Derimot: Forskere advarer: Å dyrke dine egne grønnsaker forårsaker «global oppvarming» og må forbys

Derimot.no

derimot.no:

Av Sean Adl-Tabatabai

Klimaforskere erklærer at det bør være ulovlig å dyrke egne grønnsaker. Disse forskerne advarer nå om at folk som dyrker sine egne grønnsaker, er ansvarlige for å forårsake «global oppvarming», og oppfordrer regjeringer til å kriminalisere dyrking av mat for å oppfylle World Economic Forums «Net Zero»-mål.

Ta en titt på denne overskriften fra den WEF-kontrollerte avisen The Telegraph UK: Karbonavtrykket til hjemmedyrket mat er fem ganger større enn mat som dyrkes konvensjonelt. Studien fant at egen dyrking av mat i hagen medvirker til økte nivåer av CO2.

Off-guardian.org rapporterer: Tydeligvis har en ny studie fra University of Michigan [ref. i ScienceDaily 22.1. 2024] funnet at «urban dyrking av mat i hagen», er 5 eller kanskje 6, de er ikke sikre, ganger verre for miljøet enn «konvensjonelle avlinger».

Jeg vet ikke hvordan de beregnet det, og det spiller ingen rolle. Hvis du leser brødteksten til artiklene, sier de til og med at det bare gjelder noen grønnsaker noen steder, og alt avhenger av hvordan «hageinfrastrukturen» er satt sammen. Detaljene er ikke poenget. Poenget er at dette er nok et våpen i krigen mot mat. Mer regulering, mer kommersialisering, mindre frihet, alt med påskuddet å «bekjempe klimaendringer».

Og hvis du tviler på at det er agendaen her, sjekk ut det store antallet statlige forskningsinstitutter som «støtter» forskningsprosjektet: Støtte til prosjektet ble gitt av det britiske økonomiske og sosiale forskningsrådet, det tyske forbundsdepartementet for utdanning og forskning, det franske nasjonale forskningsbyrået, U.S. National Science Foundation, Polens nasjonale vitenskapssenter og EUs Horizon 202 forsknings- og innovasjonsprogram.

Det er et ganske åpenbart tilfelle av at hvis du trenger en studie for å støtte et narrativ, kjøp en. Dette er en av de historiene som bare eksisterer som en overskrift, så noen forståsegpåere kan sitere den i et politisk panel på primetime-TV, og starte en samtale om «regulering».

La oss avslutte med en spådom: Dette er bare det første steget, og du trenger ikke å være spesielt oppmerksom for å se hvor det vil bli tatt herfra. De kommer sannsynligvis aldri til å gjøre det helt ulovlig å dyrke egne grønnsaker, de kommer bare til å gjøre det stadig vanskeligere. Det vil starte med lisenser, med påskudd av matsikkerhet eller lignende. Kanskje et utbrudd av en sykdom vil bli knyttet til at folk deler mat fra sine kolonihaver.

Lisensene vil bli stadig dyrere, og vil komme med begrensninger. Du vil kun få lov til å bruke frø fra godkjente leverandører, frø av GMO-planter som «demper virkningen av klimaendringer». Disse frøene vil sannsynligvis være «terminatorfrø», noe som betyr at de er sterile i andre generasjon. Og på den måten vil det å dyrke dine egne grønnsaker ikke lenger være din egen og uavhengige matauk, men bare en måte GMO-agroselskaper vil få deg til å abonnere på å kjøpe frø fra dem.

Fra People’s Voice, publisert 24. januar 2024.
Oversatt fra engelsk v/ Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel:
«Scientists Warn Growing Your Own Vegetables Is Causing ‘Global Boiling’ and Must Be Outlawed»

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar