Den 22ende april 2022 og Shanghai

Nyhetsspeilet

Toppfoto fra Aftenposten: https://www.aftenposten.no/verden/i/28A7vx/shanghai-skulle-ha-aapnet-igjen-naa-i-stedet-viser-ferske-bilder-at-sol


22ende april 2022 og New York

Norsk mor fra Shanghai, Kina april 2022, en meddelelse fra helvetet, kaller hun det, mon tro om det hjelper å rope på våre myndigheter, er de ikke også vitterlig kommunister? Les innlegget ferdig på Facebook, her.

Kanskje er det denne gang det mulig kommende blodbad isolert til Kina, men kanskje kommer snart lignende til å skje andre steder?
Kan dette være begynnelsen til en samlet aksjon av verdens kommunister? Skal vi måtte se de bevæpnete tropper marsjere i Kanada, New Zeeland, Australia og Norge; alle land som har ryggsvake befolkninger; skal vi snart få se soldater i gatene i de land hvor kommunistene har flertall i statsapparat og regjering? Blir de applaudert av de styrende khazarer, som også strekker ut sine klebrige tentakler til byer som Rotterdam og New York, hvor de etter sigende, vissnok beslutter de dette i Oslo, har tenkt å sette av store nukleare sprengladninger den 22. april 2022 for å jage inn enda mere angst i Europas befolkninger; for gjennom angst og frykt er befolkningene meget lettere å styre.

Hva skjer i Shanghai?

Hva har kommunistene i Kina tenkt å gjøre? De skylder på en pandemi og fabrikerer smitte, og sørger ikke for sine innbyggere, men bruker tiden til å demonstrere sin uinnskrenkende makt med bevæpnede militære styrker. Ble vi tatt på sengen? Blir ikke overrasket hvis folk blir drept av myndighetene fordi de våger å protestere. For vi husker at for kommunistene betyr et menneskeliv mindre enn intet.


Under Maos herjinger ble bortimot 70 millioner mennesker drept, et land fullt av landbruk ble kjørt brutalt i grøfta, folk sultet ihjel, at katter og hunder ble slaktet og spist var av ren nød, lederne ble sittende fast i selvforherligelse blottet for selvinnsikt; demonstrert av Mao, en galematias av en tyrann, ikke engang særlig intelligent, heller, dengang åpenlyst beundret av de norske AKP-ML’ erne; det var mord, sultedød, tortur og fengslinger som ingen hadde sett maken til siden Trotsky og Stalin. For de var «myndighetene», høyt hevet over de andre.


Friis Larsen om ledere som planlegger å løpe fra sitt ansvar, se innlegget på Facebook, her.

Akkurat som myndighetene i Norge er de heller ikke interessert i sin befolkning, bare i sin makt, i sine posisjoner. Det er derfor de tillater seg tyranni gjennom bedrageri. Akkurat som hos oss, hvor myndighetene ikke bare forgifter oss gjennom vaksiner, men også gjennom chemtrails. Men det er IKKE de originale kineserne som er de brutale. Det er de infiserte og tyranniserte kinesere, smittet, tyrannisert og brutalisert av kommunismen, som er det.


Hva gjør vi da? Kan vi bruke de siste dager på å forberede oss på en myndighetenes bevæpnede maktdemonstrasjon i lys av smitte og virus? Er det derfor antall «smittete og døde» har steget så eksplosjonsaktig i Norge den siste måned? Jeg har selv ikke et øyeblikks tillit de de norske myndigheters informasjoner, ikke et eneste øyeblikk. Løgnene står i kø i det øyeblikk de meddeler seg. I tillegg vil de åpenbart løpe fra sitt ansvar (Stoltenberg, FHI). Men blir det opp til meg, skal de ikke få stikke unna sine handlingers som har hatt alvorlige følger for tusener av norske barn, kvinner og menn under den bedragerske pandemien, heller ikke de som har sitt møtested på Majorstua i Oslo, nært NRK. Det som nytter: De må overrumples av tusener av nordmenn som plutelig vrimler ut i gatene, som er villige til å bli de offer kommunistene trenger for å slukke sin evigvarende blodtørst, slik at de gjenværende kan komme seg helskinnet igjennom dette. Det er en mulig vei å gå.


Kanskje har ordrene allerede blitt gitt av Benjamin Netanyahu, mannen som råder over fritt tilgjengelige nukleare sprengladninger, det vet vel du, som sitter i de indres gemakker, Jonas Gahr Støre?


Dollar-Vigilantes Jeff Berwick med omtale av og klipp fra den nåværende situasjonen i Shanghai, påsken 2022, her. Joe Briano fra Kalifornia om situasjonen i Shanghai, påsken 2022, her, Hege Fagerli om situasjonen i Shanghai, påskaen 2022, her, om søking etter nukleare sprengladninger, «dirty bomb», i New York, artikkel fra rense.com, her.

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet