Beretning etter vaksinering en dokumentar laget av Hemali

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 27 Second

Hemali har laget en dokumentar hvor mennesker får forteller sin historie. Medier som Tv2 og Dagsavisen vil ikke gi filmen annonseplass. De forsvarer det med at innholdet i filmen, intervju med ofre etter koronavaksinen, mennesker som har fått ødelagt liv og helse, disse historiene strider med tV2s verdier, dekning eller troverdighet. Hemali.nos artikler om temaet pandemi, avviker fra det TV2 kan stå inne for som redaksjonelt mediehus.

Dagsavisen mener innholdet er så pass kontroversielt at de ikke kan ta inn videoen som annonsørinnhold. Det vil skape sterke reaksjoner fra lesere, å høre om ofrenes erfaringer og skader, mangel på oppfølging fra helsevesenet m.m., at de ikke ønsker å markedsføre den.

Nei, sannheten er i dette tilfellet brutalt. Folk som har tatt imot giften nekter å innse at de er lurt.
Og VG mener ofrene som intervjues ikke er troverdige nok. De ber om dokumentasjon fra troverdige kilder til hver av historiene i artikkelen. �Ofrene blir ikke trodd. 6 029 av de behandlede meldingene (rundt 32000) er klassifisert som alvorlige, og kun halvparten av meldingene er behandlet (60000 meldte bivirkninger så langt).

De setter ikke inn samme resurser for å jobbe med syke mennesker, som de gjør når vi skal testes og stikkes. Da er det ingenting som kan stoppe dem.

Mange har tatt vaksinen i frykt for å miste jobb, eller for å kunne reise. Flere blir alvorlig syke, og neste påkjenning er å ikke bli trodd. ��
Massemediene har vært propagandaens budbringer og mikrofon.
Det er en stor forbrytelse.

Skrevet av Margit Vea Privat

Se dokumentaren her:

Link til en artikkel:

https://hemali.no/siste/hemali-far-verken-annonsere-hos-tv2-eller-dagsavisen/

Husk å følg Facebooksiden Hemali her:

https://m.facebook.com/hemali.no/

Les artikkelen direkte på Politikeren