Cayler (18) ble kjørt ned og drept fordi han var republikaner

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

Et politisk motivert drap sjokkerer nå et lokalsamfunn i delstaten Nord-Dakota. 18-årige Cayler Ellingson ringte moren sin etter en gatefest og ba henne komme og plukke ham opp, fordi han mente noen fulgte etter ham.

Men før moren rakk frem til stedet, var sønnen hennes død. Drept av en 41-årig demokratisk velger. (Saken fortsetter etter Twitter-innleggene).

CAYLER ELLINGSON BLE BARE 18 ÅR GAMMEL. (Foto: Privat).

Det var 41-årige Shannon Brandt selv som ringte politiet og innrømmet at han kjørte i hjel 18-åringen og hadde forlatt åstedet.

I følge Brandt skal de ha hatt et politisk argument under en gatefest i byen tidligere på kvelden. Festen var over og 18-årige Cayler var på vei hjem, da han merket at en mann i en SUV fulgte etter ham. Brandt mente at Cayler var medlem av en «ekstremistisk republikansk gruppering».

Det kommer også frem at Brandt skal ha vært beruset under drapet.

«Jeg har en jobb, et liv og et hus og ting jeg ikke ønsker skal ende i grøfta – familie som er veldig viktig for meg», sa Brandt til politiet under avhør etter pågripelsen for drapet. Det har også blitt dårlig mottatt av familien til den drepte 18-åringen at dommeren kun satte kausjonen til 50.000 dollar.

Saken har fått svært liten eller ingen dekning i nasjonale medier i USA og vestlige medier generelt.

(Foto: Shannon Brandt (41) i det han innrømmer drapet under avhør / politiet).

Demokratenes uansvarlige språkbruk

Drapet kommer bare uker etter at Joe Biden holdt en tale, der han omtalte den forrige presidenten, Donald Trump, og hans velgere som en trussel mot demokratiet. Det har vært en mangeårig tradisjon for Joe Biden og andre høytstående politikere med å demonisere sine politiske motstandere og oppfordre til politisk vold. Flere Trump-tilhengere har blitt drept under de mangeårige opptøyene i flere amerikanske byer.

Les også: Hans navn var Jay Bishop

Kilde: Inforum.com

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar