Derimot: Klaus Schwab lover deg evig liv, eller er det noe annet?Velkommen til vidunderlige nye verden! – Derimot

Derimot.no
Derimot: Klaus Schwab lover deg evig liv, eller er det noe annet?Velkommen til vidunderlige nye verden! – Derimot

derimot.no:

Klaus Schwab: Din avatar vil leve etter at du dør, og hjernen din vil bli kopiert med algoritmer.

Av Rhoda Wilson

På en privat World Economic Forum arrangement i september 2022, fortalte Klaus Schwab til Global Shapers at avataren deres vil fortsette å leve etter at de dør, og at hjernene deres vil bli kopiert med kunstig intelligens. Han fortalte dette til Global Shapers bare måneder før WEF lanserte sin versjon av metaverset*.

Global Shapers Community ble grunnlagt av Schwab og World Economic Forum (“WEF”) i 2012. Det består av personer under 30 år som har blitt identifisert av WEF som potensielle ledere.

Forfatter Ernst Wolff mener det er der fremtidige politiske ledere blir valgt ut og undersøkt, før de blir posisjonert i verdens politiske apparat. Det er beslektet med et WEF-indoktrinerings-program akkurat som WEFs Young Global Leaders.

«Du har sjansen til å se frem til en karriere på 50 år. Kanskje mer, du vil få noen blant annet få noen injeksjoner. Ikke glem at avataren din vil fortsette å leve, og hjernen din vil bli kopiert med kunstig intelligens og algoritmer. Så, vi vet ikke, men minst 50 år, sa Schwab til Global Shapers medlemmene på det private WEF-arrangementet.

Det er ikke klart hvorfor Global Shapers i publikum klappet begeistret av Schwabs idé om å forlenge livet med avatarer, algoritmer og injeksjoner. Hans plan er virkelig dystopisk som vi forklarer senere i denne artikkelen. Hvis de visste hva Schwab og hans samarbeidspartnere hadde i vente for dem, og hadde sunn fornuft eller selvrespekt, ville de ha valgt å kaste råtne egg på ham.

Metaverset er en virtuell verden eller et digitalt univers der mennesker kan samhandle, jobbe, leke og oppleve ting på en måte som føles realistisk.

I januar 2023 lanserte WEF sin versjon av metaverset kalt Global Collaboration Village. På en pressekonferanse for Global Collaboration Village med Julie Sweet, styreleder og administrerende direktør i Accenture, og Brad Smith, nestleder og president for Microsoft, sa Schwab: «For meg var det den første opplevelsen med å bruke en avatar. Jeg ble så fort vant til det, så jeg er fascinert av egenskapene vi har. For meg er dette neste fase, den neste store utviklingsfasen i den virtuelle verden. Og vi er veldig stolte over at vi sammen med våre partnere kan arbeide med å skape den første bruken av denne teknologien til allmennhetens beste”.

Metaverset er et teknologisk konsept sentrert rundt virtuell og utvidet virkelighet. Den har den illevarslende evnen til å bli en grobunn for sensur, uhemmet overvåking og en lumsk form for digital slaveri, som overgår alt menneskeheten noen gang har møtt. Og World Economic Forum har tatt skritt for å ha kontroll over det.

Schwab formidlet konsist organisasjonens ambisjoner for metaverset under en tale i februar 2023, med det passende tittelen World Government Summit (toppmøte). I sin tale proklamerte Schwab at de som mestrer nye teknologier, inkludert metaverset, vil ha en betydelig grad av innflytelse over verden.

En avatar er en digital representasjon av en person i en virtuell verden eller på internett. Det kan være en figur, et bilde, eller en 3D-modell som du bruker for å representere deg selv i spill, sosiale medier, eller andre digitale plattformer.

«Vi er i begynnelsen av en teknologitransformasjon, det skjer vanligvis i form av en S-kurve. Og vi er akkurat nå der vi beveger oss inn i den eksponentielle fasen. Og jeg er enig, kunstig intelligens, men ikke bare kunstig intelligens, men også metaverset, nye romteknologier, og jeg kunne fortsette og fortsette, og syntetisk biologi. Livet vårt om 10 år fra nå vil være helt annerledes, og hvem som mestrer disse teknologiene vil bli verdens herrer, sa han.

Skulle WEFs visjon realiseres – et omfattende kontrollert metavers som gjennomsyrer nesten alle deler av samfunnet – ville det ikke-valgte WEF føre til virkeliggjøring av Schwabs visjon: WEF ville på en eller annen måte ha mestring over verden gjennom sin rolle i å styre metaverset.

*Et metavers er betegnelsen på en virtuell plattform ment for sosial interaksjon på Internett. Et metavers baserer seg som regel på VR- eller AR-teknologi, hvor brukerne vanligvis styrer hver sin avatar. I et metavers er det vanlig å gjøre aktiviteter som å sosialisere seg, arbeide og å spille virtuelle spill. Wikipedia.

Kommentar av oversetter:
Foruroligende nok bruker Schwabs rådgiver Harari også «dataspråk», når han beskriver mennesker som «hackable animals», en kan få tanker om at vi lever i en datasimulering.

Fra The Expose, publisert 2 mars 2024.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Klaus Schwab: Your avatar will live after you die and your brains will be replicated with algorithms.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar