Derimot: Er Biden kompetent?Snubler USA og Nato inn i kriger uten kompetent leder? – Derimot

Derimot.no
Derimot: Er Biden kompetent?Snubler USA og Nato inn i kriger uten kompetent leder? – Derimot

derimot.no:

10 tegn på at en verdenskrig nærmer seg raskt.

Av Michael Snyder.

Er vi på randen av en apokalyptisk global krig hvor milliarder av mennesker kan dø? Svært få mennesker ante at første verdenskrig ville bryte ut, men det skjedde likevel. Og svært få mennesker ante at andre verdenskrig ville bryte ut, men det skjedde likevel. Gjennom hele menneskehetens historie har det vært kriger. Helt siden starten har det bare vært et spørsmål om tid før stormakter kolliderer.

Dessverre, selv om svært alarmerende varselsignaler blinker rundt oss, virker det meste av befolkningen i den vestlige verden er helt uten peiling på hva som egentlig foregår. Ledere over hele planeten ser ut til å ha «krigsfeber», og forberedelser til apokalyptiske oppgjør blir gjort. Følgende 10 tegn er faresignaler på at en verdenskrig nærmer seg raskt:

#1 Politico rapporterer at Israel og Hizbollah begge har «utarbeidet kampplaner», og Biden-administrasjonen er overbevist om at «intense kamper sannsynligvis vil bryte ut». I mellomtiden har de israelske forsvarsstyrkene og Hizbollah utarbeidet kampplaner, og er i ferd med å prøve å skaffe flere våpen, ifølge to høytstående amerikanske tjenestemenn i etterretningen.

#2 Iran advarer om at det vil bli en «utslettende krig» hvis IDF går inn i Sør-Libanon.
Israel vil møte en «utslettende krig» hvis det går i gang med «fullskala militær aggresjon» mot Hizbollah i Libanon, advarte Irans faste utsending til FN fredag. Kunngjøringen ble gjort på Twitter.

Hezbollah er en militært sterk organisasjon.

«Selv om Iran anser det sionistiske regimets propaganda om å angripe Libanon som psykologisk krigføring, vil det oppstå en utslettende krig dersom det skulle starte på fullskala militær aggresjon. Alle alternativer, inkl. full involvering av alle motstandsfronter, er på bordet», heter det i innlegget.

#3 Israels statsminister Benjamin Netanyahu er overbevist om at en storkrig med Iran er uunngåelig fordi han tror at iranerne har planer om å erobre hele Midtøsten. Erobre Saudi-Arabia, erobre den arabiske halvøy. Det er bare et spørsmål om tid, advarte han.

#4 I følge NBC News flytter USA militære enheter i posisjon, slik at de kan være «klare til å evakuere amerikanere» når en full krig bryter ut mellom Israel og Hizbollah. USS Wasp, et amfibisk angrepsskip, og marinesoldater som er i stand til spesialoperasjoner, rykket onsdag inn i Middelhavet for å slutte seg til USS Oak Hill, og et annet skip i deres amfibiske klar-gruppe, ifølge Marinen.

#5 Torsdag sendte Hizbollah omtrent 40 raketter inn i det nordlige Israel.
Hizbollah skjøt opp rundt 40 raketter mot Nord-Israel torsdag ettermiddag, de sa var et svar på nylige israelske luftangrep i Libanon, og drapet på en av dens operative ledere tidligere på dagen.

#6 Lørdag bombet israelske fly flere Hizbollah-mål i Sør-Libanon.
Israelske jagerfly traff en bygning i Sør-Libanons Houla der en gruppe Hizbollah-operative var samlet, sa militæret. IDF sa at operatørene ble oppdaget av rekognoseringstropper, og en kort stund senere ble luftangrepet utført.

#7 Biden vil tydeligvis godkjenne en plan som vil «tillate amerikanske militærentreprenører å sende personell til Ukraina» for vedlikehold og reparasjon av USA-leverte systemer i Ukraina.

#8 Russlands president Vladimir Putin er angivelig interessert i å forme en koalisjon av nasjoner som vil «bli rivaler for Vesten og NATO». En eurasisk sikkerhetskoalisjon er en del av en Kreml-plan, for å opprette en gruppe Moskva-vennlige land for å konkurrere med Vesten og NATO, har Institute for the Study of War (ISW) sagt. Putins besøk i Nord-Korea, har «utdypet allerede gode forbindelser» mellom Moskva og Pyongyang.

Putin advarer også om at Russland må begynne produksjonen av mellomdistanse-atomvåpen.
Russland må svare på handlingene til USA, og det ser ut til at det er nødvendig for landet å starte produksjonen av mellomdistanse-atomvåpen (INF), sa Russlands president Vladimir Putin fredag. Russland har allerede flere taktiske atomvåpen enn noen andre i verden, og de har utviklet nye Sarmat interkontinentale ballistiske missiler, som er så avanserte at de ikke engang er verdt å sammenligne med Minuteman-missilene som USA er avhengig av, og som først ble tatt i bruk på 1970-tallet.

Dmitry Suslov

#10 En svært innflytelsesrik skikkelse i russiske utenrikspolitiske kretser foreslår at russerne faktisk burde detonere et atomvåpen for å vise verden hvor alvorlige det er.
Dmitry Suslov, en toppfigur ved det Moskva-baserte rådet for utenriks- og forsvarspolitikk, har fremmet ideen om at Russland bør gjennomføre en «demonstrativ» atomdetonasjon, et grep som kan føre til starten på 3 verdenskrig. Dette alarmerende forslaget kommer, ettersom spenningene med Vesten øker på grunn av Ukrainas bruk av vestlig leverte våpen mot russiske styrker.

Dessverre skjer alt dette på et tidspunkt da 72 prosent av amerikanske velgere mener at Biden med fingeren på atomknappen ikke har «den mentale eller kognitive helsen til å fungere som president».

En stor del av registrerte velgere tror ikke president Joe Biden har den mentale og kognitive helsen til å avtjene en ny periode som president etter hans debatt med Trump forrige uke, ifølge en ny meningsmåling. Vi er i langt mer trøbbel enn de fleste er klar over.

Jeg skulle bare ønske at vi kunne få flere til å våkne. Vi snubler bokstavelig talt inn i en apokalyptisk verdenskrig, og når vi først er midt i den, vil det ikke være noen vei tilbake.

Fra End of the American Dream, publisert 30 juni 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Snyder er forfatter, og har utgitt mange bøker om amerikansk økonomi og geopolitikk, og er en bidragsyter til Global Research og Natural News.
Orginalartikkel: 10 Signs That Global War Is Rapidly Approaching.

Forsidebilde: KI-generert

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar