Derimot: Landbrukens død?Globalistens plan for å legge ned alle gårdsbruk og ta over matproduksjonen – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Ethan Huff

Mange av verdens bønder er fortsatt ikke klar over den globalistiske planen om å overta jorden deres og gjøre den til villmark, alt for å gå å til «netto null» for klimaet.

Som forklart av forfatteren Dr. Vernon Coleman, er ingenting ved klimaendringer-og global oppvarming-agendaen tilfeldigheter. Det er grundig planlagt, sluttspillet er ødeleggelsen av tradisjonelt jordbruket og overgangen til syntetisk «mat» for massene.

«De grønne» som mange ofte kaller dem, er nå helt åpne om deres sanne agenda. Mange av dem uttaler rett ut og offentlig; at hvis verdens gårder ikke kan være «bærekraftige», som definert av globalistene, så må de legges ned. «Landbruket har intet valg», er en av dem sitert for på et nylig arrangement. «Det må være bærekraftig, ellers blir det ikke opprettholdt».

Dette er grunnen til at bønder i Nederland, Frankrike og Italia kjører traktorene sine gjennom byens torg og inn i nasjonenes respektive hovedsteder, for å kaste gjødsel på politiske ledere: Fordi de forstår faren med dette. Det mange av dem imidlertid ikke forstår, er at det ikke er idioti eller uvitenhet som driver den grønne agendaen. Det er en kaldhjertet, samordnet depopulasjon som pågår, alt under dekke av å «redde verden».

«Mange bønder har blitt presset til å støtte det absurde programmet med å gjøre dyrket mark om til villmark, noe som fremmes med så stor entusiasme av de som tror på klimaendrings-narrativet». «Herskerklassens plan er å redusere mengden areal tilgjengelig for dyrking av mat for å skape matmangel, for sult og en påfølgende, uunngåelig reduksjon av den globale befolkningen. Målet er at mellom en tredjedel og det halve av alt jordbruksland skal bli villmark».

(Relatert: Den såkalte «grønne» agendaen er en trojansk hest utformet for å desimere matforsyningen og tvinge alle til å spise insekter mens de lever under et tyranni).

Å gjøre dyrket mark om til villmark betyr avfolking.
Så hyggelig kan være for noen å tenke på at verdens land, igjen blir vill natur i stedet for et kulturlandskap med dyrket mark for mennesker, må man også erkjenne at for å ville la planeten gro til igjen nytt, blir den også avfolket i prosessen.

Når «de grønne» snakker om å la kulturlandskap bli villmark igjen, mener de ikke bare parkområder, våtmarker og andre allerede for det meste naturlige miljøer. De betyr også gårdsbruket ditt, og til og med huset ditt, for ikke å nevne hele handelen og industrien slik er en del av landskapet.

Herskerklassen mener at bare de fortjener å leve. Du og familien din må forsvinne slik at de kan utvide naturlige habitater og skape et nytt Edens hage-lignende miljø for deres egen fornøyelse og nytelse – uten deg i den. «For å sikre at verken bønder eller andre av befolkningen gjør inngrep i land som er satt av til å bli villmark, vil de slippe ut ville dyr,» advarer Coleman.

«I dag ser det ut for de fleste bønder at problemene deres oppstår som et resultat av dumhet, uvitenhet eller manglende forståelse av deres behov. Men det som skjer med dem har ingenting å gjøre med dumhet, uvitenhet eller manglende forståelse – det hele er bevisst og kaldblodig. Flere og flere europeiske land er nå avhengige av import for det meste av maten og energiforsyningen, og det meste av maten vår vil bli laget i fabrikker eid av milliardærer».

Fra Natural News, publisert 13 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: The globalist plan to eliminate all farms: No more food, no more humans.

Kommentar:
Bare 3 prosent av eierne av all jordbruksland i EU, eier nå over 50 prosent av dyrkbar mark i EU. Eierne er ikke bønder, men for de meste agro-business selskaper (Big Ag.). Globalistisk, men dette er tilrettelagt av EU, som er et globalistisk prosjekt.

Den samme storkapitalen som eier Big Ag, eier også vestlig hovedstrømpresse og media, som holder vestens befolkning uvitende om faren med at den globale storkapitalen tar over matproduksjonen, som vil gå fra å være lokal, til å bli sentralisert til enorme GMO-industri-gårder eiet av Gates og agrobusiness-selskaper, og til insektbasert mat og kunstig kjøtt fra fabrikker for slaveklassen i herskerklassens nye verdensordning, noe som WEF Davos er helt åpne om.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar