Derimot: Kristne foran Stortinget: Sammen med jøder – mot palestinerne.

Derimot.no

derimot.no:

En genetisk studie fra John Hopkins Institute viser at 97,5% av jøder som bor i Israel har absolutt ingen gammel hebraisk DNA, er derfor ikke semitter, og har ingen eldgamle blodsbånd til landet Palestina i det hele tatt. Mens 80% av palestinerne bærer gammelt hebraisk DNA og dermed er ekte semitter.

Er det et utvalgt folk, er det Kristne palestinere. Det er derfor ikke annet å forvente, at en fremmed fiendtlig menneskerase, Lucifers ætt, vil gjøre alt for å utrydde dem. Kristne, kristne kirker og samlingssteder er særskilte utvalgte mål i Gaza for israelske styrker. De bombes med presisjonsstyrte amerikanske bomber, og israelske styrkers skarpskyttere skyter kvinner og barn som har søkt tilflukt i kirkebygg.

Snart er 3/4 av alle bygninger på Gaza-stripen bombet til ruiner, sammen med tilhørende infrastruktur. Israelske styrker ber palestinere å forflytte seg til anviste steder de blir fortalt er sikre, deretter bomber israelske styrker dem. Dette er et folkemord med en utryddelseskrig, intet annet. De som demonstrerer foran Stortinget med jøder for å vise sympati for Israel, er forledete Kristne i god tro. Mer om det nedenfor.

Fra FBIs (Federal Bureau of Investigations) arkiver av deklassifiserte dokumenter om Protokollene. Oversatt fra engelsk, Pdf dokument side 5 av 139.
Vedlegg. 1-A-protokoll fra 1489.
«Revue des Etudes Juives, finansiert av James de Rothschild, utgitt i 1880, viser hvor sanne (også de tidligere) protokollene er, når de sier at de lærde eldste i Sion har holdt på med planene deres i århundrer. Den 13. januar 1489 skrev Chemor, den jødiske rabbineren av Arles i Provence, Frankrike, til Det store Sanhedrin i Konstantinopel for å få råd». Dette var hans svar: (sammendrag).
«Rådet fra de store satrapene og rabbiene er:
Bli kristne, men hold Moselovene i deres hjerter*.
Gjør dine sønner til kjøpmenn så de kan plyndre de kristne.
Gjør dine sønner og døtre til leger og apotekere så de kan ta livet av kristne.
Gjør dine sønner til kanoner og geistlige så de kan ødelegge deres kirker*.
Gjør dine sønner til talsmenn og advokater så du kan sette kristne under åket og dominere verden.
IKKE AVVIK FRA DENNE ORDREN.
Signert V.S.S.V. F. F., jødenes prins, 21. Caslue, (nov.) 1489».

Kommentar:
*«Bli kristne, men hold Moselovene i deres hjerter. Gjør dine sønner til kanoner og geistlige så de kan ødelegge deres kirker». Det kan bety at den Kristne Kirkes organisasjon har blitt infiltrert helt fra 1500 tallet, siden dette ble skrevet i 1489. Det selvutvalgte folket ødelegger den kristne kirken ved oversettelser og fortolkninger av bibeltekster som gjør dem til ofre og forfulgte, og skjuler at de er det motsatte, en fremmed fiendtlig menneskerase, Lucifers ætt.

I dag omfavner Kirken i Vesten Woke og transkjønnsbevegelsen LGBTQ+, enda den også fremmer pedofili og dyresex. Paven anbefalte unge italienere å heller å ha kjæledyr enn barn når boliger var så dyre, et fullstendig ukristelig råd. Grunnen til at boliger i Vesten er så dyre, er på grunn av spekulasjon, og Paven burde vite hvem som står bak spekulasjons-økonomien. Guds motstanders folk har i sannhet klart å til slutt ødelegge den Kristne Kirken.

En kan også notere seg at Godstjenestene i NRK på Søndager har blitt politiserte. I Romjulen fikk en ukrainsk prest forrette, og bad om seier til Kiev-regimets styrker, bevæpnet og utrustet av NATO, over ortodoks-Kristne Russland*. I forrige Søndags Gudstjeneste kalte presten Russlands intervensjon for en angrepskrig.

Falske Kristne og prester har vi også her i Norge. En av Gods motstanders folk kan utmerket godt iføre seg en prestekrage, som gir ham høyere troverdighet som politiker, og beordre terrorbombing av sivile i Serbia, stemme på USAs militære og økonomiske kriger, stemme for de aller fleste forslag som gjør de fattige fattigere og de rike rikere, før han oppretter et fredssenter i Oslo med seg selv som leder. Hadde Krf vært et parti i Bibelsk tid, hadde det vært pengeutlånerne i Tempelet sitt parti. Lucifers ætt snur alt i Bibelen på hodet.

*80 millioner av Russlands 143 millioner innbyggere er ortodoks-Kristne. Putin understreket for Tucker Carlson at i Russland er menn menn og kvinner kvinner, og med det indirekte sa at kjernefamilien, samfunnets fundamentale byggesten, med mor, far og barn hegnes det om i Russland. Transgender-bevegelsen, lgbtq+, og FNs og WHO seksualisering av barn program, grunnlagt og drevet av khazarer i USA og finansiert Gates og JP Morgan, perverterer og degenererer Vesten, sier Aleksandr Dugin, og snakker for et solid flertall av dumaens politikere og russere. Dr. Paul Craig Roberts sa i en av sine friske artikler at det er kampen mellom Kristendommen, representert av ortodoks-Kristne Russland, og Satan, representert av Washington DC vi er vitne til.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar