlig bekymring» og ba regjeringer om å undersøke de underliggende årsakene, inkludert mulige vaksineskader.

Klikk her for å lese hele artikkelen på The Telegraph .

La oss se på de siste OVERDØDSDATA:

Australia og New Zealand

Canada

Skandinaviske land

Tyskland

Japan

USA

Min oppfatning… 

Disse grafene er gjort tilgjengelige av Twitter-brukeren USMortality .

Det jeg synes er interessant er at det ser ut til å være et fall i overdødeligheten i 2023 i disse dataene.

Ethical Skeptics data viser ikke et fall i overdødelighet i 2023, spesielt for unge mennesker:

Tildekkingen

Vi har et ekstra problem.

Land begynner å endre måten overdødeligheten beregnes på, i et forsøk på å skjule dødsfallene.

Den australske parlamentsmedlemmet Russell Broadbent stilte i dag (14. mai 2024) spørsmålstegn ved det australske statistiske byrået for å beregne flere dødsfall.

Modellen har blitt revidert to ganger, og nå er antallet dødsfall redusert fra 56058 til 24351 for 2020 – 2023. ABS har ikke vært åpen om denne kompliserte nye modellen som omskriver historien til pandemien.

Klikk her for å se videoen

Storbritannia har også endret måten de beregner overskytende dødsfall:

Russell Brand postet dette 23. februar 2024, og det er morsomt.

Klikk her for å se videoen

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på del-knappen ovenfor. Følg oss på Instagram og Twitter og abonner på vår Telegram-kanal. Gjerne repost og del globale forskningsartikler.

Dr. William Makis er en kanadisk lege med ekspertise innen radiologi, onkologi og immunologi. Generalguvernørens medalje, University of Toronto Scholar. Forfatter av 100+ fagfellevurderte medisinske publikasjoner.  

Forsidebilde: Jens Maes

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar