Biden mistet besinnelsen – kalte halve landet «ekstremister»

Lykten.no

Joe Biden gikk på onsdag hardt ut mot republikanske velgere og politikere, og advarte mot det han anså som «MEGA-ekstremister» (Han uttalte ordet MAGA – Make America Great Again – feil flere ganger).

Han uttalte også, uten bevis, at republikanere ville nekte homofile skoleelever å gå på skolen.

Uttalelsene kom i forbindelse med en stor politisk debatt i USA som gjelder retten til selvbestemt abort. Høyesterett vil gi delstatene selvbestemmelsesrett i temaet, noe som opprører demokratene. Demokratene har ført en politikk som i enkelte tilfeller kan føre til abort helt opp til fødselen og selv etter at babyen er født. Noen delstater ønsker å innføre forbud mot abort etter uke 15, med mindre det er helt ekstraordinære omstendigheter, som fare for morens liv. I Norge er grensen 12 uker.

Les også: CNN angriper Joe Biden

Les også: Hvorfor torturerer demokratene en tydelig demenspreget Joe Biden?

Biden har vært kjent for å komme med usammenhengende og uforståelige uttalelser siden han kandiderte for demokratene i 2020-valget. Flere ganger har han også uttalt direkte rasistiske uttalelser. Han har også ofte gått feil vei etter og under pressekonferanser, falt i trapper og skreket i mikrofonen. Mange har antydet at Biden har store og alvorlige mentale utfordringer som følge av operasjoner og alderen, men at medisiner og massemedias partiske oppførsel har dekket over de mest alvorlige hendelsene.

Den siste skandalen kom nå i våres da blant annet New York Times og Washington Post innrømmet at Russland-anklagene mot Trump var uriktige og at Hunter Bidens laptop var reell. De store sosiale mediene som Facebook, Twitter og Youtube utestengte en rekke politiske kontoer og massemedia nektet å dekke saken. Mange påstår at Joe Biden ikke ville vunnet valget uten denne drahjelpen fra de sosiale mediene og massemedia.

Les også: New York Times innrømmer at Hunter Bidens laptop er reell

Den siste uttalelsen om at halve USAs stemmeberettigede befolkning er «ekstremister», føyer seg bare inn i rekken av den tidligere visepresidentens oppførsel. Biden har selv de siste ukene opprettet det som omtales som et «sannhetsministerium», kalt «Disinformation Governance Boaard», etter at man mistet kontrollen over Twitter, da Elon Musk kjøpte selskapet i april. Mange sier at dette er et steg nærmere det man anser en totalitær stat.

Flere kjente politiske kommentatorer sier også at Russlands invasjon av Ukrainia aldri ville ha funnet sted hvis Donald Trump hadde sittet i Det hvite hus. Samtidig har Trump gått fra seier til seier den siste tiden og alle delstatskandidatene i Ohio og Indiana han har støttet, har vunnet sine primærvalg.

Les også: Joe Bidens velgere feirer med vold og drap – slår Trump-dukker

Les også: Twitter og Facebook sensurerte avsløring om Joe Biden

Les også: Video: Massemedias løgner avslørt – «Joe og Hunter Biden gjorde ingenting galt»

Les artikkelen direkte på Lykten