Derimot: For å unngå Trump-seier.Vil det bli utløst en terrorhandling innad i USA? – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Falsk Flagg kommer

Av Jan Hårstad

Det som har vært drømmen hos mange på Document har vært at det blir et noenlunde rettferdig valg i USA 4 november og at helten Trump så stiger fram for å redde den «vestlige sivilisasjonen.»

Mot denne ønskedrømmen av middelklassekarakter har jeg da forsøkt å melde at det aldri har vært meningen å arrangere noe rettferdig valg 4 november. Dette har jeg meldt lenge og oppdaget at det var folk fra etablissementet som også hadde kommet fram til samme oppfatning. General Michael Flynn snakker om Black Swans Events som jeg forstår som etterretningsoperasjoner.

Det som skjedde 6 juni var at FBI sjef Christopher Wray innkalte til omfattende pressekonferanse og meldte at USA måtte belage seg på et ISIS-lignende terrorangrep. Beslektet med det som fant sted utenfor Moskva i Crocus-bygningen.

Jeg tror også hundre prosent at det kommer en stor terrorhendelse i USA i løpet av sommeren, men da i regi av FBI-CIA. Som allerede CIA-størrelse Robert Baer skrev om i sine bøker: av USAs 12 etterretningstjenester har de en som samarbeider med islamske terrorister. Garantert vil den kommende terroren i USA se troverdig og autentisk ut.

Vil noen i USA slippe løs en terrorhandling for å få erklært unntakstilstand?

Når da denne hendelsen har funnet sted, vil all presse skrike om at USA er i dypeste fare og det er helt nødvendig å innføre MARTIAL LAW, unntakstilstand.

Og da kan man si: under slike omstendigheter kan vi ikke ha noen valgkamp som polariserer det amerikanske samfunnet ytterligere. Vi må dessverre utsette valget -inntil videre. Det er nødvendig for oppretthold av demokratiet.

Nå var det nylig en artikkel på Document som het «Alt kan skje» og blant kommentariatet hadde det sneket seg inn en tvil om realiseringen av den amerikanske Trump-drømmen. Bare det var en tankebegivenhet i det miljøet.

Så kan vi også håpe at de samme snart forstår at USA er ikke i Norge for å sikre «fred» og «trygghet», men for å angripe Russland. Den sitter lenger inne.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Erik Mclean

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar