Brillene vi har på bestemmer ofte det vi får se. Begivenheter sett med andre briller.

Derimot.no

Småplukk fra voltaire.net.

Voltairenet.org drives av redaktøren Thierry Meyssan fra Syria. Nettstedet og redaktøren leverer skarpe analyser av utviklingen i verden – ikke minst i Midt-Østen. Vi har oversatt og publisert en rekke artikler fra nettstedet helt tilbake til 2015. 

Voltairenet.org leverer også korte meldinger  om begivenheter som svært få andre gjør. Det er hendelser vi ikke ellers får høre om og med et annet perspektiv enn det våre medier presenterer. Vi gjengir her noen av disse meldingene uten kommentarer.

Redaksjonen

Ukrainsk guvernør iverksetter utrenskning

Under en Ukraina 24 TV-sending 21. april 2022 uttalte guvernøren i Mykolaiv Oblast, Vitaly Kim (bilde), nær president Zelensky: «Alle forrædere vil bli henrettet; Jeg er ikke redd for å si det. Det blir sånn!.»

Han definerte «forrædere» som mennesker som utfordrer president Zelenskys politikk.

Det regionale politiet har allerede arrestert innbyggere som er tatt for å dele ut brosjyrer som oppfordrer til å feire Seiersdagen, som markerer slutten på andre verdenskrig.

Guvernøren har avslørt at en hemmelig styrke ble opprettet for å eliminere «forrædere».

https://www.voltairenet.org/article216641.html

Straussianere som tar sikte på å utvide krigen til Transnistria

Leo Strauss - Wikipedia
Leo Strauss var en tysk politisk filosof. Han regnes som en av nykonservatismens opphavsmenn, og ved siden av Carl Schmitt som en av de fremste kritikere av politisk liberalisme i det tyvende århundre. (fra Wikipedia)

25. april 2022 ble et RPG-angrep (rakettdrevne granater, red.) utført mot bygningen for sikkerhetsdepartementet i Transnistrias hovedstad Tiraspol.

Den 26. april 2022 ble de kraftigste radio- og TV-antennene i landet, som ligger i Mayak, pulverisert.

I 2019-planen utarbeidet av Rand Corporation (Tenketank i USA som rådgir politikerne, red.) for å svekke Russland ved å tvinge landet til å bli engasjert i utlandet, ble det etterlyst en krig i Ukraina, etterfulgt av en i Transnistria.

https://www.voltairenet.org/article216635.html

Ledetråd oppdaget i Bucha

Likene til ofrene som er obdusert av internasjonale rettsmedisinere i Bucha (Ukraina) har alle samme signatur: metallpiler. Denne ammunisjonen hadde blitt brukt i stor skala under første verdenskrig og i jungelen under Vietnamkrigen.

Ukrainske artillerienheter brukte det til å angripe sine landsmenn i Donbass i 2014.

Denne rapporten motsier den ukrainske regjeringens versjon om at russiske soldater hadde skutt mot sivile med automatvåpen.

https://www.voltairenet.org/article216638.html

USAs konferanse for å bevæpne Ukraina

Lloyd Austin – Wikipedia
Lloyd Austin

Pentagon planla et møte til 26. april 2022 på sin Ramstein-flybase i Tyskland for å diskutere måter å øke og forsterke våpenleveranser til Ukraina. 40 stater forventes å delta, og det ledes av USAs forsvarsminister Llyod Austin.

USA har allerede sendt våpen til en verdi av 3,3 milliarder dollar til Ukraina.

https://www.voltairenet.org/article216640.html

Forsidebilde: Anika Huizinga

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 14

Les artikkelen direkte på derimot.no