Derimot: Hvem definerer hva som er korrupt? WHO og WEF er korrupte organisasjoner som henter sin legitimitet fra FN.

Derimot.no

derimot.no:

Av Northern Light

At World Economic Forum inngikk et partnerskap med Forente Nasjoner for noen år siden, var da – og det er enda mer tydelig nå – det største kuppet den globale storkapitalen har gjort. WEF er partner med de mektige kapitalforvaltningsselskapene som BlackRock, StateStreet og Vanguard, som er finansielle eiere av de stoe selskapene i den farmasøytiske industrien som fremstiller mRNA-ineksjoenene kalt vaksiner for å få folk til å ta dem.

WEF er også partner med Gates Foundation, og Gates har store eierinteresser i vaksineselskapene, som Moderna, eierskap til store aksjeposter han opprettet før det ble erklært en pandemi, og før generalprøven på plandemien, Event 201, hos John Hopkins Institute, arrangert av Gates Foundation og WEF, og med WHO tilstede.

Dette er noe av det mest tvers igjennom korrupte som har hendt i historien. Hadde vestlig hovedstrømpresse og media drevet journalistikk, hadde det blitt avslørt bare noen måneder. Men de nevnte kapitalforvaltningsselskapene er også eier av over 90 prosent av presse og media, som har fungert som et ukritisk pressesenter for den farmasøytiske industrien fra plandemiens første dag.

De fikk de vestlige befolkningene til å tro covid var den nye spanskesyken, og milliarder stilte seg i kø for å bli «vaksinert» for et virus med en overlevelsesprosent på over 99. Etterhvert har dessverre over 5,5 milliarder i industrialiserte land nå fått flere enn en injeksjon, og har fått et svekket immunforsvar, for «vaksinen» er et biovåpen. De som overlever blir livsvarige kunder for Big Pharma, industriens våte drøm.

WHO er 80 prosent privatfinansiert, halvparten av dette fra Gates – dette alene skulle være mer enn nok til å erklære at WHO er korrupt – og kan nå pålegge de alle FNs 194 nasjoner, unntatt de som reserverer seg, å pålegge sine befolkninger å ta alle «vaksiner» WHO vil. Genialt av den globale storkapitalen, for landene må kjøpe inn «vaksinene» selv om de må ta opp lån, noe som også kapitalforvaltningsselskapene tjener på, siden de også er finansielle eier av bankene.

Prisene på vaksinene settes av Big Pharma, og siden de har sine folk i legemiddeltilsynene og finansierer dem også, sitter den farmasøytiske industrien på begge sider av bordet når det forhandles om priser. Den mest kriminelle industrien i verden kan nå snart bestemme hva den enkelte borger i landene skal ha av deres produkter, og straffe dem hvis de ikke adlyder. Fordi den digitale ID som registrerer vaksinestatuskobles til en digital valuta, og vaksine-nektere kan stenges ute fra samfunnet, helt eller delvis.

Dessverre er de fleste intetanende om dette, og har et positivt inntrykk av Verdens Helseorganisasjon, som de tror virker for alles beste og landenes folkehelse, og er ikke mottakelige for kritikk av WHO som dette som de avviser som konspirasjonsteorier. For WHO advarte jo mot mot søtningsmiddelet aspartam nylig, og det befester deres inntrykk av WHO som en oppriktig beskytter for folkehelsen, og dermed blir de også ukritiske når WHO annonserer den neste «pandemien». Et smart trekk av WHO.

Verdens Helseorganisasjon er bare en frontorganisasjon for Big Pharma, som bare har enorm profitt for sine eiere som mål, som John. D. Rockefeller som grunnla den farmasøytiske industrien hadde som mål. Når industrimagnater grunnlegger noe er det for profitt, ikke for alminnelige folks helse, for det er ikke noe å tjene på i friske mennesker for en profittdrevet farmasøytisk industri.

Forsidebilde: Wikipedia

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar