Derimot: Hemmeligholdet av dokumenter skal beskytte CIA 60 år siden president Kennedy ble drept.

Derimot.no

derimot.no:

Grenseløs ondskap

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

Harold Pinter (1930 – 2008)

Harold Pinter var en britisk skjønnlitterær forfatter og dramatiker, regissør, skuespiller, poet og samfunnsdebattant. Han mottok nobelprisen i litteratur i 2005. Pinter er sannsynligvis en av de mest innflytelsesrike engelskspråklige dramatikere i etterkrigstiden. Wikipedia

hudflettet USA så det gnistret i sitt Nobel-foredrag i litteratur i 2005:

«USAs forbrytelser har vært systematiske, konstante, ondskapsfulle, uten anger, men veldig få mennesker har faktisk snakket om dem. Det må du gi Amerika: landet har utøvd en ganske klinisk manipulering av makt over hele verden mens det har utgitt seg for å styrke det universelt beste. Det er en strålende, til og med vittig, meget vellykket hypnose.»

Han snakket om hvordan USA støttet og i mange tilfeller fremkalte høyre-militære diktaturer i verden etter andre verdenskrig som i Indonesia, Hellas, Uruguay, Brasil, Paraguay, Haiti, Tyrkia, Filippinene, Guatemala, El Salvador, Chile og Nicaragua.

William Blum (1933 – 2018)

William Henry Blum var en amerikansk forfatter, kritiker av USAs utenrikspolitikk og sosialist. Han bodde i Washington, DC. Wikipedia 

hudflettet også USA på det sterkeste. Han oppsummerte slik:

  • USA har bestrebet seg på å velte mer enn 50 fremmede regjeringer.
  • USA har blandet seg inn i demokratiske valg i minst 30 land.
  • USA har forsøkt å ta livet av mer enn 50 ledere i andre land.
  • USA har sluppet bomber på folket i mer enn 30 land.
  • USA har forsøkt å knuse folkelige eller nasjonalistiske bevegelser mot utålelige regimer i mer enn 20 land.
  • USAs ulovlige angrepskriger

USAs ulovlige angrepskriger

Vi snakker om Vietnamkrigen 1964 med 3 millioner nordvietnamesere drept, den første Irak-krigen 1990 med 130.000 drept, Afghanistan 2001 med en kvart million drept, den andre Irak-krigen i 2003 med 1 million irakere drept, Libya-krigen 2011 med rundt 30.000 drept, og krigen i Syria 2011 med flere hundre tusen drept. Kriger designet av USA, samtlige legitimert med løgn og bedrag, noe som gjør dem til ulovlige angrepskriger.

I motsetning til USA har Russland vært ganske ærlig i sin ulovlige angrepskrig mot Ukraina – der USA har spilt og spiller fortsatt en vesentlig, men fordekt, rolle. Krigen er nå mellom Russland og NATO/USA på ukrainsk grunn med NATO personell på bakken, noe som gir en særdeles farlig situasjon.

Konflikten i Ukraina har paralleller med Cuba-krisen. Vesten var krystallklare i sine løfter om ikke å utvide NATO østover. Russland ga allerede i 2008 beskjed at utvidelse av NATO ville føre til at russerne tok tilbake Krim. USA investerte 5 milliarder dollar i regimeskiftet som fant sted i 2014 og sto trolig bak kuppet. Den militære opprustningen av Ukraina fra nesten ingenting til NATO standard fra 2014 til 2022 ble problematisk for russerne, og da Ukraina startet massive artilleriangrep mot Donetsk og Luhansk kan det ha vært med å initiere krigen.

Mange mener at vi ikke ville fått denne krigen dersom Ukraina hadde valgt å holde seg nøytralt samt respektere den etnisk russiske delen av befolkningen i øst.

Det går en grense selv i USA

2023 begynte med at USAs president Joe Biden nektet å offentliggjøre 5000 dokumenter fra drapet på John F. Kennedy – dokumenter som tidligere var lovet offentliggjort. Begrunnelsen er skremmende:

«JFK Records Act tillater utsettelse av offentliggjøringen av informasjonen dersom dette anses «nødvendig for å beskytte mot en identifiserbar skade på det militære forsvaret eller etterretningsoperasjoner, rettshåndhevelse eller gjennomføringen av utenlandske relasjoner som er av en slik alvorlighetsgrad at den oppveier den offentlige interessen for avsløring».

Begrunnelsen impliserer at noen har gjort noe så alvorlig at det ikke kan snakkes om selv når alle involverte er døde. Det ligger i kortene at CIA drepte Kennedy.

De ulovlige angrepskrigene USA har utført etter andre verdenskrig er ikke noe problem for USA, NATO, Vesten eller Norge. Dette kan norske journalister leve godt med uten en eneste kritisk kommentar, kanskje fordi Norge har deltatt i flere av de ulovlige krigene.

USA derimot kan neppe leve med det dersom det kan bevises at CIA drepte John F. Kennedy selv 60 år etter. Og USA kan definitivt ikke leve med det dersom det kan bevises at USA selv sto bak terroranslagene den 11. september 2001 og er ansvarlig for 3.000 drepte, bare for å få et gyldig påskudd til å ta Taliban. Med USAs stålkontroll over all dokumentasjon og alle medier, ser det ut til at begge disse hendelsene kan seile ut i det evige mørket. Det er denne grenseløse ondskapen som styrer alle de store konfliktene i verden i dag og som vi andre burde tvinge frem i lyset og avsløre før det er for sent. Vi kan ikke vente på at USA skaper et falsk påskudd i Ukraina denne gangen, til en ny verdenskrig.

Det er fristende å tenke på profeten Jesaia kap. 5, vers 20:
«Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt.»

Forsidebilde: History in HD

7 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 7 ganger.

Post Views: 30

Les artikkelen direkte på derimot.no