– DE-NAZIFISERINGEN – AV UKRAINA

Fred Johs Blogspot

NAZIFISERINGEN AV UKRAINA ER KOMMET SVÆRT LANGT

Fred Johs

Publisert den 02.04.2022 kl: 22:50

Av Fred Johs

Her er en oppdatering om situasjonen i Ukraina og om hva som også skjer i Donetsk. – Artikkelen inneholder noen sterke videoer i slutten. Advarsel er gitt pr. aktuelle video.

DENAZIFISERINGEN

(Video nedenfor)

Ukraina i dag – Siden 2014 – KHERSON: Barna blir opplært i en glorifisering av NAZISMEN. I de frigjorte områdene som Kherson, er det avdekket at barn blir nå innprentet – indoktrinert etter «nye lærebøker»!!!

DENAZIFISERING!!! (Fra videoen nedenfor) «Jeg tok med meg lærebøker og barnelitteratur fra en av skolene i Kherson til Moskva. Jeg vil overlevere disse bøkene til komiteen for utdanning i statsdumaen, slik at mine kolleger kan studere i detalj hva og hvordan den yngre generasjonen i Ukraina ble oppdratt til, og om nødvendig gjennomføre passende eksamener. Vi gikk spesifikt for å finne denne litteraturen.»

For mer enn en gang hørte vi fra innbyggerne i de frigjorte territoriene, inkludert Kherson, en forespørsel om å ta hensyn til problemet med ideologisk innflytelse på barn og fremme av nazismens ideer i Ukraina bokstavelig talt fra skolen.

I morgen (22.03.22) i statsdumaen vil jeg overlevere bøkene til lederen av komiteen for utdanning. (Se videoen under her)

Fra en barneskole i Kherson

Folk flest er nok ikke klar over at nazifiseringen er ganske omfattende i Ukraina – og med god hjelp fra USA som har hatt over 4000 militære «instruktører» i landet helt frem til febr. 2022 – Da stakk dem av…. Det vi finner nå av amerikanere er i hovedsak leiesoldater fra det som tidligere het Black Water.

Nokså møysommelig og profesjonelt, har dem jobbet med å endre både holdninger og oppfatninger til ukrainske soldater og skapt et aggresjonsbilde mot alle som er USA sin fiende… og det er ikke få… Russland i dette bildet kommer i en særklasse som fiende. Disse rene naziorganisasjonene har fått svært gode kår og mye støtte fra USA, hvor dem også har blitt kraftig trent opp til kamp mot … Russland.

Nazismen må taes med roten, og det er det Russland nå forsøker å gjennomføre.

MARIUPOL

Det har vært mange harde kamper i Mariupol nå… Slik disse nazistyrkene har klart å organisere seg, går det selvfølgelig utover sivilbefolkningen. Dem er velkjent for å bruke sivile som skjold, og når dem endelig innser at det ikke er mulig for dem å komme fra dette helvete dem har satt i gang, tar dem klærne fra sivile – både fra kvinner og menn – og kler seg om som sivilister med skjulte våpen. Det er avdekket svært mange fra spesielt denne «modige» Azov Batalion som er blitt tatt på fersken i kvinneklær i forsøk på å unngå konfrontasjoner med styrker fra både DPR og Russland.

I all sin feighet skjuler dem seg i skolebygninger og barnehager og skyter der i fra. Det samme ser vi fra ordinære sivile boligkonstruksjoner hvor folket enten er jaget ned i kjelleren som gisler mens dem overtar leilighetene – (eller dem blir holdt som levende skjold i nedre etasjer av bygningene) – i store deler av bygget og omgjør dem til skyte posisjoner spesielt for snipers, men også for utskyting av granater og annet festlig materiell som vil ha katastrofal følge for alt som er i nærheten i nedslagsfeltet.

Lytt til hva lokalbefolkningen selv sier i videoen nedenfor.

Patrick Lancaster (31.03.2022) snakker her i begynnelsen også om kilometer vis med industribygninger hvor spesielt Azov Batalion og Prava Sectror sine folk fortsatt holder seg skjult. Hvorfor akkurat Mariupol?

Mariupol er først og fremst en stor og viktig havneby i Azov havet og derved en viktig havn også for amerikanerne som kontrollerer hele showet, og som har innsett at dem ikke fikk sin våte drøm oppfylt med å ta over Crimea og flåteanleggene der i 2014… Det folk flest ikke vet – selv ikke de fleste ukrainere, er at disse bygningene som Patrick her snakker om og som også har store arealer langt under bakken, inneholder det meste og største av lagret militært utstyr fra Sovjet tiden for hele det tidligere Sovjetunionen…

Det er her i fra dem har hentet gamle tanks som T-62 og T-64, Buk M-1 generasjon, og missilsystemer som ikke var kjent for vesten – for å skyte på sivilbefolkningen i Donetsk og resten av Donbass nå i 8 år i tillegg til hva USA, UK og Canada har klart å bringe inn av mer moderne våpen.

Vel – Derfor er Mariupol regnet som et strategisk viktig «stronghold» for de nazifiserte styrkene som representerer – tatt over – Ukraina.

Flyktning fra Mariupol forteller hvordan de nasjonalistiske bataljonene åpnet ild mot en mengde sivile

Flyktninger fra DPR og LPR – Galina
Brusnitsyna © Rossa Primavera News Agency

31.03.2022, Mariupol.

18. mars i Mariupol skjøt nynazister fra Azov-bataljonen en mengde sivile som hadde kommet til barnehage bygningen på jakt etter vann; Mange ble drept. En flyktning fra byen Roman, Postilnik, fortalte journalister om dette 31.

18. mars forsøkte han og flere andre innbyggere i Mariupol å forlate byen, men de ble stoppet av det ukrainske militæret, tvunget til å snu med pekende maskingevær og ble forklart: «Jeg sitter her og du vil sitte der.» Etter det kom Postilnik og hans følgesvenner hjem og begynte å lete etter vann og mat. De fant vann i en barnehage i nærheten av Vladimirskaya Street 48.

«Bokstavelig talt 10 minutter senere kjørte en pickup med medlemmene av Azov-bataljonen (organisasjon forbudt i Russland) opp. De kom ut, klikket på noe på et nettbrett, sa Postilnik. Så snart innbyggerne kom inn på gårdsplassen, «pepret nazistene barnehagen fullstendig», rapporterte flyktningen.

«Mange fredelige sivile mennesker døde. Naboens bein ble avskåret av granat, brakk beinet helt av – sa Postilnik.

Militær spesialoperasjon for å demilitarisere og fortrenge Ukrainske styrker har blitt utført av Russland siden 24. februar for å beskytte russisktalende borgere mot folkemordet de har vært utsatt for i flere år. Nazister som søker tilflukt i byer og tettsteder bruker sivile som gisler, med andre ord som menneskelige skjold.

Kilde: Rossa Primavera News Agency

En annen rapport fra Patrick Lancaster 27. mars. 2022 – I en kjeller i Mariupol hvor nazistene fra Azov Batalion hadde forskanset seg, før dem skiftet til sivile både dame og herreklær og rømte, ble det også funnet en død og mishandlet kvinne

– ADVARSEL: Sterke Scener

Om du trenger engelsk undertekst – benytt denne linken nedenfor

https://www.youtube.com/watch?v=6LQSYmda0Sc

Det er avdekket så mange grusomheter utført av nazistene i Azov Batalion sine såkalte soldater spesielt mot både sivilbefolkningen og dem de måtte klare å fange av soldater fra DPR eller russiske, – at dem møter ingen respekt verken hos styrkene til DPR eller de russiske styrkene. De vil ikke bli behandlet som «soldater» – for en soldat gjør ikke slikt – Disse blir skutt etter vert som dem blir funnet.

Her en video (nedenfor) som viser noe av fremferden deres mot soldater som er tatt til fange:

– ADVARSEL: Sterke Scener

Som en «reminder» Azov Batalion er finansiert av Igor Kolomoysky – samme mann som har brakt frem og finansiert tv-klovnen – «president» Zelensky

Videoen nedenfor: Det er omtrent slik Azov Batalions nazister ender opp, etter vert som de russiske spesialstyrkene sakte rykker frem… – Mariupol

– ADVARSEL: Sterke Scener

Det aller meste av Mariupol er nå frigjort, en kan kanskje si omtrent 90%. Slakterne fra Azov Batalion har gjemt seg nå i industriområdene utenfor byen, og det antas at det er rundt 600 nazister igjen av denne Azov Batalionen nå på utsiden av Mariupol by i omkringliggende landsbygder og industrikomplekser.. – De blir plukket ned, en etter en.

Donetsk

29. mars. 2022 – Donetsk er fremdeles under beskytning fra ukrainske nazigrupper.

Biologiske Laboratorier i Ukraina

Samtidig fortsetter undersøkelsene rundt de biologiske laboratoriene i Ukraina som er konfiskert, fra russisk side. Det er funnet mange interessante dokumenter som fint avslører hvem som er bak og ikke minst formålet.

Det er mange flere oppklarende bilder, som klart viser hvilken korrespondanse og plan som ligger bak disse laboratoriene. Det vil komme egen artikkel om dette.

KYIV

Det meldes videre at russiske styrker holder på å trekke seg tilbake fra den ene flyplassen ved Kyiv… Har ikke fått dette endelig bekreftet, men mye tyder på at det kan være riktig. Hvorfor en slik operasjon velges nå, er noe uklart.

Det er enda mindre klart hvorfor de russiske styrkene lar den ukrainske hæren få flytte seg nærmere Donbass. Det er betydelig mengder med soldater som er på vei, og noen allerede på plass. Dette er ikke bare folk fra nazigruppene som vi kjenner til har terrorisert nå i 8 år, det er også ordinære soldater. Vi skal ikke skimse av slagkraften og viljen til å kjempe av de ukrainske soldatene. Dem er godt trent og er villige til å kjempe for det dem tror på. – Så hvorfor er ikke jernbanenettet stengt ned eller sprengt? Det er i hovedsak denne transporten som benyttes østover.

Totalt, siden starten av den spesielle militære operasjonen, er følgende mål ødelagt:

123 fly;

74 helikoptre;

311 ukrainske droner;

1738 stridsvogner og andre pansrede kampkjøretøyer;

181 flere rakettkastersystemer;

726 feltartilleri og mortel;

1592 enheter med spesielle militære kjøretøy.

I løpet av det siste døgnet rapporterte DPR eliminering av 55 flere paramilitære nazi-krigere. Følgende militære mål ble ødelagt:

1 helikopter;

2 IFVer;

1 avfyringsposisjon på 122mm D-30 howitzers;

to lastebiler.

Russiske spesialstyrker skal ha fanget ukrainske soldater (Azov) som deltok i torturen av soldater fra de russiske væpnede styrker, sa Vladimir Shamanov.

Et kraftig missilangrep mot en flyplass i Khmelnitsky-regionen ble utført –

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte fra kilden