CEPI ønsker nå å utvikle nye pandemivaksiner innenfor et tidsvindu på kun 100 dager!

nononsensenews.org

Koalisjonen for forebygging av pandemier, CEPI, går nå inn for å skape en ny haste-utviklingsplan for pandemivaksiner. Norge er tungt involvert i denne koalisjonen, og målet er å greie framstille pandemivaksiner på kun 100 dager. Det er betydelig kjappere enn det tok å framstille hastevaksinen mot Covid-19. Sistnevnte vaksine ble utviklet på absolutt rekordtid, hvor det tok kun 326 dager fra gen-sekvensen til koronaviruset var kartlagt til vaksinen ble markedsført. Normalt tar det 5-10 år å framstille en ordinær vaksine helt fra bunnen.

I følge CEPI vil denne utviklingsplanen koste snaue 31 milliarder norske kroner, hvorav 13 milliarder allerede har kommet inn fra diverse land, blant annet Norge. Og Bill & Melinda Gates Foundation, selvfølgelig. Der det er profitable vaksiner å finne, der finner vi som regel Bill Gates.

Overalt hvor det er snakk om utvikling av vaksiner, finner man denne mannen: Bill Gates

Solberg-regjeringen donerte tidligere vekk enorme 13 milliarder norske skattekroner til blant annet CEPI og vaksinealliansen GAVI, begge to dominert av milliardær og vaksine-tsar Bill Gates. Pengene skulle gå til utvikling av koronavaksinen, og i dette hadde Solberg en enorm interessekonflikt. På den ene siden var hun norsk statsminister, og på den andre siden var hun FN-sjef med spesielt ansvar for å drive inn penger til vaksineprosjekter som dette. Hvem jobbet hun egentlig for, Norge eller FN? Hun burde forlatt én av stillingene som følge av interessekonflikten, men gjorde det ikke!

Blant det CEPI har hovedfokus på, finner vi det mystiske patogenet «Sykdom X». Det skal være ukjent fra tidligere, og man frykter nå at det skal skape en helsekatastrofe. Jadda… har vi ikke hørt det før i forbindelse med svineinfluensa, ebola, fugleinfluensa, zika, korona etc. Disse sykdommene ble framstilt som om de hadde potensiale til å utrydde hele menneskeheten, men så viste det seg at de ikke var mer betydningsfulle enn en fjert i nordavinden. Uansett, CEPI er veldig bekymret for Sykdom X…

I skrivende stund hevdes det at nordmenn dør av Covid-19 som aldri før. Merk: Dette skjer altså i en tungt vaksinert befolkning. Det kan bare bety én ting, nemlig at vaksinen ikke har hatt særlig effekt. Trolig har den ikke virket overhode.

Hvis ikke Jordas befolkning setter ned foten for denne elleville pengegaloppen og vaksinegalskapen nå, vil de trolig innføre tvangsvaksinering og derved sørge for å ta fra oss alt vi måtte ha igjen av immunforsvar. Vær denne motstanden!

Vi trenger hjelp fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews