Covid-vaksinering fører til svekket naturlig immunitet. Vaksinene reduserer kroppens naturlige motstandsevne.

Derimot.no

Vi republiserer denne artikkelen ikke minst fordi offisielle data nå tyder på at dette, i det minste i en viss utstrekning, kan være riktig. I den forbindelsen viser vil til en nylig publisert artikkel her på derimot.no. som viser at vaksinerte er nå overrepresentert i forbindelse med sykehusinnleggelser i Norge.

Redaksjonen

Hvis du tar COVID -vaksinen, kan du aldri oppnå full immunitet igjen – regjeringsstatistikk avduker den forferdelige sannheten.

Av Ethan Huff

Den britiske regjeringen har helt sett bort fra det faktum at når du først blir «vaksinert» for Wuhan-koronaviruset (Covid-19), vil du aldri igjen kunne oppnå full naturlig immunitet.

I sin uke 42 «COVID-19 vaksineovervåkingsrapport,» innrømmet det britiske helsesikkerhetsbyrået på side 23 at «N-antistoffnivåer ser ut til å være lavere hos personer som får infeksjon etter to doser vaksinasjon.» Det fortsatte med å forklare at dette antistofffallet i utgangspunktet var permanent.

«Hva betyr dette? Flere ting, alle dårlige,» skriver Alex Berenson. «Vi vet at vaksinene ikke stopper infeksjon eller overføring av viruset (faktisk viser rapporten andre steder at vaksinerte voksne nå blir infisert med mye HØYERE rater enn de uvaksinerte).»

«Det britene sier er at de nå finner at vaksinen forstyrrer kroppens medfødte evne etter infeksjon til å produsere antistoffer mot ikke bare spikeproteinet, men andre deler av viruset. Spesielt ser det ikke ut til at vaksinerte mennesker produserer antistoffer mot nukleokapsidproteinet, skallet til viruset, som er en avgjørende del av responsen hos uvaksinerte mennesker.»

På lang sikt vil personer som tar et covid-vaksine skudd være langt mer sårbare for eventuelle mutasjoner i piggproteinet som kan komme, selv om de allerede har blitt infisert og blitt frisk én eller flere ganger.

De uvaksinerte vil i mellomtiden oppnå varig, om ikke permanent, immunitet mot alle stammer av det påståtte viruset etter å ha blitt infisert med det naturlig selv bare én gang.

«Det betyr også at viruset sannsynligvis vil selektere for mutasjoner som går i akkurat den retningen, fordi de i hovedsak vil gi det en enorm sårbar populasjon å infisere,» advarer Berenson videre. «Og det er sannsynligvis enda flere bevis på at vaksinene kan forstyrre utviklingen av robust langsiktig immunitet etter infeksjon.»

Stol på Gud, ikke Big Pharma

Dette er det samme som vi har advart om, bare for å møte latterliggjøring fra vanlige medier og offentlige kilder som nå hevder at naturlig immunitet ikke engang eksisterer.

Naturlig immunitet er det beste.

Det er to realiteter som finner sted samtidig, med andre ord: en der uvaksinerte mennesker stoler på Gud med immuniteten, og den andre der de «fullvaksinerte» stoler på «vitenskapen», myndighetene og media for å gi den til dem gjennom en nål.

Bare én side er riktig, og av det som fremgår over er det ikke den som tar den brede veien inn i permanent immunskade gjennom vaksinasjon. De eneste menneskene igjen i denne verden som vil ha et fungerende immunsystem når alt er sagt og gjort med dette, er de som tok beslutningen om å la kroppen være i fred.

Det er rett og slett ikke nødvendig å ta en injeksjon for et virus som for de fleste ikke har symptomer på i det hele tatt, enn si for et virus som aldri har blitt isolert og bevist å eksistere i utgangspunktet .

«Dette er den største svindelen i menneskehetens historie,» skrev en kommentator på Berensons blogg om dette covid-injeksjonsmarerittet.

«De globale elitene har hatt dette i arbeid siden 1991-92,» skrev en annen. «Har du hørt om Agenda 21? Den ble erstattet i 2015 med FNs Agenda 2030, eller det som nå omtales som «den store tilbakestillingen.» (The Great Reset; red)

En annen påpekte at selv å snakke om Agenda 21 i årevis ble ansett for å være en vill «konspirasjonsteori». Nå har denne konspirasjonsteorien blitt omgjort til et konspirasjons-faktum .

«Vi har gått fra et samfunn som prøver å bidra til å gi fred og velstand, til å la skurkene infisere oss med biovåpen for å utslette alle som anses som uvesentlige, irrelevante og som kan erstattes,» skrev en annen.

Maskinoversatt/KL

https://www.globalresearch.ca/covid-vax-you-can-never-achieve-full-immunity-again-government-stats-unveil-horrifying-truth/5759472

Forsidebilde: Conscious Design

Knut Lindtner har lagt til bilde m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 524 ganger.

Post Views: 2 987

Les artikkelen direkte på derimot.no