Bashar Al-Assad om Vesten’s nazister

Nyhetsspeilet

At boken Rasehygiene av Jon Alfred Mjøen (1860-1939) ble gitt ut i 1938 i Andre utvidete utgave kan tyde på et publikum i Norge på flere tusen lesere, om Mjøen, les her, hans Rasehygiene fra 1938, her, hans opprinnelige bok Racehygiene, fra 1914 også på Nasjonalbiblioteket, kan leses og lastes ned, her. Om rasehygiene i Norge, på NB, artikkel, her.

Nazismen har jeg lært å kjenne gjennom den metodisk utryddelse, regelrette drap, først av såkalte nyttesløse, utviklingshemmede og sinnsyke, av gamle og homefile, og siden også av politiske motstandere og annerledestenkende. Det gjaldt rasehygiene, det var ihvertfall det de sa. For at den skulle komme fremover, måtte de med synlige skavanker i første omgang tvinges inn i døden, siden de andre. Mange ble drept de første årene. Med metode. For dette formål bygde de opp etter industriell målestokk, en drapsmaskin som kunne utføre sitt oppdrag systematisk.

Dette forferdens tankegods fikk en synlig begynnelse i 1939 gjennom Aktion T4, som etter heftige folkelige protester i Tyskland offisielt måtte avsluttes i 1941, men som ble videreført i det skjulte frem til 1945. Grunnlaget for dette lå i troen på fremdyrkning av de rene raser, frie for sykdom, fulle av sunnhet og styrke; akkurat slik man fremavlet hunder, kaniner og marsvin. Men kanskje stemte ikke det de hevdet med virkeligheten? Var snakket om Eugenikk og vitenskap egentlig et bedrag? For å skjule noe stort som var i ferd med å stikk sitt hode opp i horisonten?

Overskriften var Eugenikk, tanker som finanssterke miljøer allerede i mange år hadde markedsført som en vitenskap. Eugenikk var utbredt tankegods i vitenskapelige og intellektuelle kretser helt fra 1880 årene, også i Skandinavia og fikk et ulykkens høydepunkt i 1939. Men det forsvant ikke i 1945, de bare trakk seg vekk fra offentligheten. Etter min oppfatning kom dette for fullt tilbake i 2020, men dens egentlige hensikt ble holdt skjult bak løgn om det farlige virus og nødvendighet av vaksiner. Metodene for å skjule depopulasjons-agendaen har i disse to årene vært meget raffinerte og intrikate, dvs vanskelig å oppdage. Sto de samme folkene bak disse bedragene også?

Bashar Al-Assad, Syrias leder i over 20 år, hør hans tale om Europas nazister til de syriske lærere, her.


Bashar Al-Assad, taler til de syriske lærere:

«Vesten har bevist at den ikke har venner eller fiender. Den har bare én fiende – det er de som står i veien for dens materielle interesser. Kommunisme, islam, nazisme, Kina, Russland eller noen andre er ikke Vestens fiender. Hvis de tjener (Vestens) interesser – er de venner. Hvis de motsetter seg disse interessene – er de fiender.

Med andre ord har de ingen prinsipper. Den styggeste sannheten av dem alle – og det er ikke mange som vet dette – er løgnen om at Vesten og sionismen er imot nazismen. Ikke mange vet at lederne for nazistene i Ukraina – nazistiske organisasjoner som samarbeidet tett med Hitler når det gjaldt militære og ideologi – ble drevet ut (av Ukraina) på slutten av andre verdenskrig, noen av dem til Europa, og noen av dem til Amerika. På 1950-tallet ba CIA den amerikanske administrasjonen om å oppheve forbudet mot disse nazigruppene, fordi Amerika trengte dem i Ukraina som da var en del av USSR.

Det som beviser disse historiske fakta i dag er at Zelensky er en sionistisk jøde, og han støtter de ekstremistiske nasjonalistiske organisasjonene som kjempet (sammen med nazistene) i andre verdenskrig da Hitler invaderte (USSR), og noen av dem deltok i massakrene begått mot jøder. Så hvordan har det seg at den sionistiske jøden støtter disse organisasjonene? Vesten støtter disse organisasjonene, som i dag kalles den høyreorienterte «Azov-organisasjonen».

Og det sionistiske Israel, som fortsetter å gråte over ofrene for Holocaust, støtter en leder som støtter nazistene som drepte jødene. Dette beviser at Vesten lyver i alt den sier, og den bryr seg ikke om noe annet enn å styre verden, plyndre ressurser og fylle opp sine egne kasser.»


Mine spørsmål: Hvem er egentlig «The West», som Assad omtaler? Kan dette ha med nazisme å gjøre? Er det egentlig nazister som styrer «The West»? Har Assad skjønt hvem som holdt seg i det skjulte og drev krigen i Syria fremover, gjennom leiesoldater, snikskyttere, bombesprengninger og annen terror? Som en statsleder aldri har lagt skjul på, Malaysias Mahathir Mohamad på International Conference, Putrejaya 2015: «De som ikke er villige til å underkaste seg, de vil bli straffet, den fred vi oppnår med dette, vil være en kirkegårds fred». Siden alle vestlige land har støttet denne merkelige krigen i Syria, siden de også støtter den merkelige krigen i Ukraina, er det på sin plass å spørre seg om de politiske ledere i Vesten også er forbundet med nazismen?

Men kanskje på en skjult måte? Var dette motivet til Vladimir Putin å gripe inn i den syriske krigen, å stoppe nazistenes fremmarsj? Var ikke det også ett av motivene for Vladimir Putin å gripe inn i Ukraina? For som Ukrainas leder har vi sett at Volodymyr Zelensky åpenlyst ble hausset opp av våre lands media, hans folk ble forsynt med våpen fra alle vestlige land, og ble han ikke også anerkjent og omtalt som sionistjøde? Som faktisk satte utryddelse av andre i scene (Azovbataljonen i Luhansk, Donetsk og Mariupol)? Og Zelinskij fikk støtte av Israel? Åpnet Netanyahus Israel døren rett inn til nazistenes arnested?


Om nazistenes T4 prosjekt, se her. Om Eugenikk, se her, også dengang var nazismen i form av begeistring for Eugenikkens ideer vidt utbredt i Vesten. Betydelige sentrum i dette idag er The Crown i London og Rockfeller i USA. Bashar Al-Assad, intervju 2016, her, som leder av Syria i 20 år i 2020, se video, her. Se og hør Bashar Al-Assads tale til lærerne i Syria, 2022, her, på Facebook, her. Er Volodymyr Zelensky en jøde som støtter nazister (?), se her. Zelensky og Netanyahu går i skyttergravene mot Lavrov, se avisen Times Of Israel, her, Mahathir Mohamad, 2015: «And for those who are unwilling to submit to them, there will be punishment. And the peace that we will get from this, is the peace of the graveyard,» se video 1:25, her. Mente han New World Order med Netanyahus Israel i spissen?

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet