Derimot: Ifølge Dr. Peter McCullough: mRNA-vaksinene kan nå deaktiveres. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Ifølge Dr. Peter McCullough: mRNA-vaksinene kan nå deaktiveres. – Derimot

derimot.no:

Vi bringer denne meldingen til alle de vaksinerte som har skjønt at det var en feil å vaksinere seg. Meldingen er for god til å være sann, men kanskje den likevel er det. Hvis det som meldes her er korrekt er det virkelig grunn til å juble. Ingen vil være gladere for dette enn oss.

Knut Lindtner
Redaktør

Håp for covid-vaksinerte: Banebrytende studie finner en «av-knapp» for covid-injeksjonene.

De trodde at det ikke gikk an å å deaktivere mRNA i vaksinene, så kroppen kan fjerne det – før nå.

Av Vigilant Fox News.

I motsetning til de første påstandene om at «vaksinen» forblir i armen, sprer den seg over hele kroppen, noe som forårsaker alvorlige helsesproblemer. Men nå kan det være håp for de omtrent 5,5 milliarder menneskene som har fått covid-vaksiner, om å kunne «inaktivere» mRNA fra injeksjonene.

I en nylig preprint-studie presenterte Dr. McCullough og teamet hans en ny tilnærming ved bruk av små forstyrrende messenger-RNA (siRNA), og ribonuklease målrettede kimærer (RIBOTACs), for å binde og deaktivere mRNA fra disse vaksinene, slik at kroppen kan fjerne det.

«Vi bruker disse små inngripende RNA-ene allerede», sa McCullough. «Det er en som heter Patisiran, den andre, Inclisiran. Jeg bruker dem i min praksis. De blir værende bare noen få dager i kroppen. De binder opp messenger-RNA og inaktiverer det».

«Levetiden til det innkapslede mRNA-et, sammen med ubegrenset produksjon av det skadelige og potensielt dødelige pigg-proteinet, krever strategier for å dempe potensielle uønskede effekter», erklærer studiens innledning. Dr. McCulloughs foreslåtte løsning – målretting og nedbryting av gjenværende vaksine-mRNA – kan forhindre ukontrollert spikeprotein-produksjon og redusere toksisiteten.

Med Modernas mRNA-vaksiner for respiratorisk syncytial-virus og influensa som nå er blitt godkjent, blir behovet for en «av-bryter» enda mer presserende.

McCullough advarer: «Uten noen måte å slå av messenger-RNA på, tror vi at hver eneste messenger-RNA-injeksjon – fordi det er syntetisk og motstandsdyktig mot menneskelig nedbrytning – kommer til å gjøre folk gradvis syke. Vi må finne en måte å få dette ut av kroppen».

«Vi håper at noen molekylærteknologi-selskaper kan ta tak i dette. Vi trenger en av-knapp for injeksjonene».

Fra The Viligant Fox News, publisert 21 juni 2024.
Oversatt fra engelsk av northern Light. Linker, oversikter og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Groundbraking Study Discovers «Off-Switch» for mRNA Covid-19 Injections.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar