Derimot: Brannen på Hawaii. Var brannen et eksperiment med et nytt våpen?

Derimot.no

derimot.no:

Vi vet ikke hva som har skjedd på Hawaii i forbindelse med den voldsomme brannen som nettopp tok livet av svært mange mennesker i et lite lokalsamfunn. Men det aner oss at det noe her som ikke stemmer. Ikke minst fordi våre store medier omtrent ikke omtaler hendelsen og en del av de spørsmålene som er reist i etterkant av den.

Artikkelen under setter fokus på denne hendelsen og på det uavklarte spørsmålet om nye typer våpensystemer. Vi tar ikke stilling til det men reiser bare spørsmål ved hele hendelsen.

Knut Lindtner
Redaktør

Videoer viser sannheten om Lahaina. Nylige satellittbilder forteller en mørk historie, forteller Matt Roeske.

Matt Roeske: «Støv-hindre» er et klart bevis på bruk av ødeleggelsesvåpen. Den siste utviklingen viser en hjerteskjærende grusomhet.

Av Reinette Senum.

Matt Roeske fra CultivateElevate.comen person som legger ut poster på Instagram rundt Nikola Tesla-teknologien, farene ved elektromagnetisme, elektrokulturer og Tartaria (sivilisasjon som forsvant) har nå konsentrert seg om det forferdelige Lahaina-angrepet.

Han mener at det så ut som – et angrep. Det blir mer og mer tydelig for hver dag som går.

Link til videointervju med Matt Roeske her.

I tillegg til Roeskes journalistikk har et annet super-speider-bilde på TikTok nylig avdekket satellittbilder fra ødeleggelsene i Lahaina. De kan  også kan vise «fingeravtrykk» som har egenskaper som DEW (et direkte-energi-våpen som ødelegger målet med høy energi, inkludert lasere).  

Hvordan kunne Lahaina bli dekket av svære, nesten identiske,  avgrensete områder med et helt annet brann-avtrykk? 

Uten tvil var røyken og kaoset dekke for avanserte våpen.

Satellittbilder viser et angrep på Lahaina. På videoen kan man se røde piler som peker på et stort område,  nesten identisk i størrelse, med slike felt.

En  fra TikTok viser på satellittbildet av Lahaina etter hendelsen, med  identiske brann-felt over hele Lahaina.

Var brannen i Lahaina en mordbrann? Ja!! Er kraftselskapet skyldig? Ja!! Og myndighetene på Maui??Ja…. Den lange listen fortsetter bare.

Men nå er det klart, absolutt bevist, at DEW spilte en massiv rolle i å utslette Laihainas hellig jord, og deres folk.

Milevis med «støv-hindringer» kan man på bildet se omringer åstedet i Lahaina. Jeg kunne se forsøk på å holde folk unna området med «naturlig ødeleggelse».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Les artikkelen direkte på derimot.no