Derimot: Dette er virkelig rasisme. Den «hvite Führer» i Ukraina på møte med Zelensky.

Derimot.no

derimot.no:

Nazister: Volodymyr Zelensky sammen med den «hvite führer»

På sin personlige Telegram-konto la Ukrainas president Volodymyr Zelensky ut en kort video (se videoen her) av hans besøk til tropper i Bakhmut i selskap med hans stabssjef.

Han blir sett der sammen med «hvit führer» Andriy Biletsky, militærleder for de ukrainske «integrerte nasjonalistene». I følge sistnevnte er Ukrainas oppdrag «å anspore de hvite rasene i verden mot et siste korstog … mot de semittledede Untermenschen [undermennesker]».

«Integral nasjonalisme» er en ideologi utviklet av ukraineren Dmytro Dontsov (1883-1973), basert på prinsippene til den franske statsborgeren Charles Maurras, og forankret i hatet til jøder og russere. Da han først tjente som rikets (Tyskland) hemmelige agent, ble Dontsov i løpet av andre verdenskrig en av hovedplanleggerne for den endelige løsningen av jødiske og sigøynerspørsmål, og utnyttet sin lederstilling ved Reinhard Heydrich-instituttet i Praha. Han ble ikke stilt for retten i Nürnberg, men ble hentet og tatt hånd om av CIA. I motsetning til hva hans Wikipedia-oppføring feilaktig indikerer, døde han ikke i Canada, men i det amerikanske området South River, New Jersey.

Etter å ha grunnlagt Azov-regimentet og lidd et nederlag ved Mariupol, opprettet Andriy Biletsky en mekanisert infanterienhet, den tredje angrepsbrigaden – for tiden den viktigste ukrainske enheten som er engasjert i slaget ved Bakhmut.

Andriy Biletsky

Russland hevder å gjennomføre en spesiell militær intervensjon i Ukraina med sikte på å oppnå landets denazifisering. Det stilte imidlertid det private militærselskapet Wagner opp mot nynazistene fra Azovregimentet i Mariupol, deretter mot 3. overfallsbrigade i Bakhmut. Likevel ble Wagner-gruppen, eid av Yevgeny Prigojine, kommandert av en russisk beundrer av Det tredje riket, Dmitri Outkin. Kreml har nettopp eliminert ham i etterkant av et internt sammenstøt som ble karakterisert av vestlige medier som et kuppforsøk.

Andriy Biletsky gjorde det obligatorisk for alle hans menn å lese og studere skriftene til Dmytro Dontsov. I tillegg ærer han Dontsovs håndlanger, Stepan Bandera, som massakrerte mer enn 1,5 millioner ukrainere under andre verdenskrig. Bandera ble heller ikke stilt for retten i Nürnberg, men ble hentet inn av CIA, og fikk i oppgave å lede de ukrainske sendingene til Radio Free Europe fra München under den kalde krigen.

«Ved å plassere en mann av jødisk opprinnelse [Volodymyr Zelensky], fra jødisk bakgrunn, ved roret i Ukraina, ønsket vestlige ledere å dekke over den anti-menneskelige essensen som ligger til grunn for den ukrainske staten i dag (…) Og dette gjør hele situasjonen ekstremt ekkel, ved at en etnisk jøde hvitvasker glorifiseringen av nazismen og de som orkestrerte det jødiske folkemordet i Ukraina, som forårsaket døden til halvannen million mennesker, sa Russlands president Vladimir Putin på møtet til Pobiéda-komiteen forrige uke.

https://www.voltairenet.org/article219657.html

Les artikkelen direkte på derimot.no