Derimot: Er det dette vi har i vente?USA trenger en spektakulær hendelse for å sette landet i krigsmodus. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Falsk flagg angrep i USA?

Av Jan Hårstad

En kjepphest hos meg i debatter på Document lenge har vært dette: Dere tror Donald Trump vinner valget i november og derved som en slags ny Jesus frelser vestverdenen fra sammenbrudd. Tusenvis av folk i Norge tror dette.

Det alternative blogger har påpekt lenge er at verken FBI eller CIA, dypstaten, er overstadig begeistret for tanken om Trump som president og vil finne på saker som vil sabotere valget. Det nye er at gammelkarer i amerikansk politikk så som general Michael Flynn, Ron Paul og Roger Stone også melder seg på denne tanken og venter seg BLACK SWAN EVENT som forhindrer rettferdig valg.

Med uttrykket black swan event tenkes uutgrunnelig statsinngrep som er vanskelig å bringe opp i dagen, beslektet med 9/11.

 Så skjer dette at veteran innen Islamkritikk, Robert Spencer, i en artikkel på pjmedia.com banker fast som en største selvfølgelighet at et major Jihad attack kommer i USA. Det er ikke noe å diskutere engang.

Mine første tanker går til det israelske angrepet på USS Liberty i 1967 som ble smadret med mange amerikanske marines. En horribel historie som det offisielle USA har forsøkt å legge lokk på men mange bøker finnes forhåpentligvis ennå.

Tanken bak denne massakren var å frambringe en krig mellom USA og Egypt.

Nå er da situasjonen den at Israel føler seg kastet under bussen ved USAs opptreden i FN nylig. Og derved er de heller ikke sikre på at USA blir med dem på en fullstendig tilintetgjøring av Irans atomprogram. For som de ser det: det er Iran  som er motoren bak Gaza-Hizballah krigen og dette Iran ventes å kunne bygge en brukelig atombombe om bare noen måneder.

Israel er faktisk i trengende behov for en reprise på USS Liberty 1967 og den «major Jihad attack» som Robert Spencer allerede har prognostisert kan være tidenes Falske Flagg Operasjon, høyst sannsynlig i regi av Mossad-CIA.

En av mange FEMA-leirer i USA

Det siste krigsbudsjettet til USA nærmer seg en billion dollar og derav 23,8 milliarder til atomvåpen. Men for at denne tredje verdenskrig mot Russland/Kina skal lykkes må også opposisjonelle og krigsmotstandere i USA uskadeliggjøres ved ymse dekret om hatespeach etc Og det er å anta at prominente kritikere rett og slett havner i FEMA leire som finnes overalt i landet med tanke på ufred.

USA trenger en eller annen form av MARTIAL LAW for at Pentagon-CIA-FBI maskineriet kan sette landet i krigsmodus.

Robert Spencer har helt rett. Stort  « Jihad angrep» kommer i USA, men spørsmålet gjenstår: i regi av hvem?

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar