Derimot: Nå kommer innrømmelsene på løpende bånd:Det er Natotropper i Ukraina. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Innrømmelsen kommer nå på løpende bånd. Uten penger, materiell og soldater og eksperter fra Nato-land ville krigen vært over før den hadde begynt. Det fremgår mer og mer for alle som ikke er helt hjernevasket. Dette er en stedfortreder-krig mellom Nato og Russland uten at noen krigerklæring er avgitt.

Ved å bryte alle løfter og alle inngåtte avtaler har en klart å fremprovosere krigen. Det er ikke for ingenting at det gjentaes til det kjedsommelige i alle våre medier og av våre politikere at krigen er uprovosert. At en ikke gir seg med dette forteller at det er det motsatte som er tilfellet.

Brutte avtaler ender gjerne slik.

Men så har en falt for sine egne propagandagrep: Russland var som en stor bensinstasjon slik noen vestlige politikere i overmot hevdet! De trodde at landet ikke ville overleve våre sanksjoner som vi bare trengte påskudd for å iverksette! Vi var overlegne Russland militært, økonomisk, teknologisk og politisk! Russland ville falle sammen nå krigen begynte og sanksjonene fikk tid til å virke!

Alt var feil. De gjorde ikke hjemmeleksen sin og gjorde opp regning uten vert. De solgte skinnet før bjørnen var skutt. Og nå sitter en i EU med en tapt krig og en ødelagt økonomi. Slike folk må skiftes ut. De er farlige for landene de styrer og for verdensfreden. Og det står ikke bedre til i Norge med våre ledere.

Knut Lindtner
Redaktør

Den polske utenriksministeren bekrefter at NATO-tropper er inne i Ukraina.

Denne ikke bekreftede lekkasjen avslører at i fjor hadde 97 spesialsoldater fra NATO vært i Ukraina siden mars 2023.

Av Dave DeCamp.

Den polske utenriksministeren Radek Sikorsky bekreftet i en kommentar på fredag at NATO-soldater er inne i Ukraina. Men han ville ikke si hvilke land som har personell på bakken i Ukraina.

«NATO-soldater er allerede til stede i Ukraina.

Og jeg vil gjerne takke ambassadørene i disse landene som har tatt denne risikoen», sa Sikorsky på en konferanse som er til minne om Polens 25. år som NATO-medlem.

«Landene vet selv hvem de er, men jeg kan ikke avsløre dem.  I motsetning til andre politikere vil jeg ikke gi dere navn på disse landene», la han til.

Det er et faktum at NATO-tropper eri i Ukraina. Det  har vært en åpen hemmelighet helt siden disse lekkasjene i fjor avslørte at helt fra mars 2023 har det vært 97 spesialsoldater fra NATO innen landet. Dette er soldater fra USA, Storbritannia, Latvia og Frankrike.

Saken har fått ny oppmerksomhet etter at den franske presidenten Emmanuel Macron har sagt at man ikke kan utelukke utplassering av NATO-tropper i Ukraina. Hans kommentar ble straks kommentert fra flere NATO-land, som fortsatt påstått at de ikke har soldater inne i Russland.

Radosław Tomasz Sikorski født 1963 er en polsk journalist og politiker. Han har vært medlem av Europaparlamentet siden 2019. Han var fra oktober 2005 til februar 2007 partiløs forsvarsminister, og fra november 2007 til september 2014 utenriksminister som medlem av PO. Wikipedia

Det har lekket et opptak fra en samtale mellom tyske militære offiserer. Den har nylig blitt publisert av russiske medier, og avslører av britiske soldater inne i Ukraina hjelper ukrainske styrker med å skyte ut Storm Shadow-missiler.

Disse har en rekkevidde på 250 kilometer. Den lille NATO-tilstedeværelsen inne i Ukraina er en direkte risiko for en krig mellom NATO og Russland. Og det kan raskt utvikle seg til en atomkrig.

Sikorski sa også i forrige uke at ideen med NATO-tropper i Ukraina ikke er «utenkelig», og han satte pris på Macrons kommentar for «det er dette Putin er redd for. Det er ikke vi som er redde for Putin».

Sikorski er også kjent for å antyde at det er USA som står bak sabotasjen mot Nord Stream-rørledningen som går mellom Russland og Tyskland. Etter eksplosjonene som traff rørledningene september 2022, så har Sikorsky, den gang medlem av Europa-parlamentet, skrevet på twitter:»Takk skal du ha, USA!».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar