Derimot: Deltok det norske forsvaret i terrorhandlingen i Østersjøen? Ingen kommentarer.

Derimot.no

derimot.no:

Ingen kommentar om Nord Stream

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

Forsvaret vil IKKE si noe om det var et norsk overvåkningsfly i luften den dagen Nord Stream ble detonert. Tausheten stinker og vitner om skyld.

Seymour Hersh påstår at USA og Norge sto bak sprengningen av Nord Stream rørledningene. Norge deltok angivelig ved å slippe ut en sonarbøye som sørget for selve detoneringen. Det betyr at Norge har vært delaktig i en aktiv terrorhandling mot både Russland og Tyskland.

Artikkelen til Hersh ble møtt med total taushet. For Norge sin del er det interessant å spørre Forsvaret om de hadde et overvåkningsfly fra Evenes på vingene den 26. september 2022. Det er det ingen som spør om verken fra avisene eller NRK, og Forsvaret vil ikke kommentere.

Det er enklere at Forsvaret ikke sier noe, enn at de risikerer å bli tatt i direkte løgn, for det er trolig mange som har vært involvert i denne saken på Evenes og i lufttrafikktjenesten. Men her er taushet verre enn løgn, det er tegn på skyld. Folket har krav på å få vite om Norge har deltatt i aktive krigshandlinger mot Russland, og har blitt en terrorstat som bidrar til å ta ned energiforsyningen i Europa.

Forsidebilde: MARK ADRIANE

Les artikkelen direkte på derimot.no