Derimot: Gates støtter Biden.Musk: “En forferdelig ide!” – Derimot

Derimot.no
Derimot: Gates støtter Biden.Musk: “En forferdelig ide!” – Derimot

derimot.no:

Noen ser at USA står på kanten av avgrunnen, andre er blinde og døve. Begge sider ønsker at hegemonen (USA) skal fortsette å være hegemon, men forstår ikke at det er et politisk, økonomisk og sosialt sammenbrudd vi står overfor.

I USA tror mange at Donald Trump kan redde landet fra oppløsning.

Enkelte har illusjoner om at Donald Trump kan redde USA fra den undergangen som venter og naturligvis er det tiltak som kan iverksettes for å dempe de verste utslagene som kommer når USAs nedtur begynner for fult. F.eks å oppløse Nato, fjerne alle USAs utenlands-baser og redusere de enorme kostnadene til krig og opprustning. USA bruker 10 ganger mer enn Russland til krig og våpen og Nato 15 ganger mer.

Er slikt misforhold skulle umiddelbart ført til spørsmål om hva pengene egentlig går til, men i Nato-zonen er mediene en del av «den syke organismen». Dermed blir ikke slike spørsmål stilt.

En slik politikk hvor Nato oppløses er det verste vår vestlige ledere ser for seg for da må de begynne å tenke politikk og ut fra en verden der de ikke kan gjemme seg bak USA. De må selv ta alle vanskelige beslutninger. Da må de forholde seg til Russland på en annen og mer sivilisert måte – ikke lenger bare som fiende, men som en mulig samarbeidspartner.

Hva skal en da si til befolkningen etter den «djevel»-beskrivelsen en har malt av Russland og landets folkevalgte leder i mange år. Er ikke Puten djevelen likevel og Russland djevelens hjemsted, altså h…

I den herskende klassen som Gates og Musk tilhører er det naturligvis ulike grader av realisme. Det er dette denne artiklene forteller om. At folk har milliarder betyr naturligvis at de har vært griske, men ikke nødvendigvis at de har vett og forstand.

Knut Lindtner
Redaktør

Gates kan føre til «den vestlige sivilisasjonens ruin», sier Musk.

Bill Gates ex-kone støtter Joe Biden, et trekk Elon Musk fordømmer som en forferdelig ide.

Elon Musk, milliardær-grunderen, går sterkt mot Melinda French Gates, som går inn for gjenvalg av USAs president Joe Biden. Han antyder at det vil være ille for Vesten.

Ex-konen til Microsoft-mogulen Bill Gates framsnakket Biden på torsdag. Hun presenterte han som en kandidat som bryr seg om kvinner. Den sittende demokratiske presidenten står nå overfor en omkamp mot sin forgjenger Donald Trump i november. 

«Nok en gang ber jeg om at den foraktfulle milliardærens ex-kone må sjekkes som en demokratisk aktivist», skrev den konservative influenseren Ashley St.Clair på X (Twitter) som svar.

«Melinda Gates ser ut til å bruke haugevis av sine skilsmissepenger for å få gjenvalgt Joe Biden».

«Det kommer til å føre til den vestlige sivilisasjonens ruin», svarte Musk.

Han er enig i St.Clairs oppfølger om at «det er mange rare tilhengere som  gjør det under dekke av filantropi».

French Gates ble skilt fra Bill Gates i 2021. Hun ble sittende igjen med nettoverdier for mer enn 11 milliarder dollar. Hun gikk raskt over fra sitt daværende engasjement til å bli en politisk aktivist for Demokratene.

Washington styrende parti har allerede en prominent ex-kone etter en teknisk mogul i sin tilhengerskare. Laurene Powell Jobs, enken etter Apple-grunderen Steve Jobs, brukte noe av sin arv til Hilary Clintons president-kampanje.

The Emerson Collective, som hun etablerte i 2004 for å fremme filosofisk utdanning og sosial rettferdighet, utvidet sin portefølje til å forsvare immigrasjon under Obama-administrasjonen. Powell Jobs har siden brukt penger på å kjøpe opp The Atlantic Magazine i 2017, og i Axios (et nettsted på internett).

I mellomtiden har Musks politikk skiftet over til Republikanerne, det skjedde etter at Biden kom inn i Det Hvite Hus, Grunnleggeren av Tesla og SpaceX CEO endte opp med å kjøpe Twitter i 2022, etter at han klaget på den omfattende sensuren på plattformen. Han døpte det om til X.

Han har sluttet å framheve Trump i forbindelse med presidentvalget i 2024. Men han håper på en republikansk seier for  å redde USA fra å falle sammen.

«Jeg gikk 100 % inn for Demokratene inntil for noen år siden. Nå tror jeg vi trenger en rød bølge for å redde Amerika». 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/599730-gates-endorse-biden-musk

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar