Derimot: De kaller seg liberale.I Canada vil de nå forby å uttrykke følelser på internett. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Vi har advart mot denne utviklingen lenge og den vil også komme til oss. Når den herskende klasse begynner å miste tilliten i sin egen befolkning vil stadig større deler av befolkningen oppsøke alternative ideer og alternativ informasjon. Det er det som skjer over hele vesten nå. Det er et av mange oppløsningstegn i tiden. Eksemplet under er hentet fra Canada med en regjering som karakteriserer seg selv som liberal.

Presidenten i Canada kommer fra det liberale partiet. I den praktiske politikken er det liberalistisk som er noe helt annet enn liberal. Liberalister lar kapitalkreftene få frihet på befolkningens bekostning.

Slike merkelapper kan vi glemme i dagens verden. For min egen del snur jeg ofte dem på hodet. Venstresiden regner jeg delvis som høyresiden, radikale er ikke revolusjonære men systemtro altså anti-radikale, og en del som blir karakterisert som ytre høyre regner jeg som samfunnskritiske og tenkende mennesker utenfor den tillate boksen. Merkelappene vi tidligere brukte er ubrukelige i dagens verden.

Trudeaus regjering i Canada er i lang tid blitt omtalt som liberal, altså frisinnet. Men jeg oppdaget for mange år siden at de som brukte slike merkelapper på seg selv ofte var anti-liberale når det kom til praktiske handlinger. De ville kontrollere andre og ikke tillate kritikk av seg og sine.

Vi får dette bekreftet i meldingen under. Maktapparatet er i ferd med å miste kontrollen over det folk skal vite og føle og da kommer innskrenkninger og kontroller.

Knut Lindtner
Redaktør

Statsminister Trudeaus Bill C-63: «Som om det er hentet fra en Science-Fiction skrekk-fantasi»

Av John C. A. Manley og Ezra Levant

Justin Trudeau prøver å vedta Bill C-63 til lov – som vil gjøre det ulovlig å «uttrykke hat på internett.»

Først, la oss slå opp ordet «hate» i Oxford Dictionary for å holde oss litt forankret i virkeligheten:

«Hat: intens eller lidenskapelig misliker»

Så den liberale regjeringen prøver å gjøre det ulovlig å uttrykke en intens motvilje mot noen eller noe.

«Forslagene i Bill C-63 er så bisarre og opprørende at de fleste ville avfeie dem direkte,» sier programleder Bob Metz i forrige ukes episode av Just Right. «Som noe ut av en science-fiction-skrekkfantasi, tillater lovforslaget regjeringen å dømme, bøtelegge og fengsle «på livstid» personer som ikke har begått noen taleforbrytelse, men som kan gjøre det i fremtiden.»

Ja, du kan gå i fengsel hvis det er rimelig grunn til å mistenke at du kan legge igjen en kommentar etter en YouTube-video om hvor mye du misliker noe (som denne orwellske loven) eller noen (som vår orwellske statsminister).

Ezra Levant

«Hat er åpenbart en menneskelig følelse,» sier Ezra Levant i samme episode av Just Right. «Det vet vi alle. Noen ganger føler vi kjærlighet, noen ganger føler vi hat, noen ganger føler vi forakt, noen ganger føler vi respekt. Det er en normal, menneskelig personlighet. Og du kunne ikke mer forby hat enn du kunne vedta «Love each Other Act»… Du kan ikke utrydde hat fra menneskehjertet. Essensen i denne Bill C-63 er at den gjør den følelsen til en forbrytelse. Det er ikke engang en tankeforbrytelse… Det er en følelsesforbrytelse.»

Jeg antar at vi alle skal i fengsel.

Men for en enda mer langsøkt «science-fiction horror fantasy»-historie, kan du lytte til Just Rights avsløring om hvordan Bill C-63 «er det perfekte voldsvåpenet for de som er konsumert av irrasjonelt hat som de ikke ønsker å ha eksponert» tilgjengelig her.

«Hvordan skal slike mennesker identifiseres? Gjennom et ‘klagesystem’ hvor identiteten til klageren holdes hemmelig. Klageren kan være hvem som helst. Som forklart av Ezra Levant, «en person kan gi en informasjon hvis han frykter at en annen person vil begå en taleforbrytelse i fremtiden.» Og det er bare toppen av isfjellet av Bill C-63s samvittighetsløse og umoralske forslag.

Men mer skremmende enn innholdet i selve lovforslaget er de menneskene som til og med ville tillate seg å støtte slik ondskap. Tidligere kulturarvminister Steven Guilbeault, som utarbeidet loven, har kunngjort at regjeringen også har et «atom-alternativ» ved å kunne gjøre det umulig å få tilgang til et bestemt nettsted i landet.

Trudeau-regjeringens besettelse med å regulere og sensurere internett antyder at han og hans regjering frykter sannheten. Sannheten er tross alt det som blir eliminert fra enhver tillatt offentlig diskusjon.»

Forsidebilde: Nik

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar