Derimot: Mye blir nå sensurert for at folk ikke skal forstå det som skjer.Israel har store militære problemer. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Mye blir nå sensurert for at folk ikke skal forstå det som skjer.Israel har store militære problemer. – Derimot

derimot.no:

Israel brenner ned

Av Karsten Riise

Mer enn 200 Hizbollah-missiler har truffet Israel den siste dagen og natten.

Trykk her.

Selv om Hizbollahs 200 missiler har blitt rapportert i vestlige medier, har det alltid vært med tillegg fra sensurert israelsk offentlig informasjon, at Israel enten «skyter ned alle Hizbollah-missiler», eller «Hizbollah-missiler treffer tomt land». Bildene i videoen beviser at Hizbollah tydeligvis gjør enorm reell skade ved å brenne ned Israel.

Ødeleggelsene av Hizbollah i videoen er ikke rapportert på CNN, NYT eller WaPo. Ikke engang rapportert av israelske medier.

Siden Israel ikke kan beseire Hamas i lille Gaza, er det å ta på seg langt større Hizbollah en umulig oppgave for Israel. Ilden vil derfor vokse til den fortærer Israel.

Karsten Riise er en Master of Science (Econ) fra Copenhagen Business School og har en universitetsgrad i spansk kultur og språk fra Københavns Universitet. Han er tidligere Senior Vice President og Chief Financial Officer (CFO) i Mercedes-Benz i Danmark og Sverige.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar