Derimot: Martin Durkin, som laget filmen Climate: The Movie:Klima-alarmismen er en klassekrig – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Martin Durkin.

Klimaet er i krise og vi har skylden. Planeten koker som en kjele med grøt. Vi står overfor en mulig utryddelse av alt liv på Jorden. «Vitenskapen » sier dette. Alle som stiller spørsmål ved dette er en ondsinnet konspirasjonsteoretiker. Klimakatastrofen er et 100 % ugjendrivelig faktum.

Men det er klart for alle som er oppmerksomme, at de hysteriske spådommene til klima-alarmistene basert på deres hypotetiske datamodeller i 40 år, har vist seg å være fullstendig feil, igjen og igjen. Det skal ikke mye undersøkelser til på Internett, for å oppdage at påstandene til klima-alarmister er blankt motsagt av mange solide vitenskapelige bevis og data. Vi snakker om offisielle data – faktisk vitenskap, og publisert i respekterte tidsskrifter. Noe av det er omtalt i min ‘klimafornekter’-film, Climate: The Movie, som er tilgjengelig gratis på nettet.

Verden koker ikke. Som enhver geolog vil fortelle deg, er vi i en istid – en av de kaldeste periodene de siste 500 millioner årene. Nivået av CO2 i atmosfæren er ikke unaturlig høyt, sammenlignet med de siste halve milliard årene av Jordens historie er det ekstremt lavt. Og det er ingen bevis for at endrede nivåer av atmosfærisk CO2 – det har endret seg radikalt mange ganger tidligere – noen gang har «drevet klimaendringer». Hvis det hadde vært det, ville Al Gore ha sagt det i sin dumme film, men det gjorde han ikke. Antallet orkaner øker ikke, heller ikke skogbranner, tørker og så videre. Dette er hva de offisielle tallene sier.

Selvfølgelig er dette pinlig for vitenskapen. Klima-alarmismen er verdt mange milliarder for dem i klimarelaterte forskningsmidler. Mange tusen jobber avhenger av det, og mye av deres omdømme som vitenskapsfolk står på spill. Og det er svært avslørende for fornybar-energi industrien, som omsetter for rundt en billion dollar i året.

Klima-alarmismen støttes ikke av vitenskapelige bevis. Den støttes av trakassering, trusler og sensur av alle som våger å stille spørsmål ved den. Klimakatastrofisme er politikk, skamløst utkledd som vitenskap.

Klima-skremmingen var miljøvernbevegelsens oppfinnelse, som skulle stå i motsetning til vulgær, skitten, frimarkeds-kapitalisme. De sier at det er for mange mennesker som spiser for mye. Vi må holdes tilbake og holdes inne, for planeten Gaias skyld. Løsningen på det globale, eksistensielle klimaproblemet er høyere skatter og mer styring av innbyggerne.

Ved enhver sosial sammenkomst kan du ganske trygt forutsi hvem som vil tenke hva om klima, ved å spørre dem om skatter og reguleringer. Folk som elsker mer styring av innbyggerne kan ikke få nok av klimakaoset. Folk som vil ha lavere skatt og ha mindre overstyring fra myndighetene, vil himle med øynene og si stygge ting om Greta.

Over hele den vestlige verden har staten vokst enormt i løpet av det siste århundret, og har økt antallet ansatte med levebrød som er avhengig av staten, og med jobber som direkte eller indirekte er relatert til statlig kontroll av innbyggerne. Både i Storbritannia og USA jobber nå mer enn dobbelt så mange mennesker i staten som i produksjon.

Disse menneskene er avhengige av myndighetene og de betales med skattemidler. I slike kretser er det å forkynne gledene med lavere skatter og mindre statlig overstyring et brudd på sosial etikette. Du vil krysse en moralsk grense. Du vil bli mistenkt for å like Donald Trump, for å stemme Brexit, for å hate nedstengninger og obligatorisk vaksinasjon, og for å være en klimafornekter.

Og faktisk kan alt dette godt være sant, disse synspunktene har en tendens til å henge sammen. Det samme gjør synspunktene til de på den andre siden. For å gjenta, klimaalarmismen er politikk utkledd som vitenskap. Vi er i en klassekrig, som flere begynner å innse. På den ene siden, den skattekrevende styringsklassen som lever av skatt og overstyrer oss.

Dette er det virkelige grunnlaget for et konsensus om klimaendringer. Et konsensus som eksisterer blant vårt voksende, skattekrevende etablissement. Dette er ikke en liten gruppe mennesker, det er en hel klasse. De er den herskende klassen, om du vil. De styrer våre liv, skoler og universiteter, store deler av våre kunst- og vitenskaps-institusjoner og mye av presse og media. Det er en intolerant klasse, og svært klar over sine egne interesser.

Det ville vært fint å tenke på at det å høflig gjøre dem oppmerksom på de vitenskapelige fakta, kan sette en stopper for alt klimakaos-tullet, men dessverre, det går ikke, fordi dette handler ikke om vitenskap.

Fra The Daily Sceptic, publisert 18 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Durkin er en engelsk TV-produsent og regissør i britiske Channel 4. Han er mest kjent for å ha regissert Climate: The Movie, The Great Global Warming Swindle (2007) og Brexit: The Movie (2016).
Orginalartikkel: Climate Change is Class Warfare.

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar