Derimot: Ble de utviklet med en annen hensikt enn å helbrede?Molekylærgenetiker forklarer hvordan mRNA-vaksiner ble utviklet for å erobre menneskesinnet – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Cassie B.

Nå som alle innser at covid-vaksinen faktisk ikke hindrer folk i å bli smittet igjen eller overføre sykdommen til andre, lurer mange kanskje på hvorfor myndigheter rundt om i verden var så oppsatt på at folk ble vaksinert med den.

Den anerkjente molekylærgenetikeren Dr. Michael Nehls har én teori. Han har studert effekten av mRNA-covid-vaksinene på hjernen grundig, og mener det er måten disse injeksjonene påvirker sinnet vårt på, som gjorde myndighetene så ivrige etter å gi dem til befolkningene.

Han satte seg nylig ned med Tucker Carlson for å diskutere boken hans; The Indoctrinated Brain, og hvordan disse vaksinene påvirker folks sinn. Han forklarte hvordan både vaksinene og selve viruset – som ble konstruert i et laboratorium, finansiert av den kinesiske regjeringen, og delvis betalt av amerikanske myndigheter – er viktige i et angrep på den menneskelige hjernen, som prøver å knuse individualiteten forbundet med klare og sunne sinn.

Dr. Nehls sa at på grunn av endringene i hjernen dette forårsaker, «kan vi bli erobret, og vi vil til og med godta det.» Han mener også «det handler ikke om helse, det handler ikke om penger – det handler om å erobre menneskesinnet».

Han la til at det var andre måter vaksinene kunne ha blitt designet på som ville ha unngått å påvirke hjernen på denne måten, men vaksineutviklere valgte faktisk å bruke denne mekanismen – og det ser ikke ut til å være tilfeldigheter.

Den undersøkende journalisten John Leake forklarte hvorfor denne teorien er så overbevisende. Han beskrev sin egen erfaring med covid i juni 2022. Han fulgte protokollen til Dr. Peter McCullough og kom raskt tilbake til det normale, etter tre dager med ekstrem tretthet og symptomer som ikke var ulikt med en dårlig bakrus. Imidlertid rapporterte han at han følte seg veldig deprimert i omtrent to uker etterpå og ble oversvømmet med dystre tanker. Selv da kroppen ble normal igjen og han begynte å gjenoppta aktiviteter som lange spaserturer, hoppet ikke sinnet tilbake like raskt.

Dr. McCullough fortalte ham at dette var forårsaket av nevroinflammasjon fra piggproteinet, noe som betyr at både viruset og vaksinen vil ha denne effekten. «Piggproteinet forårsaker en inflammatorisk immunrespons som påvirker hjernen, og obduksjoner har til og med funnet piggproteinet i hjernen», forklarte Dr. McCullough.

Folk som ikke kan tenke selv, er lettere å kontrollere.
Faktisk kan effekten på hjernen være verre blant de vaksinerte fordi de får kroppen til å produsere ukontrollerte mengder av piggproteinet i en uforutsigbar varighet. Når du også tar i betraktning at vaksinen ikke stopper smitten, noe som betyr at de som får den fortsatt ofte får viruset – noen av dem flere ganger – er det lett å se hvordan hjernekapasiteten til så mange mennesker kan bli kraftig redusert, og som makthaverne kan forsøke å utnytte for å kontrollere oppførselen vår, slik at vi forblir avhengige av dem.

Leake sa at han har lagt merke til at mange mennesker rundt ham har fått en form for mental sløvhet. For eksempel føler han at kvaliteten på dype samtaler med folk har gått ned den siste tiden. Mens mange mennesker kan følge med på trivielle samtaler, ser de som krever mer kognitiv energi ut til å være utfordrende i disse dager.

Han påpekte også at viruset dukket opp rett rundt tiden da World Economic Forum kunngjorde sin Great Reset-agenda. Faktisk sa WEF-grunnlegger Klaus Schwab selv: «Pandemien representerer et sjeldent, men smalt vindu med mulighet til å reflektere, omforme og tilbakestille vår verden». Det ville være veldig praktisk for herskerklassen for å fremme sin agenda hvis massene ikke er i stand til å tenke selv.

Fra Natural News, publisert 9 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Molecular geneticist explains how mRNA vaccines were designed to conquer the human mind.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar