Derimot: Kjernefamilien skal vekkEU parlamentmedlem Rob Roos: Eliten er i mot kjernefamilien, naturlig mat og personlig frihet.

Derimot.no

derimot.no:

Elitene vil kontrollere mennesker ved å kontrollere CO2.

Av Tyler Durden.
Mens bondeprotester raser over hele Europa, setter den nederlandske parlamentsmedlem Rob Roos seg ned med Del Bigtree i hans The HighWire YouTube kanal, i et intervju for å diskutere klimasvindelen fremmet av radikale globalistiske eliter i den vestlige verden, for å ta mer makt og kontroll.

«Elitene går mot kjernefamilieverdier. De går mot naturlig mat. De går mot frihet – fordi du må kjøpe en elbil. De er nesten dobbelt så dyre – og vanlige folk kan ikke kjøpe dem – det handler ikke om bilen – det handler om at du ikke kan dra noen steder, og må være avhengig av offentlig transport, forklarte Roos.

Han sa: «Det er også digitalisering – det vi ser er den digitale identiteten og sentralbankens digitale valuta – dette handler om en ny form for kommunisme».

Rob Roos i 2023.

«Hvis du vil kontrollere menneskene, må du kontrollere CO2 – fordi alt vi gjør i livet, puster, lever, reiser, spiser, og alt vi gjør i livet fører til CO2-utslipp. Og hvis du kan kontrollere CO2, kan du kontrollere folket, sa Roos.

Han forklarte videre at den fullstendige kontrollen over individet kommer når globalister kobler folks digitale identiteter til sentralbankens digitale valuta.

Bigtree svarte: «Så mye av denne globalistiske overtakelsen av Vesten ble virkelig raskt fremskyndet under Covid». Han påpekte at WEF merket Covid-æraen som «Great Reset».

Vi har sitert 1600 forskere, inkludert to nobelprisvinnere, som har uttalt i et brev: «Det er ingen klimakrise». Men under dekke av en forestående klimakatastrofe fremmer globalistiske eliter, frivillige organisasjoner, regjeringer, politikere, mega-selskaper og, selvfølgelig, hovedstrømpresse og medier klimafrykt for å innlede en tilbakestilling av samfunnet.

Det viktigste å huske fra Roos’ intervju er: «Hvis du kan kontrollere CO2, kan du kontrollere menneskene».

Så neste gang du er bekymret for radikale progressive politikere og maktsyke milliardærer, som Bill Gates, som tar til orde for «grønn» politikk, bør du vurdere å spørre deg selv: Fører denne nye politikken til tap av friheter du har nå?

Fra ZeroHedge, publisert 11 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videointervju i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: «If You Want To Control People, You Have To Control The CO2».

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar