– De eksperimenterer – Hvilken in jek sjon som dreper best

Fred Johs Blogspot

De eksperimenterer med forskjellige «Batches» av skudd for å se hvilken som dreper best

Fred Johs

Publisert: Mandag den 3. Jan 2022 kl: 17:20

Av Fred Johs.

Jeg har tidligere omtalt innholdet i disse såkalte «vaksinene» – som viser at dem er inndelt i forskjellige kategorier. Sist med henvisning til en video i denne artikkelen: SAKEN – HELLIGGJØR – MIDDELET (et stykke ned i artikkelen)

Nå har den kjente tysk-amerikanske advokaten Reiner Fuellmich og hans team, brakt dette videre og innlemmer disse avsløringene i sitt videre arbeide.

Klikk på bilde for å komme til videoen.

Advokat Reiner Fuellmich

For dem som ikke kjenner til advokat Reiner Fuellmich:

De av oss som vet hva som faktisk skjer internasjonalt av både engasjement og aksjoner mot både pharmaindustrien og myndighetene, og som forstår agendaen bak, kjenner nok også til tysk/amerikaneren og advokaten; Reiner Fuellmich, og sitt enorme engasjement for menneskerettigheter for folket i hele vesten. Målsetningen her er en ny Nürnberg sak (omtalt som Nürnberg 2) som vil ramme samtlige involverte statsledere i vesten for blant annet vesentlige brudd på våre menneskerettigheter og for folkemord. Han har nå åpnet den første forberedende saken i Polen.

Hva disse giftsprøytene inneholder, kan leses her: Disse giftstoffene blir INJEKTERT i barna dine; Innholdet bør i aller høyeste grad leses, forståes og spedes til flest mulige.

Både myndigheter og media driver med ren skremsels-propaganda mot folket i sine forsøk på å tvinge på dem en gift som dem omtaler som «trygg vaksine» – som ennå ikke er godkjent – på flest mulige, påtvinge et «Corona-pass» som ikke har noe med helse å gjøre – men kontroll – som kan kontrollere alt hos folket, inkludert hver enkeltes økonomi – og å kjøre landets økonomi rett i grøften og derved tvinge folket til å akseptere det som blir definert som borgerlønn etter Klaus Schwab (WEF) sin våte drøm om en verdensregjering etter «The Great Reset»

Hva dette egentlig dreier seg om kan du lese her: Kokorona-eventyret: injiserte vil dø i løpet av 5 år!

– Spørsmålet er hvordan dette er mulig uten at den store massen evner å se hva som foregår, men velger å stole blindt på alt dem blir foret med av løgn fra både myndigheter og media – uten å verken tenke eller sjekke opp noe som helst selv.

Folket eller skal vi si sauene, svelger den tafatte argumentasjonen om at det er de «uvaksinerte» som gjør at vaksinen ikke virker hos de «vaksinerte», og har lykkes i sin bestrebelse med å skape både segregering og stigmatisering av folket… alla Nazityskland fra 1933. Mediene har her et stort ansvar for denne segregeringsprosessen som nå er i gang – og må stilles til ansvar når regnskapet skal gjøres opp, sammen med myndighetene. Her er hva VG presterer å slippe til av skribenter som Sanna Sarromaa, og publiserte den 31.12.2021:

Skjermbildet er hentet fra Marius Vetaas

Dette er et direkte brudd på straffelovens bestemmelser vedrørende hatytringer og oppfordring til både vold og stigmatisering – og skribenten Sanna Sarromaa, må anmeldes. Blir ikke dette anmeldt, er det fritt frem for andre medier også.

Hvem er det som fyller sykehusene?

Den nye definisjonen på en UVAKSINERT er bla. personer som har fått en dose «Corona-vaksine»:

 • Hvor det har gått mindre enn 21 dager – eller mer enn 14 uker siden «vaksinasjon».
 • Etter 14 uker går man fra å være «fullvaksinert» til å være definert som uvaksinert..
 • Først endret de definisjonen av hva som er en pandemi
 • Så endret de definisjonen av «vaksine»
 • Så endret dem definisjonen av hva som er flokkimmunitet
 • Så endret de definisjonen av det å være «uvaksinert»
 • Men folket stoler fortsatt like blindt på både myndighetene og mediene når dem hevder at det er dem som ikke har latt seg lure til å ta denne giften som fyller sykehusene, mens virkeligheten er at det er den nye definisjonen på hvem som er «vaksinert» og ikke vaksinert som gjør utslaget.
 • Da er det vel ikke så rart at etter den nye definisjonen på hvem som regnes som «uvaksinerte» plutselig fyller sykehuset – når man ser hvordan reglene endres etter vert som dem blir avslørt og må dekke over og skjule virkeligheten for folket .
 • Sannheten er at det er «vaksinerte» – altså den delen av folket som har latt seg lure til å ta denne giften – som fyller sykehusene.
 • Og for dem som ennå ikke har har klart å legge sammen to og to, eller klarer å oppfatte denne omfattende og alvorlige svindelen nå – vil garantert våkne med alvorlig dissonans ganske så snart.

Her ser en også hva både Regjering og media lyver for folket – nå blir NORGE en POLITISTAT

Folket våkner over hele verden og ser galskapen

Heldigvis er det mange våkne mennesker i denne verden, som faktisk ikke finner seg lengre i myndighetenes maktarroganse og manglende evner til være folkets tjener i demokratiet -men derimot utfører ren maktdemonstrasjon mot folket. Og det vil straffe seg (Klikk på bildet under for video)

Verden vil ikke bli ødelagt av de som gjør det onde mot menneskeheten, men av de som ser på dem uten å gjøre noe!

Og I mellomtiden her i landet:

Jeg skrev for kort tid siden at: – KRIGEN ER STARTET – I FRANKRIKE og at dette vil utvikle seg til resten av Europa – og til Norge når sauene omsider våkner…

Forferdelige scener skjer i Amsterdam, Nederland – Det var en stor og fredelig demonstrasjon med kanskje så mange som en million deltakere i går, og så skjer dette tilslutt mot demonstrantene: – Der er de nå godt i gang og politiet der viser nå sitt sanne jeg… Hvilke mennesker er det som tar slike jobber? (Klikk på bildet under for video)

I Brussel demonstrerer politistyrkene for alvor den nye «Covid Politi Staten» (Klikk på bildet under for video)

I Australia har dem også fått mer enn nok nå. – Fortvilte urinnvånere som demonstrerte mot tvangstiltakene og konsentrasjonsleirene som dem blir sendt til, satte like godt fyr på den største regjerings bygningen i Canberra Australia (Klikk på bildet under for video)

Fortvilte urinnvånere som demonstrerte mot tvangstiltakene og konsentrasjonsleirene som dem blir sendt til, satte like godt fyr på den største regjerings bygningen i Canberra Australia

FHI og Legemiddelverket, endrer ikke bare enkelte definisjoner på hva som er «vaksine» og hva eller hvem som er vaksinert. Dem endrer også tekst og innhold vedrørende disse IKKE GODKJENTE mNRA vaksinene – fra å være på forsøksstadiet, til å bli omtalt som «godkjente vaksiner»

Som sikkert mange har fått med seg, ble innholdet i teksten for Skien Kommune brått endret etter at det ble satt fokus på innholdet av publikum rundt julaften.

Det var følgende tekst som lå ute på formiddagen julaften:

Vaksinene til Pfizer-BioNTech eller Moderna er ikke godkjent eller lisensiert etter vanlige prosedyrer, men er blitt autorisert for nødbruk. Det innebærer at forsøkene og observasjon av bivirkninger og effekt av vaksinene fremdeles er pågående og usikre. Dette betyr at de som nå får disse vaksinene er deltakere i observasjonsstudier for vaksine-sikkerhet hvor den endelige godkjenningen først vil kunne foreligge i 2023.

Skjermbilde Skien komune hjemmesider

Tilsvarende tekst og innhold var også å finne hos FHI og Helsedepartementet – nå er dem enten fjernet eller redigert.

 • Siri Hermo
 • På LEGEMIDDELVERKET står denne interessante informasjonen:
 • «Alle deltagere i studier på koronavaksiner deltar frivillig, har mottatt informasjon om studien og skrevet under på en erklæring om at de ønsker å delta.
 • Les mer om hva kliniske studier er på helsenorge.no.
 • «Vet folk at de deltar i en studie 🤔 og at de gjør det frivillig 🤔
 • Har dere mottatt informasjon om studien🤔 (som at sprøyta ikke er godkjent og at en ikke har langtidsdata ift effekt og bivirkninger?)
 • Og har dere skrevet under på at dere FRIVILLIG deltar🤔 (og skjønner hva det vil si?)
 • For de jeg har snakket med har ikke skrevet under på noe, ei heller har de fått info om at de er med i en studie…

Kommende demonstrasjoner og arrangementer her i landet:

BergenMed forbehold om godkjenning fra kommunen – følg med

Velkommen til Bergen sentrum den 22 januar for en global event. Blir apeller klokken 16-18 og så fakkeltog etterpå. Sted: Torgalmenningen eller Vågsallmenningen

Er det andre planlagte demonstrasjoner eller arrangement, kan de gjerne legges til her.

———————–

Du kan nå også følge Fred Johs på Telegram: https://t.me/fredjohs

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation

Your contribution is appreciated.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated.

Donate yearly

Les artikkelen direkte fra kilden