Derimot: Covid 19 var bare en test ifølge Pfizers direktør.Det kommer en verre pandemi. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Covid 19 var bare en test ifølge Pfizers direktør.Det kommer en verre pandemi. – Derimot

derimot.no:

Når så sentrale folk som Pfizers direktør sier noe skal en høre nøye etter. Uttalelsen er så uklar at den kan tolkes som en generell advarsel om mulige fremtidige «pandemier», men de kan også forståes slik det gjøres i artikkelen under.

Det kan betyr at noen «forbereder» en ny pandemi med et mer dødelig virus og vi vet at i legemiddelindustrien drømmes det om vaksiner mot virus som ennå ikke eksisterer men som kan produseres i laboratorier.

Denne industrien lever av sykdom, ikke av helse!

Knut Lindtner
Redaktør

Pfizers direktør sier at covid bare var en test, «en øvelse» for en større pandemi.

Av Cassie B.

Da Pfizer-sjef Albert Bourla sa at covid bare var en test, gikk det stort sett under radaren, men historien forteller oss at denne kommentaren kan vise seg å være mer en advarsel enn en usaklig kommentar.

«Jeg tror virkelig at Pfizers beste dager ligger foran oss, fordi covid var for meg som en øvelse på hvordan du kan mobilisere en organisasjon, og gjøre det umulige mulig mot en alvorlig sykdom,», sa Bourla.

Det er et ganske illevarslende utsagn når du tenker over det, med tanke på at når vi ser tilbake, kan vi ofte finne tilfeller der noen advarte oss, enten direkte eller på en mer subtil måte om at noe fryktelig ville skje, men ingen tok advarselen alvorlig.

For eksempel advarte Alex Jones (Infowars) helt tilbake i 2010 om at noe slikt som covid-pandemien ville skje. Han sa at dette ikke bare var en tilfeldig spådom som ble virkelig; han leste Rockefeller Foundation Operation Lock Step, som spesifikt beskrev å bruke et virus for å få på plass en verdensregjering, og få kontroll over befolkningene med karantener, nedstengninger, munnbind, sjekkpunkter og andre brudd på personlig frihet.

I likhet med noen av hans andre spådommer som har gått i oppfyllelse, sa han at det ofte er mange forvarsler, men som folk legger ikke merke til. «Nå har teknologien og vitenskapen har kommet så langt, at kan de gjøre alt vi kan forestille oss», sa Jones. Derfor vil det ikke være en overraskelse hvis covid faktisk viser seg å være bare en generalprøve for den virkelige katastrofen, sa Jones.

Pandemien var enormt lønnsomt for Pfizer.

Det er klart hvorfor Bourla og Pfizer kanskje håper at alt dette bare var en «test». I 2021 tjente Pfizer nesten 37 milliarder dollar på salg av vaksiner, et av selskapets mest lukrative produkt gjennom tidene. Dette førte til at deres samlede inntekter for året ble doblet til mer enn 81 milliarder dollar, som var mer enn BNP til de fleste nasjoner.

Ikke overraskende førte dette til at mange konkluderte med at Big Pharma-selskapet engasjerte seg i «pandemisk profittjageri». I 2022 satte de nok en rekord, og håvet inn 100 milliarder dollar i inntekter takket være både covid-vaksinen deres og covid-pillen Paxlovid, som ga nesten 19 milliarder dollar alene. Totalt kom nesten 57 milliarder dollar av inntektene i 2022 fra vaksinene og pillene.

WEF, WHO, Bill Gates advarer allerede om neste pandemi.

Imidlertid har andre mektige individer også kommet med spådommer om enda større pandemier, og de må heller ikke ignoreres. For eksempel advarte Bill Gates i fjor om at den neste pandemien vil være «menneskeskapt» og «mye mer brutal» enn covid-19.

Han sa også hva vi kan forvente når dette skjer: «Neste gang har vi fabrikker som er i stand til å produsere vaksiner langt raskere, og så bare om noen måneder bør vi være i stand til å lage nok for hele verden. Prioriteringer vil ikke spille noen rolle, fordi vi vil ha ha nok vaksiner til alle. Han har også sagt at den neste pandemien ikke er et «spørsmål om hvis, men når», og krever en verdensomspennende helseovervåking, en aggressiv utvikling av vaksiner, og sensur.

I mellomtiden har World Economic Forum og Verdens helseorganisasjon åpent sagt at de er forberedt på en potensiell «Disease X», som ville være 20 ganger dødeligere enn covid og kan drepe opptil 50 millioner mennesker. De har til og med arbeidet med en plan for å håndtere den – og det burde ikke komme som noen overraskelse at den inkluderer utvikling av nye vaksiner, et pandemi-fond, mange restriksjoner og sensur.

Fra Natural News, publisert 23 juni 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Pfizer CEO says COVID was just a test… “a rehearsal” for something bigger yet to come.

Forsidebilde er KI-generert

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar