bullotv.no:

Bullo TV NRK
bullotv.no:

bullotv.no:

Read Time:11 Minute, 34 Second

Tre bevæpnede politifolk lusket rundt huset mitt i kveld, en svært ubehagelig opplevelse. Etterhvert banket de på ytterdøren og ropte navnet mitt.

Jeg fortalte dem at jeg respekterte ikke politiet etter det som hendte Bullo TV og meg personlig i Arendalsuka 2023. Det var politivold og maktmisbruk ut av en annen verden, og det bare fordi den blå-blå og rosa makt- og pengeeliten ikke liker mitt arbeide med å gjennomskue deres skuespill i Arendalsuka år etter år.

Så kastet politimannen bare stevningen på trappen…

Og så kjørte de avgårde igjen, og godt var det for jeg liker ikke brutale menn med pistoler…

Bullo TV 2. mars 2024:

Bullo Media ble brutalt fjernet av politiet i Arendalsuka 2023. Var det slik at politikere og «Venneklubben Grei» ikke ønsket oss velkommen til Arendal?! Kun et spørsmål…

Arendalsuka 2023 ble svært tøffe saker, jeg har enda ikke fått noe unnskyldning for politiets sin voldsomme oppførsel mot meg og Bullo Media, snarere tvert imot…

Lite ante vi om hva som skulle komme til å skje da vi gikk ned denne trappen omtrent kl. 12.00 den 17. august 2023…

Ti bevæpnet politifolk ventet på oss, og to av dem skulle legge meg brutalt i bakken. Kroppen min ble sterkt forslått og armen min verket i 3 måneder etterpå.

Hvordan var det i det hele tatt mulig at jeg skulle være en trussel mot noen som helst?

Så hvorfor måtte det ti politifolk til for å sette meg og Bullo Media ut av spill denne dagen?

Vi ble anklaget for å fly en ulovlig drone i området, noe som visstnok var strengt ulovlig i Arendalsuka 2023. Nå var det slik at vi begge, fra Bullo Media, kun var utrustet med gode kameraer, hvert vårt… Det ønsket de ikke å høre eller å forstå… Vi var mulig skyldige uansett i deres anklageleser uansett hva vi fortalte dem.

Dermed ønsket de å visitere oss…

Det er en første gang for ALT!

Siden jeg ikke stoler på Politiet, dette siden jeg vet hvordan de kan manipulere både bevis og annet. Jeg har vært lekdommer, og sett det rett foran meg i rettssak, i det virkelige livet. Og jeg har opplevd det personlig tidligere, i forbindelse med et rettsoppgjør som jeg selv har vært en part i.

Så deres spill «Good-cop» og » Bad-cop» biter ikke på meg lengre, det er bare noe lureri som uansett kan bli brukt imot deg senere, så jeg synes det er liten grunn til å stole på politiet mer enn man gjør med andre fremmede mennesker. Kanskje man absolutt skal være litt ekstra på vakt, for alt du sier og gjør kan faktisk bli brukt imot deg senere, selv det du ikke sier og ikke gjør, og selv om du er helt uskyldig. Alt kan virkelig bli helt feil…

Da jeg spurte om hvilken hjemmel politiet hadde for å kreve kroppsvisitering? , og da jeg fortalte at jeg ønsket å snakke med min advokat, da stoppet all kommunikasjon fra deres side.

Det var tydeligvis helt uaktuelt å svare på mine spørsmål, og dermed mente den ene politibetjenten og så en til, at jeg hadde satt meg til motverge…

..Og så ble jeg smelt brutalt i bakken, og ryggsekken min klippet løs fra kroppen min raskt og effektivt.

Var det nødvendig å ødelegge sekken, og hva var hensikten med å smelle meg i brosteinen på denne måten?

Se litt av hendelsen under:

Etter denne pågripelsen ble jeg kjørt opp til politikammeret og kastet på glattcelle med overvåkingskamera…

Først etter et par timers tid ble jeg sluppet ut igjen, etter noe hjelp fra advokat Barbro Paulsen.

Da jeg kom ut  av glattcellen ble jeg nektet adgang til Arendal by, selv om jeg var helt uskyldig til droneflyging og annet.

Det hadde riktignok vært helt uaktuelt uansett, da jeg hadde blitt så sterkt forslått under den voldsomme pågripelsen noen timer før.

Ingen tvil at Politiet ikke er til stole på, og at de gjør mange feil. Selv datoene på min bortvisning fra Arendal var også helt feil. Datoen da pågripelsen skjedde var jo den 17. august, men på selve bortvisningen sto det at den gjaldt fra 23. til den 25. august 2023.

Hvorfor så brutal behandling, vi ønsket jo bare å stille spørsmål?

Les gjerne mer om samfunnsspillet:

Her!

En planlagt pågripelse og bortvisning?

Jeg tror at denne hendelsen med politiet var en planlagt pågripelse. Noen i gutteklubben grei ønsket rett og slett å fjerne meg fra Arendal, denne viktige dagen, noen «dypt der inne» ønsket ikke at vi skulle kaste noe nytt- og annerledes lys på sannheten.

Fortsett å lese og du vil kanskje forstå hva jeg mener?

Partilederdebatten på NRK, korrupte politiker 17. august 2023, men også fra tidligere tider

Torsdag 17. august skulle alle partilederne komme til Arendal, det skulle være partilederdebatt i kulturhuset på kvelden. På toppen av det hele skulle generalsekretæren i Nato Jens Stoltenberg komme til Arendal den samme dagen.

Jeg ble altså brutalt lagt i bakken av politiet i det samme jeg kom til byen, den dagen.

Vi har vært på besøk i Arendalsuka siden 2018, og nå virket det som «dypstaten» hadde fått nok av meg og Bullo Media.

Tydelig at Bullo Media ikke skulle få være med på den viktigste dagen i året…

Jeg skulle ikke få lov å dekke saken om korrupsjon, inhabilitet og annen elendighet som NRK innledet debatten med den 17. august 2023.

Muligheten til å konfrontere Nato sin Generalsekretær Jens Stoltenberg med hans uttalelser om at «Våpen er veien til fred!» fikk jeg heller ikke sjanse til å gjennomføre.

Men se likevel innledningen til NRK den samme dagen:

Erna Solberg sin mann, Sindre Finnes, hadde altså jobbet i over 3 måneder med lister over folk på sentrale plasser i statlige organer og selskaper som skulle byttes ut med deres folk dersom Høyre og Erna Solberg skulle vinne valget i 2013. Jeg tror at Sindre Finnes allerede godt visste at de kom til å vinne valget i 2013 på forhånd, for Finnes er ikke en fyr som jobber unødvendig og ihvertfall ikke 3 måneder tenker nå jeg… Akkurat som Finnes kjøpte aksjer med innsideinformasjon gjaldt nok det samme før valget i 2013, han liker å vinne, selv om det egentlig bare er juks alt sammen, tenker nå jeg.

I tillegg tror jeg at Jens Stoltenberg allerede hadde blitt lovet jobben som generalsekretær i NATO 2014 for maken til elendig valgkamp som han gjennomførte for Arbeiderpartiet i 2013 skal man vel lete lenge etter fra en politiker i Norge, men det er vel mer spekulasjoner, men i dagens gjennomkorrupte samfunn er vel alt mulig.

Det er særs skummelt at regjeringen (kongen i statsråd) kan utnevne statsforvaltere, dommere og politimestere, og andre i stillinger hvor man trenger absolutt habilitet, redelighet og ærlighet. Det er vel liten tvil at den som blir utnevnt til embetsmann eller embetskvinne, kommer i en slags takknemlighetsgjeld til de som har utnevnt ham eller henne.

Hva tenker du?

Kan det også være slik at det noen ganger kan være motsatte? Man blir utnevnt til et embetet fordi man «skylder» en tjeneste til «dypstaten» allerede? Det er sikkert rom for flere muligheter og for flere andre konstellasjoner også…

Jeg representerte organisasjon Folkestyret i kommunevalget 2023, og hadde gått hardt ut på alle måter, og nesten ALLE i Tønsberg hadde fått dette flyvebladet i postkassen sin sommer og høsten 2023.

Hva synes du om denne typen korrupsjon i Norge som ser ut til å skje ved uredelige utnevnelser i kongen i statsråd?

Det er jo ikke annet enn svindel fra politikerne, det å late som man driver utvelgelse av ærlige og redelige folk, når man egentlig velger allierte, venner, bekjente, og noen ganger kanskje driver med utpressing av enkelt personer.

Høsten 2023 skjedde det flere ting som tydet på at «Gutteklubben Grei» skulle hevne min frimodighet under valgkampen.

Plutselig kom det krav om at huset mitt skulle tvangsselges. DNB hadde ikke svart på mine viktige spørsmål på over 16 måneder, og nå ønsket de selge huset mitt.

Les gjerne mer: Her!

Også omtrent samtidig høsten 2023 kom det krav om å betale et forelegg på 1300 kr fordi jeg hadde blitt lagt brutalt i bakken av politiet den 17. august 2023 i Arendalsuka. Politiet var på døra hjemme hos meg for å levere kravet, et krav jeg selvfølgelig var helt uenig i. Jeg hadde jo til og med vurdert å anmelde politiet for politivold, men hvem skal man egentlig anmelde til?

Hmmm…

Arendalsuka tidligere år

Vi i Bullo Media har hatt flere vellykkede Arendalsuker de siste årene,

se flere bilder under:

Bullo TV publiserte 21. august 2023:

Vi i Bullo Media så fram til denne dagen, vi hadde allerede kommet dagen før da jeg som representant for organisasjonen ville være med da Folkestyret skulle arrangere folkemøte i Arendal i håp om noen flere velgere.

Lite visste jeg hva som skulle hende da vi besøkte Arendalsuka 2023.

Bullo TV ankom Arendalsuka først onsdag på formiddag siden jeg hadde vært småsyk helgen før, og kom ikke til hektene før tirsdagskvelden.

Men endelig var vi fremme i herlige Arendal, og været var fantastisk.

Vi traff mange hyggelig mennesker, noen tøffere enn andre, og vi stilte spørsmål til alle ut i fra det nye spillet vi hadde laget i samarbeid med Solidaritet 21.

Se gjerne mer: Samfunnspillet

De første kjente var Ingar Grøndal, Trond Haaland, Kjetil Tveit, Nor og Berge Guderud.

Disse navnene forteller mye i seg selv, og trenger vel ingen nærmere presentasjon i denne sammenheng.

De vanlige lobbyist-restaurantene var der i år også…

I den samme gaten var også disse aktørene…

Og politikere, byråkrater og næringsleder i alle fasonger, farger og størrelser var tilstede overalt…

Det var også mange ideelle organisasjoner, noe mer ærlige og redelige enn andre.

Vi tok en prat med Brannmennene mot kreft og Diabetesforbundet.

..Og der luftet vi tankene om at forskjellig menneskeskapt stråling kanskje var en del av årsakene til deres store utfordringer. De lyttet villig vekk.

Vi gav dem rapporten fra EU sin forskerservice fra mars 2020 som nettopp advarer mot stråling og fortalte om mulige og sannsynlige sammenhenger med forskjellige krefttyper og diabetes.

Se hele rapporten her: EU forskerservice mars-2020

Senere traff vi den dyktige Claudia Wakim, tidligere generalsekretær for Folkets strålevern, på standen for Funksjonshemmedes Felles Organisasjon.

Deretter hadde organisasjonen Folkestyret eget arrangement i Frivillighetsteltet kl. 16.30 til ca 18.00. Der hjalp vi med å få inn publikum til møtet, snakket med folk samtidig som undertegnede hadde en gedigen plakat med prinsipp nr 4.

Så etter en middag tok vi etterhvert kvelden, og siden den vanlige campingplassen da var helt opptatt besøkende måtte vi sove i bilen under et stort tre, denne gangen i Fevik. Det gikk rimelig greit.

Vi så på noen utrolig dyktige vindsurfere, mens vi spiste frokosten vår.

Så kjørte vi inn mot Arendal for å delta på den dagen da Jens Stoltenberg og alle partilederne skulle delta. Vi gledet oss stort.  På veien stoppet vi ved en gjenbruksbutikk, hvor fikk kjøpt noen bøker og noe annet. Det var en svært deilig og behagelig morgen.

Lite ante vi av hva som skulle skje da vi parkert bilen på utsiden av byen, og tok med oss begge fotokameraene våre og bagene, at snart skulle helvete bryte løs.

Vi så en bråkende drone i luftet over oss da vi gikk ned den bratte trappen ned mot byen. Vi tok et bilde av den, og synes det var litt merkelig, det burde ikke være lov sa vi til hverandre.

Da vi kom ned fra den bratte trappen møtte vi tre politifolk som anklaget oss for ulovlig dronekjøring…, og det var visstnok ikke lov i Arendalsuka. Vi forklarte at det hadde vi ikke noe med å gjøre, men at vi hadde sett en stor drone i luften der oppe… Politiet fortalte at det var deres egen drone…

Så var det plutselig helt klart fra politiet sin side at vi har skyldig i ett eller annet. De ønsket å visitere oss og at vi skulle fortelle navnene våre… Jeg lurte så på hvilken hjemmel de hadde for det… Det skulle jeg få vite senere… Da fortalte jeg at vi var fra Bullo Media og at jeg ønsket å snakke med advokaten min… Men plutselig forteller den ene politimannen at jeg forsøker å hindre dem i deres arbeid… og sammen med en annen politimann smeller de meg i bakken samtidig som han først vrir venstre armen brutalt rundt slik at smerten iler i hele kroppen.

I og med at dette var en bakgate, forsto jeg at alt kunne hende, og at disse politifolkene tydeligvis var villige til å gjøre hva som helst med meg.  Dermed brukte jeg stemmen min på en klar og svært høy måte slik at folk i nærheten skulle kunne følge med på hva som skjedd. Da fortalte jeg høyt at jeg kommer fra Bullo Media, og at dette er stort overgrep fra politiet sin side. Dette gjorde jeg for at andre skulle kunne se og høre hva som skjedde, slik at politiet måtte være forsiktig med hva som hendte med meg.

Se videoen under:

Så tok de brutalt på meg håndjern, samtidig som de presset armen og kroppen ned så smerten økte betraktelig. Hele tiden ropte jeg høyt at jeg var fra Bullo Media og at dette var et overgrep.

Så ble jeg dratt opp og dyttet bortover mot politibilen med håndjernene på. Det var nå blitt 5 uniformerte politimenn og kanskje 5 sivile politimenn som fulgte med på det hele, samtidig som andre sivile folk filmet og tok bilder.

Så ble jeg kjørt ut av byen mot politikammeret på utsiden av byen.

Historien vil fortsette…

Følg med!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se fra tidligere:

Arendalsuka 2022

Arendalsuka 2021

Tønsberguka 2020 (1)

Tønsberguka 2020 (2)

Arendalsuka 2018


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar