Derimot: Avstanden mellom ‘elite’-politikere og befolkningen øker! Arbeiderpartiet – Et parti i solnedgangen

Derimot.no

derimot.no:

Av Amund Garfors

De som så valgsendingen på NRK i går kveld (den 5. september) fra Tromsø, der AUF-leder Astrid Willa Eide Hoem var samlet med sine, de kunne neppe unngå å ha sett hennes desperasjon etter at skolevalget var unnagjort. Og der AP var kommet ned på 17% og blitt landets tredje største parti. Der satt hun sammen med Statsminister Jonas Gahr Støre og beit negler mens Gahr Støre var likbleik og kom med denne samme vanlige svada og forklaring, om at dette var for dårlig og at snart snur alt i deres favør. Ja, det er jo lov til å drømme, men når man nekter å ta til seg realitetene og lever i en fantasiverden, da må det ofte gå slik.

Skulle så gjerne høre at disse menneskene som elsker makta, kunne snakke litt om menneskene i dette landet som sliter, de som ikke klarer hverdagen, de som får høyere og høyere renter, der husleia stadig øker og strømprisene og matprisene går i været. Ja at de bryr seg om landet vårt, om ting som er fullstendig på trynet, en infrastruktur som ikke henger med, at de hadde litt innsikt og forståelse av folks problemer i en tid der både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg danser etter ordre fra fascisten Klaus Schwab i Davos. Og som har sagt det like ut, at folk flest skal få et helvete, de skal fratas alt de har. Men der de likevel skal være lykkelig, hva han nå mener med det? Kanskje en billig begravelse? Nei, ikke veit jeg!

Men en ting er sikkert: Alt vi nå ser og opplever er et stort spill for galleriet! Dette har vi skjønt, mens Gahr Støre og hans koryfeer i AUF skjønner ikke at de er avslørt. Selv om han legger ansiktet i de riktige folder, slenger hode fra sise til side, mens han alvorlig ser inn i TV-kameraet og snakker om «valget de skal vinne» der han kommer med sin oppskrift på taktisk løgn som ikke lenger er salgbart, så ser det ikke ut som han lært noe som helst helt fra den tiden han var var puddel og koffertbærer til Gro Harlem Brundtland. Tror nok at Jonas Gahr Støre bare må innse at hans dager som AP-leder er over?! Han satte kniven i ryggen på Trond Giske og med god hjelp fra muslimen og pakistaneren Hadia Tajik, et tragisk og skammelig angrep på den eneste mannen innafor AP som kunne reddet partiet i denne ondskapens tid. Der Gahr Støre har båret ved til bålet, og der han er avslørt som den forræder han er!

Sannheten er den at Jonas Gahr Støre har levd i ei boble, der han aldri har orket å bry seg med vanlige menneskers problemer. Gahr Støre jobber for storfinansen, for Brussel, for FN, for NATO, for Davos og for disse krigsprofitørene og generalene i Pentagon. Ikke minst håper han på invitasjon fra den demente, gamle og syke Joe Biden som sitter i Det Hvite Hus og ber Norge finansiere krigen i Ukraina og fylle landet med våpen. Selv om det ligger 1000 soldater nedslaktet å slagmarka hvert eneste døgn, så ser det ikke ut som dette bekymrer Gahr Støre noe nevneverdig. Og i tillegg har han sin gode venn Jens Stoltenberg i NATO, som aldri får nok blodsutgytelse. Der han forteller hele verden at det enste som kan stoppe slaktehuset i Ukraina er mer våpen, mer ammunisjon og masse penger!

Ja, alt dette mens folk flest går tom for penger, gamlingene går tannlause fordi tannlegeregningene blir for høye, folk går i matbutikkene og tømmer disken med mat som selges for halv pris fordi den er snart er utgått på dato. Og der ingen veit om de vil klare å betale husleia eller rentene når vi kommer til 2024.
I tillegg går AP inn for denne svindelen som de kaller for det «grønne skiftet» der de skal fase ut fossil energi, men samtidig skal de også fase ut det norske folk i en rasende befolkningsutskifting. Og der er ikke skiftet grønt men brunt. Noe vi tydelig ser i de største byene.

Jonas Gahr Støre og hans kompanjong, den fordekte sosialisten Erna Solberg – da snakker vi om en ‘elite’ av yrkespolitikere som gir totalt blaffen i folket og i fedrelandet. Der de gjemmer sin forakt for den grå massen av velgere som skal tynes og plages. Der de med sine falske smil og løgner av typen «nå er det vanlige folks tur»…

Men snart er det vanlige folks tur til å kaste ut disse kjeltringene fra både kommunestyrer og fylkesting.

Godt valg.

Les artikkelen direkte på derimot.no