De faktiske CO2-tallene: Klimakrisen er en krystallklar bløff

De faktiske CO2-tallene: Klimakrisen er en krystallklar bløff

Nyhetsspeilet
De faktiske CO2-tallene: Klimakrisen er en krystallklar bløff

Nyhetsspeilet.no:

Atmosfæren består av 0,04 % CO2. Menneskeskapte utslipp utgjør 3 % av disse 0,04 %. Det betyr at 0,0012 % CO2 i atmosfæren er menneskeskapt. Dette mikroskopiske tallet er grunnlaget som benyttes for hele klimakrisen.

Ingen politiker eller journalist tør å si disse tallene høyt. Av frykt for å avsløre korrupsjon og sin egen inkompetanse.

Beslutninger av politikere om klimareduksjoner i Norge og verden over vil kun potensielt redusere maksimalt 0,0012% med menneskeskapt CO2 i atmosfæren. Dette vil også kun være det maksimale mulige om alle land i verden gikk ned til komplett nullutslipp. Dette er udiskutable fakta.

De faktiske statistiske tallene på kretsløpet til CO2 som ingen kan bestride. Denne oversikten er utarbeidet av Hans Borge, PhD in industrial mathematics, General Director of The Climate Realists. Han jobbet hos SINTEF Petroleum Research i 18 år i Stavanger og er nå leder for Department of Petroleum Technology hos  Universitetet i Stavanger (UiS).

3 spørsmål til politikere og klimatilhengere

Her er tre essensielle spørsmål du kan stille politikere og klimatilhengere:

Kan vi utgjøre en forskjell på klima når atmosfæren består av kun 0,0012 % menneskeskapt CO2?

Svaret er at det selvsagt ikke vil være merkbart. Planeten har eksistert i 5 milliarder år og fungerer helt utmerket på tross av vår kortvarige eksistens, akseskifter og enorme kometnedslag.

Hvorfor forårsaker ikke planetens naturlige CO2 på 97% oppvarming, mens menneskeskapt CO2 på 3% gjør det?

Logikk og fysikk tilsier at det er motstridende og umulig. Ettersom planetens naturlige CO2 i atmosfæren som utgjør 97% ikke påvirker temperaturen så gjør ei heller 3% med menneskeskapt CO2-utslipp det.

Hva er det planteriket på denne planeten lever av?

Det er CO2. Dette er en essensiell nøkkel til all flora som igjen direkte påvirker økosystemet inkludert alle insekter og dyreriket til å bokstavlig talt blomstre. En reduksjon i CO2 vil redusere alt av liv på planeten.

Klimakrisen gir derimot makt og penger til de på toppen som promoterer sin CO2-religion og ber alle regjeringer verden over å følge den hellige skrift blindt til punkt og prikke. Dermed er man i rute til full totalitarisme i 2030 når deres skjulte agenda er planlagt fullført.

De ekte ekspertenes syn på klimakrisen

Geolog og professor Ian Plimer avslører den gigantiske løgnen som er «menneske-indusert global oppvarming» på to minutter:

«Ingen har noen gang vist at menneskelige utslipp av karbondioksid driver global oppvarming. Og hvis det kunne bevises, ville du måtte bevise at de 97% av utslippene som er naturlige, ikke driver global oppvarming. Game over. Klimakrisen er en stor svindel.»

Geolog og professor Ian Plimer

Astrofysiker: CO2 styrer ikke temperaturen på planeten

Astrofysiker Piers Corbyn avkrefter eventyret om at CO2 styrer temperaturen på planeten:

Greenpeace: Ingen vitenskapelige bevis på at CO2 medfører global oppvarming

En frisk bris av sannhet fra en Greenpeace-grunnlegger. Slike uttalelser fra nøkkelpersoner i ledende stillinger kan være karriereødeleggende eller i verste fall dødelig i disse gale tider vi lever i.

Gjør dine egne undersøkelser

Det finnes et utall av vitenskapsmenn som sier akkurat det samme, men de får ikke dekning i massemedia. De vitenskapsmenn som derimot får dekning støtter opp under klimakrisen ved å bestride fysikk og vitenskapelige fakta.

Stol ikke på det du får servert av politikere, journalister og betalte eksperter. Gjør dine egne undersøkelser og finn sannheten selv. Ikke la deg bli lurt. Det kan koste deg og menneskeheten dyrt.

Se også Uavhengig klimaforsker: Det finnes ingen klimakrise – kun en politisk agenda

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet