Derimot: Koronaregimet fra 2020 til 2022:Folk lot seg velvillig vaksinere til tross for Svineinfluensa-skandalen i 2009. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Koronaregimet fra 2020 til 2022:Folk lot seg velvillig vaksinere til tross for Svineinfluensa-skandalen i 2009. – Derimot

derimot.no:

Politimannen Henrik om forbrytelsene under koronaregimet

Av Foreningen lov og helse

Milked by the Big Pharma, 2020 | © Kiri Vadivelu

Intervju med Henrik fra Lov og Helse

Av Terje HansenForeningen lov og helse.

1. juli 2024

Henrik har yrkesbakgrunn fra politiet og har vært med i Lov og Helse-nettverket fra relativt tidlig stadium. Han har for noen uker siden blitt intervjuet av nettstedet Uten Filter. Her kan du se hele intervjuet:

Her kommer i det følgende noen korte beskrivelsene av noen av temaene som tas opp.

Politiet under pandemien

Det er en ordrefølgekultur i politiet, og det skal mye til før noen kommer til å opponere mot direkte ordre, selv om de vet at det de blir bedt om er feil eller lovstridig. Det var en del som følte at de gikk utenfor loven når de skrev ut bøter og satt folk i karantenehotell, men det skal naturlig nok mye til for de fleste å faktisk ikke gå med på å utføre det.

Det var ikke tvang eller veldig press for vaksinering i selve politietaten. Men det oppstod svært mange absurde situasjoner i forhold til såkalt smittevern.

Henrik betrakter politietaten som en ganske dysfunksjonell etat (ikke ulikt andre offentlige etater som skolesystemet, helsevesenet og for så vidt forsvaret), og man kan tydelig se tegnene på at folk sakte men sikkert blir desillusjonert av å jobbe der.

Massevaksinering av befolkningen

Det viktigste som kommer frem i intervjuet er kanskje det som gjelder vaksineringen mot Covid-19. Henrik trekker blant annet frem analysene matematikkprofessor og hans gruppe har gjort for UK, samt det Denis Rancourt og hans gruppe har gjort blant annet for Israel.

Også i Norge er det enorm korrelasjon mellom overdødelighet og vaksineringen, slik det for øvrig er overalt i verden.

Henrik kaller det hele et regelrett massemord og en gigantisk medisinsk skandale, som pågår rett foran øynene våre.

Hva kan vi gjøre for å få folk til å forstå?

Dette er et godt men vanskelig spørsmål, vi må legge til rette for at mennesker som nå begynner å se til dels hva som har skjedd og skjer, kan få komme frem uten å være redd for hetsing og represalier. Disse må vi verne om.

Henrik mener også at det er nødt til å være tilfeller blant de som er aktive utførere av dette som faktisk er vitende om hva de gjør, men at de aller fleste ikke fullt ut forstår hva de er med på, altså en form for uaktsomhet blant de sistnevnte.

Medias rolle

Norsk media rapporterer nå i dag omtrent ikke noe av det som reelt skjer i verden. De rapporterer forsvinnende lite, og det de rapporterer er som regel feil. Nordmenn flest har nå kommet i den tilstanden at deres eneste virkelighet av alt som skjer i verden er det lille de får de vite gjennom NRK, Aftenposten og Dagbladet/VG, og det som ikke rapporteres der, det er ikke virkelig.

Hjernevasking

Et tydelig tegn på en befolkning er hjernevasket eller er under såkalt “mind controll” er at folk glemmer fullstendig hva man har tidligere lært/erfart. Et godt eksempel på hvordan dette fungerer er svineinfluensa-skandalen som var i 2009. Dette ble kalt den største vaksineskandalen vi har vært utsatt for. Og etter dette burde knapt noen i Norge ha tatt vaksinene mot Covid-19, eller i det minste vært skeptiske, men alle har glemt hele saken fra 2009.

Illusjoner

Norge er et av de landene i verdene hvor illusjonene er flest og tyngst. For eks. illusjoner om politikere og at de i toppen jobber for deg og den norske befolkningen, mens de i stedet stort sett (i praksis) jobber for globale organisasjoner som WHO, FN eller EU, eller for sin egen karrierestigning. Om du som politiker i Norge ønsker å jobbe for din egen befolknings ve og vel, da når du neppe opp som toppolitiker.

Hva er egentlig ondskap?

Til slutt nevnes et tema, nemlig ondskap, som Henrik mener er virkelig viktig. Han mener at folk bør bruke tid på å virkelig forstå hva fenomenet ondskap er for noe. Man bør forstå at ondskap i virkeligheten stort sett er noe helt annet enn de karikerte overtydelige “monstrene” eller lignende karakterer du ofte ser på kino. Et nyttig studium av fenomenet ondskap kan gjøres av for eks. Nazi-Tyskland, hvor ondskap ble gjort av et stort antall helt vanlige personer – folk som var vennligheten og tryggheten selv hjemme hos familien, men som torturerte og henrettet folk når de var på «jobb». Eller den iskalde byråkraten som tar beslutninger som resulterer i for eks. død og lidelse for andre, eller for eks. et mer effektiv organisert massemord, men som selv befinner seg på “behagelig” byråkratisk distanse til selve de onde fysiske handlingene.


Denne artikkelen ble publisert av Foreningen lov og helse.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar