Derimot: Hele intervjuet. Tucker Carlson intervjuer Putin.

Derimot.no

derimot.no:

Jeg har nettopp sett gjennom hele intervjuet som Tucker Carlson gjorde med den russiske presidenten Putin. Putins stemme er oversatt og fremført på engelsk, meget lett forståelig for alle som behersker språket. I går, 08.02, ble vi fortalt fortalte fra NRK at de skulle presentere intervjuet, men naturligvis i sterkt redigert form.

Det var forhold i intervjuet som folk ikke kunne forstå, ble det fremholdt fra NRKs side, og hele intervjuet kan ikke presenteres i sin helhet, naturligvis. Det varer i over to timer. Det betyr at NRK vil redigere det, både spørsmål og svar. Dermed vil vi få en utgave som er i overensstemmelse med visse «journalistiske» standarder. Jeg regner med vi får presentert en versjon som er i overensstemmelse med Nato/USA- versjonen av virkeligheten.

Jeg fant ingenting som overrasket med i det Putin sa i dette intervjuet, han fortalte ikke noe jeg ikke visste fra før av. Men det er klart at for et vestlig og norsk publikum som har forholdt seg til våre vestlige mediers fortellinger vil det være mye som overrasker, f.eks. alle anstrengelsene Russland har gjort for å unngå den situasjonen vi nå har som følge av krigen i Ukraina.

Vi legger ut intervjuet her for alle som ønsker å holde seg orientert om hvordan det tenkes av ledelsen i den Russiske republikken og som vil unngå den redigerte NRK-versjonen.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Skjermdump fra intervjuet

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar