Bill Gates: “Alle rike land bør bytte til 100 % syntetisk kjøtt”

Politikeren.com
Read Time:2 Minute, 39 Second

I motsetning til påstander om at mennesker dør på grunn av klimaendringer, viser data fra International Disaster Database at “klimarelaterte dødsfall” (dvs. dødsfall på grunn av flom, tørke, stormer, skogbranner og ekstreme temperaturer) har gått dramatisk og jevnt ned siden. 1920-årene.

«Alle rike land bør bytte til 100 % syntetisk storfekjøtt» for å unngå klimaendringer, sa programvaregiganten og den venstreorienterte filantropen Bill Gates i et nylig intervju.

Microsoft-gründeren kommenterte i et intervju med Technology Review om boken hans How to Avoid a Climate Disaster.

Etter å ha innrømmet at bytte til syntetisk storfekjøtt ikke ville være mulig for utviklingsland (hvor “vi må bruke dyregenetikk for å dramatisk øke storfekjøtt”), hevdet Gates at velstående land kunne håndtere det.

«Man kan venne seg til forskjellen i smak, og påstanden er at den vil smake enda bedre over tid. Til syvende og sist er denne miljøpremien beskjeden nok til å endre folks [atferd] eller endre etterspørselen fullstendig.

Gates sa at han “faktisk kan se en måte” å gjøre endringen til virkelighet, og pekte på arbeidet til plantebaserte “burger”-selskaper som Impossible og Beyond Meat, men erkjente at “å fortelle folk, ‘Du kan ikke spise kyr lenger, ‘ er en politisk upopulær tilnærming.»

Han klaget også på lovgivning for å sikre at forurenset storfekjøtt ikke er misvisende merket, og sa: “Det er lover som sier at det må merkes med laboratorium for å bli solgt. De vil ikke at vi skal bruke biffetiketten.»

Gates’ bok inneholder flere forslag til teknologiske endringer og retningslinjer for å redusere globale klimagassutslipp, inkludert hans oppfordring til USA om å bruke 35 milliarder dollar på såkalte rene teknologier.

Mens venstreorienterte aktivister som Gates er forpliktet til menneskeskapt global oppvarming (AGW), er synet at menneskelig aktivitet i stedet for naturfenomener primært er ansvarlig for å endre jordens klima et etablert fenomen; den faktiske vitenskapelige situasjonen kan sees ganske annerledes.

Forkjempere for klimaendringer fikk et tilbakeslag i 2010 da det ble oppdaget at deres ledende forskere hadde mye manipulert data, laget feilaktige klimamodeller, feilpresentert kilder og undertrykt avvikende funn.

Aktivister hevder at det er en “97 % vitenskapelig konsensus” i favør av klimaendringer, men det tallet forvrenger en gjennomgang av 11 944 fagfellevurderte tidsskriftartikler, hvorav 66,4 % ikke uttrykte noen mening om emnet; mange av forfatterne som identifiserte seg med klimaendringens “konsensus” uttalte senere at deres posisjoner var blitt feilfremstilt.

I motsetning til påstander om at mennesker dør på grunn av klimaendringer, viser data fra International Disaster Database at «klimarelaterte dødsfall» (dvs. dødsfall på grunn av flom, tørke, stormer, skogbranner og ekstreme temperaturer) har gått dramatisk og jevnt ned siden. 1920-årene.

I mars 2019 kalte Patrick Moore, medgründer av Greenpeace, AGW-alarmisme for en «total bløff og svindel», en «giftig kombinasjon av religion og politisk ideologi» som er «det verste som noen gang har skjedd med vitenskapen. I vitenskapens historie. .”

Gates har i årevis brukt sin rikdom og kjendisstatus til å gå inn for politikk langt utenfor hans ekspertiseområde – fra Covid-19-vaksiner og rettshåndhevelse til befolkningskontroll og utdanningsreform.

Tidligere avslørte Gates’ ekskone Melinda, hvis navn vises sammen med hans ved hans venstreorienterte filantropiske stiftelse, at Bills vennskap med den “onde” avdøde pedofilen Jeffrey Epstein bidro til skilsmissen deres.

Les artikkelen direkte på Politikeren